Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cafer'in durumu hakkında bilgisi olan var mı?

En çok merak ettiğim oyuncu.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cafer'in durumu hakkında bilgisi olan var mı?

En çok merak ettiğim oyuncu.
      Cafer'in durumu belli değil Kiralık gonderebilirler zaten oynamayacaksa göndersinler çocuğa yazık olur yoksa kumaşı çok sağlam...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Tsk arkadaslar.. Ilk hafta Firat.. Baska hakemmi yok ya
        Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tsk arkadaslar.. