g.saray terim ile anlaşmış diyorlar 1+1 yıllık. Gelsin bakalım y.vşak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın maliyeti;
4 bonservis
yıllık 3.750 x 3 yıl
kucka + burak 3 yıllık toplam maliyet100 milyon tl civarı demiştim, 130 milyon tl.
bu inanılmaz bir maliyet...
Yorum
-
Kadroları ne kadar teknik kapasite olarak yukarıda olsa da yaşlı. Bizden 3-4 yaş yaşlı bir kadrosu var Beşiktaş'ın. Bu "teknik kapasiten ne kadar yüksek olursa olsun" büyük bir dezavantajdır.
Ligin gerçekten çok iyi kadrosu olan iki takımı, (Başakşehir ve Beşiktaş) 3 kulvarda yarışacaklar. Büyük ihtimalle Başakşehir de Beşiktaş da ŞL'den elenip UEFA'da devam edeceklerdir yollarına ama pek bir şey fark etmez. Yine de büyük efor sarf etmek zorunda kalacaklar.
İşte sen tam bu noktada varını, yoğunu ortaya koyup şampiyonluk mücadelesine dahil olmak zorundasın. Kadromuz şampiyonluk mücadelesi vermek için halen yeterli değil. 2 mevkiiye acil transfer gerekiyor ancak bunların yapılması durumunda şampiyon olmamak için kimse mazeret üretmemeli. Karşımıza hakemlerin kasıtlı hataları çıkmadıkça biz bu yarışın içinde olmak zo-run-da-yız.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCastillo 4 hafta yokmuş offf
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu takımdan hele de rakipler de bu derece güçlenirken şampiyonluk bekleyen normal değildir
Hedef ilk 3 olmalı. Devre arası ve önümüzdeki yaz gelecek transferlerle daha derli toplu oluruz.
Ama en büyük sorun ne?
Gelecek yaza bu yönetim ve hoca kalır mı? Biz normal bir camia değiliz. Bir bakmışsın Aralık ayında yönetim değişmiş sonra da hoca. Sonra sil baştan...
Yorum
-
3 kulvar, Avrupa dönüşleri, TSL'de kolay maç yok. Bunlar bizim avantajlarımız.
Ama rakibin tökezlediğinde sıyrılıp önüne geçebilecek kadar yakın olmak, yukarıda tutunmak lazım.
Burada belirleyici olacak en büyük unsurlardan biri bence hoca dokunuşları olacak. Çok ilginç bir sezon olacak ya hayırlısı bakalım..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTheo var
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu takımdan hele de rakipler de bu derece güçlenirken şampiyonluk bekleyen normal değildir
Hedef ilk 3 olmalı. Devre arası ve önümüzdeki yaz gelecek transferlerle daha derli toplu oluruz.)
Ama Şampiyonluk olmaz..Tahminen ilk 5 içinde bitiririz..İlk 3 benim gözümde bu sezon için başarılıdır..Zira rakiplerimiz bariz üstün ancak biz Trabzonsporuz..Bunu küçümsemeyin..Geçen sezon şampiyon olan Beşiktaş ile 4-3 biten maçı hatırlayın..Sadece Şanssızdık..Rodaleganın Santradan şutu gol girse şuan bu takım net şampiyonluğa oynar derdi herkes..
Bu takım kötü değil ancak rakiplerimiz fazla iyi..En önemli iki rakip görüyorum Beşiktaş-Başakşehir...Beşiktaş zaten şampiyon Başakşehirde Emre 25-30 maç arası oynarsa 2.sırada olurlar...Ama olası bir Emre sakatlanması onları 4-5.sıralara atar..
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadroları ne kadar teknik kapasite olarak yukarıda olsa da yaşlı. Bizden 3-4 yaş yaşlı bir kadrosu var Beşiktaş'ın. Bu "teknik kapasiten ne kadar yüksek olursa olsun" büyük bir dezavantajdır.
Ligin gerçekten çok iyi kadrosu olan iki takımı, (Başakşehir ve Beşiktaş) 3 kulvarda yarışacaklar. Büyük ihtimalle Başakşehir de Beşiktaş da ŞL'den elenip UEFA'da devam edeceklerdir yollarına ama pek bir şey fark etmez. Yine de büyük efor sarf etmek zorunda kalacaklar.
İşte sen tam bu noktada varını, yoğunu ortaya koyup şampiyonluk mücadelesine dahil olmak zorundasın. Kadromuz şampiyonluk mücadelesi vermek için halen yeterli değil. 2 mevkiiye acil transfer gerekiyor ancak bunların yapılması durumunda şampiyon olmamak için kimse mazeret üretmemeli. Karşımıza hakemlerin kasıtlı hataları çıkmadıkça biz bu yarışın içinde olmak zo-run-da-yız.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu kadar parayi nerden bulmusuz?
Bildiğim şey şu muhtemelen bir kaç sene içerisinde çok ama çok ciddi sıkıntılar yaşayacağız.
Burası Türkiye, biri el atar da kurtulurmuyuz bilmiyorum.
Hoş sadece biz değil büyüklerin hepsi aynı durumda.
Yorum
Yorum