İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk abi sen niye ''ile'' bağlacı kullanmıyorsun?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleH. Batuhan in bu sene takımda kalacağını düşünüyorum
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaglac nedir haberim yok, gerisini sen düsünBen öylesine takılıyorum sana.
Yorum
-
İlk olarak TsMahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mantikli cevap junuzovic transferinde asil menajerini aradan cektigi soyleniyo kizdirmis adamlari baskan yetkiyi almis olabilir
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsgari ücret seviyesinde binlerce taraftar kendinden fedakarlik edip kulube katki olsun diye tsclublardan alisveris yapacak.
Ozkan Dogan denen sahsiyete, ozel ucakla milanoya gidip kulubun parasi ile pazarlik masasina oturdu diye bilmem kac yuz bin dolar odenecek.
Bu adama veya benzerlerine transfer doneminde odedigimiz rakamlari binlerce forma satsak dahi amorti edemiyoruz.
Bu adamlara neden bu paralar saciliyor? Hangi yoneticiler bu durumdan istifade ediyor?
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelecek sezon yedek sol bekimiz mustafa akbaş mı olacak?
Ki daha DC, AMC, AMR, ST pozisyonlari eksikken bence bek transferi beklesin daha.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Konudan çıkmayayım çıkmayayım diyorum da gerçekten içimiz cız etmeli şu verilen paralara. Son 10 yıldır müthiş savurganlıkla transferler yapıyoruz ve kulüp sürekli geriye gidiyor.
Her gelen düzeni değiştirme vaadiyle gelip aynısını hatta daha kötüsünü yapıyor. Taraftar desen her gördüğünü isteyen küçük çocuk , yönetim de onun isteklerini yerine getirmeye çalışan ebeveyn rolünden çıkmalı artık. Kucka'ya verilen parayla Türkiye'nin her şehrine futbol okulu kurarsın.3 yıllık maaşıyla da 3 yıl ihtiyaçlarını karşılarsın buraların. 30 yaşında adam.Hiçbirimizin izlemediği.Düşlerimizde Gerrard yaptığımız ya memleketlisi Sapara gibi bir şey çıkarsa ne olacak...
Pepe Valbuena...İki tane artık antrenör olacak yaşa gelmiş emice. Çıktıkları ilk maçta dizlerinden sakatlansa ikisinin de futbol hayatı biter.Bunların neyine özeniyoruz 3 tane daha Yusuf Yazıcı ayarında adam çıkarsak her sene şampiyon oluruz hem de bedavaya.
Akşam akşam içim daraldı gelmesin abi kimse.
Yorum
-
İlk olarak Alphan Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Her gelen düzeni değiştirme vaadiyle gelip aynısını hatta daha kötüsünü yapıyor.
"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka ne zaman kampa katilacak bilgisi olan varmi
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur,Uğur,Kamil,Olcay,Yusuf,Okay
7.Yerli kim olacak?
Akbaş'ın olması oyuna hamle imkanı açısından yanlış olur,o yüzden önünü açmak lazım.Serdar bizi çok rahatlatırdı.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum