Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İki oyuncuya bu paraları veren Muharrem Usta gözü karartmış demektir. Serdar Taşçı + Sissoko veya Sosa hatta belki Visca da alınır.
    Bu paralar veriliyorsa dönüşü yok bu işin.

Yorum

• kap bıldırmı henuz olmadı gercı sen herseyın en ıyısını bılendın dımı kucka da 3.250 alıyodu

İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak'ın maliyeti;
      4 bonservis
      yıllık 3.750 x 3 yıl
      kucka + burak 3 yıllık toplam maliyet100 milyon tl civarı demiştim, 130 milyon tl.
      bu inanılmaz bir maliyet...
      ....

Yorum

• Bu arada nasıl oldu da gs sissoko'ya hala salça olmadı?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• sponsorluk anlaşmasından gelecek paranın önemli bir kısmı oyuncuların maaşlarının aksatılmaması için tutulacaktır

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam ac olsak ne olacak..

Talisca eliyle atar gibi 90 a takti gecen sene.

Bizim Okay 70 den sonra dil cikarirken 34 yasindaki Atiba hocası beraberliğe raziyken geldi 90 artida kafayi vurdu.

Arada bariz kalite farki var..

Adam sana oynatmadigi Olcayi verip fenerin 11 oyuncusunu alıyor bizimkiler ac olsa ne olacak..

Bunu derken salalim bizden bir sey olmaz degil kaliteyi artirmamiz sart..

Sissoko ve Visca yi ak mesala işler tersine döner.
            Ayni seyleri diyoruz hocam.
            Burada hazirlik maclarinda bile bas bas bağırdım. Olcay Sahan yeni Umut Bulutumuz diye.
            Serdar Sosa bile bizi seviye olarak cok yukarilara atar. Sissoko işinin hala Sosaya yem olduğunu düşünüyorum. İnşallah tabi Sissoko gelir.
            Ama bu yil rakibimiz 3 kulvarda büyük hedeflere yürüyecek. Kendi muhabirleri bile takimi icin hazırlık kampında yeterince yükleme yapamadi. Çin seyahati yüzünden asil yüklemeyi 40 derece sicak altinda Istanbulda yapmak zorunda kaldi dedi. Sakatliklar baş gösterebilir dedi.
            Ve gercekten Töre,Atinc ve Gökhan Gönül daha lig başlamadan sakatlandi.
            Rakibimiz gecen yil kalite farkina rağmen bu 3 kulvar yüzünden ligde cok aptalca puanlar kaybetti. Basaksehir yerinde biz olsaydik yani taraftar destekli bir kulüp biz sampiyon olurduk 8jk yerine.
            Yine tekrarliyorum.
            Sosa ve Serdar gelirse sayet ve de devre arasina kadar 8jk ile puan farkini arti ya da eksi olarak 3 - 5 bandinda tutabilirsek.
            Devre arasi üstdüzey bir kanat ile ilk 2ye kesin gireriz.
            Visca iyi bir futbolcu ama 3 atip 10 kaciran bir adam.
            Ben Viscadan daha kaliteli bir topçu almamiz gerektiğini düşünüyorum.
            Saygilarimla.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 14:28.
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sezon geçen seneki gibi oynatmaya izin vermeyelim. Güzel futbol lazım değil bize.
              Izin versende vermesende top kanatlara indigi an elleri bizden guclu olacak dun ki macta soyledigim gibi burak,theo,castillo gibi defans arkasina sizabilen oyuncular elinde oldugu surece bunlara arti kucka+okay ikilisi(begenmeyenler olsa da bence ideal 2 liler) sag ve sol bekler ileri cikamaz en buyuk silahimiz bu bence

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bjk'yi yenmek istiyorsan koşucaksın ağzına ağzına basıcaksın faullerle keseceksin ritim bulmasını engelleyeceksin Lens Q7 bunlara bir iki bastın mı yan topa başlarlar risk almazlar bu sene bunları çok izledik

Yorum

• Bizim kadro da yabana atılacak bir kadro değil. Özellikle yerli oyuncu konusunda ligin en önemli takımıyız. Kadro kalitesini bayağı artırdık. Dün akşamki 11 dışında Castillo, Burak, Onazi var. 1 stoper ve 1 ofans oyuncusu daha gelecek.

