Fırat Aydınus gsli, İstanbul bölgesi hakemi, Abdullah Avcı gsli, Başakşehir İstanbul takımı, UEFA maçı olsa UEFA bunlara dikkat eder. Türkiye'de neden edilmiyor acaba?
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Destekledim bir hafta sonra TS dergiden aradılar tamam dedim. Bu sefer tekrardan aradılar 22 tane dergi al, durumu olmayanlara biz gönderecez dediler tabii durumum belli olduğu için onu onaylamadım bu seferde 15 dergi al dediler onu da onaylamadım. Ama onayladığım ve ödemesini yaptığım tek dergiden haber yok. İşi iyice çingen pazarlığına döktüler.
Ne yazık ki , bu konuda gönlünden TRABZONSPOR için belirli bir miktar para çıkmış insanlar kullanılıyor gibi bir durum ortaya çıkıyor.
Aynı durumları bende yaşadım. Defalarca dergi aboneliği haricinde önerdikleri şeyleri ret etmeme rağmen hala bir şeyler satmaya çalıştılar. İnsanın kendi kendini bir anda, acaba yardım etmese miydim diye sorgulamasına neden oluyorlar.
Kurzawa Amiens'e gitmiş.
İngiltere'de son gün, bakalım Bjk Vida'yı satabilecek mi? İnş. ellerinde patlar.
İtalya'da da son 1 hafta, oradan alıcı bulabilecek 2-3 oyuncumuz var.
Transferde Nijeryalı çok kritik, kadronun en önemli 2-3 eksiğinden biri, üzerine bir ortasaha ile kadro kalitesi geçen sezonun üzerine çıkar.
Yorum