Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam niye ironi yapim, adamin ciddi ciddi macini hic izledinmi ?
    Sen diyorsun Moting bizde is yapar öylemi
    Bence bizde Visca daha cok is yapar Motingden daha izli oldu icin ve daha seri adam gecti icin

Benim herhafta izledim Motingin hic bir özelli olmayan düz oyuncu ( olcayin biraz hizli versionu oyun okumasi ondanda kötü)
    Bende begenmiyorum ne yalan söyliyeyim
    Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçuk abi sen niye ''ile'' bağlacı kullanmıyorsun?
      baglac nedir haberim yok, gerisini sen düsün
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        H. Batuhan in bu sene takımda kalacağını düşünüyorum
        Hazırlık maçlarında görmek lazım.Mevkisi de kendine yer açmasına uygun.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          baglac nedir haberim yok, gerisini sen düsün
          Kendi kendine bu kadar Türkçe öğrenmen bana göre büyük başarı Ben öylesine takılıyorum sana.

Yorum

• İlk olarak TsMahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu mantikli cevap junuzovic transferinde asil menajerini aradan cektigi soyleniyo kizdirmis adamlari baskan yetkiyi almis olabilir
            2015 ocak transfer döneminde olanlardan sonra bu temsilci gurubuyla iş yapmak kulüple ilgili sindirmekte en çok zorlandığım konu. Metin korkmazın cumhurbaşkanıyla olan bağı da malum. Bu insanların nüfuzu ne kadar sağlam ki girdikleri her işte masadan en memnun kalkanlar oluyorlar anlamıyorum. Öte yandan Türkiye futbol piyasasının misyonunun bu kesimi beslemek olup olmadığını düşünmeden edemiyorum. Muharrem Usta dediğimiz insanın Cumhurbaşkanı tarafından her seferinde bu kadar görmezden gelinmesi aklıma Breaking Bad'deki Gustavo Fring-Don Eladio-Hector Salamanca arasındaki ilişkiyi hatırlatıyor.

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Asgari ücret seviyesinde binlerce taraftar kendinden fedakarlik edip kulube katki olsun diye tsclublardan alisveris yapacak.

Ozkan Dogan denen sahsiyete, ozel ucakla milanoya gidip kulubun parasi ile pazarlik masasina oturdu diye bilmem kac yuz bin dolar odenecek.

Bu adama veya benzerlerine transfer doneminde odedigimiz rakamlari binlerce forma satsak dahi amorti edemiyoruz.

Bu adamlara neden bu paralar saciliyor? Hangi yoneticiler bu durumdan istifade ediyor?
              Arkadaşım ikidir Özkan Doğan ile ilgili yöneticiler hakkında ithamda bulunuyorsun. Varsa bildiğin net birşey paylaş. Saçma sapan şekilde menajerle çalışıyor diye ithamlarda bulunma insanlar hakkında. Muharrem usta milyon kere satın alır Özkan'ı da Doğan'ı da. Onlardan gelecek paraya da emin ol ihtiyaçları yok. Bu yönetimin eleştirilecek çok şeyi olabilir. Ama yöneticilerin kulüp üzerinden çıkar sağlayacaklarına asla inanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gelecek sezon yedek sol bekimiz mustafa akbaş mı olacak?
                Kamil oynar. Abdürrahim kadroda. Onu da bi izleyelim.

Ki daha DC, AMC, AMR, ST pozisyonlari eksikken bence bek transferi beklesin daha.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Konudan çıkmayayım çıkmayayım diyorum da gerçekten içimiz cız etmeli şu verilen paralara. Son 10 yıldır müthiş savurganlıkla transferler yapıyoruz ve kulüp sürekli geriye gidiyor.

Her gelen düzeni değiştirme vaadiyle gelip aynısını hatta daha kötüsünü yapıyor. Taraftar desen her gördüğünü isteyen küçük çocuk , yönetim de onun isteklerini yerine getirmeye çalışan ebeveyn rolünden çıkmalı artık. Kucka'ya verilen parayla Türkiye'nin her şehrine futbol okulu kurarsın.3 yıllık maaşıyla da 3 yıl ihtiyaçlarını karşılarsın buraların. 30 yaşında adam.Hiçbirimizin izlemediği.Düşlerimizde Gerrard yaptığımız ya memleketlisi Sapara gibi bir şey çıkarsa ne olacak...

Pepe Valbuena...İki tane artık antrenör olacak yaşa gelmiş emice. Çıktıkları ilk maçta dizlerinden sakatlansa ikisinin de futbol hayatı biter.Bunların neyine özeniyoruz 3 tane daha Yusuf Yazıcı ayarında adam çıkarsak her sene şampiyon oluruz hem de bedavaya.

Akşam akşam içim daraldı gelmesin abi kimse.

Yorum

• kuckanin maliyeti aşiri...hic bir akilli yönetilen profesyonel kulup Boyle bir oyuncuya okadar bonservis vermez..o para cünkü geri gelmeyecek...insAllah kucka iyi cikar..
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Kucka ne zaman kampa katilacak bilgisi olan varmi
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• gadromuz yederli

Yorum

• İlk olarak Alphan Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Her gelen düzeni değiştirme vaadiyle gelip aynısını hatta daha kötüsünü yapıyor.

İHO'da aynısını yaptı. ilk geldiğinde şöyle yapacağım böyle yapacağım Trabzonluları toplayacağım dedi, baktı tutmuyor paraları yabancılara gömdü. Muharrem Usta ne dedi peki; Dortmund modeli, Uefa kriterleri üreten Trabzon, falan filan derken bir baktı ki hepsi elimde patladı. Bir anda 180 derece dönüp, laf ettiği kulübü batırıyor dediği İho politikasına döndü.
                          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kucka ne zaman kampa katilacak bilgisi olan varmi
                            şu an katılmış olailir... bu gece katılacaktı...

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur,Uğur,Kamil,Olcay,Yusuf,Okay
                              7.Yerli kim olacak?

Akbaş'ın olması oyuna hamle imkanı açısından yanlış olur,o yüzden önünü açmak lazım.Serdar bizi çok rahatlatırdı.
                              Abdus var. Oyuna almasa bile 18 de olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• medel

tigres takimiyla bikac saate kadar saglik testinden gecmesi beklenio ...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X