Yorum

• Defans yapmayan kanat almaz ersun hoca theo dun kac pozisyonda mas a yardima geldi sayamadim keza olcay da

Bu yuzden ya sissoko olur ya da hic olmaz diye dusunuyorum

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kimse farkında değil ama ,
                      onur-Olcay-Burak , bu takımın artık ağababalarıdır . önceki yıllar İstanbul takımlarında gördüğümüz gruplaşma , hizipçilik , kategorize etme huyları , inşallah bizim takıma sirayet etmez . köprünün altından çok sular aktı ama akan su şiddetini hala koruyor bence . dikkat etmek lazım .

Başkan bu üçlüye çok dikkat etmeli . elimizdeki bir demet papatyada olabilir , bi galon dinamit lokumu da .
                      Kardes senin hic positiv yazdini görmedim Takimla ilgili nedeni varmi acaba ?

Yorum

• İlk olarak HT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bjk'yi yenmek istiyorsan koşucaksın ağzına ağzına basıcaksın faullerle keseceksin ritim bulmasını engelleyeceksin Lens Q7 bunlara bir iki bastın mı yan topa başlarlar risk almazlar bu sene bunları çok izledik
                        Haklisin bence de dun cocuklarin alaves macinda ki ikili mucadelelerde ki sertligi ve temasli oyun ersun hocanin stratejisi bence

Yorum

• gecen sene de cok ıyı kadroydular ve zor kurtuldular elımızden etmeyın allah askına ne goller kacırdık bu sefer oyle olmayacak onların kanatları ne kadar ıyıyse bızım bekler de son yıllardakı kımsenın gözu arkada kalmayan bekler bu sene zaferı tadacaz ınsallah
                          ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] abi serdar yapi olarak nasildir Ilk dokunus nasildir? Hamle mi yapar ya da takip mi eder?

Mesela ugur hamle yapar bozamazsa adami faul yapar gec kalirsa pozisyon yeriz en buyuk sikinti bu ugur da bunu cozer mi serdar bize

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sosa yi istiyordum hatta formaya bile yazdiracaktim

Ama

Bi kere baskanin agzindan Sissoko ismi ciktiya. Sissoko dan baskasi yalan. Ne yapip edip Tottenhami kandirmak lazim. Bak elimizde Yusuf Yazici var , istediginizde sukadar paraya ilk opsiyon sizde felan olur diyelim.
                              Var mi oralardan haber huber ? bi ayar çek yaa tott têsislerini mi basarsin artik ne yaparsin bilmem
                              Ben de zerre katkisi olur belki diye Deschamps'in numarasini bir yerlerden alip adama mesaj atmak istiyorum... "ne olur bize gelmesinin dünya kupasina seçilmesini etkilemeyecegini söyleyin, bu hamlemize mâni olmayin" diyesim var kendisine
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kimse farkında değil ama ,
                                onur-Olcay-Burak , bu takımın artık ağababalarıdır . önceki yıllar İstanbul takımlarında gördüğümüz gruplaşma , hizipçilik , kategorize etme huyları , inşallah bizim takıma sirayet etmez . köprünün altından çok sular aktı ama akan su şiddetini hala koruyor bence . dikkat etmek lazım .

Başkan bu üçlüye çok dikkat etmeli . elimizdeki bir demet papatyada olabilir , bi galon dinamit lokumu da .
                                Dediğiniz gibi evet,köprünün altından çok sular aktı ve asıl suyun geldiği çukur kapatılamadı daha.

Yorum

Yükleniyor...
                                X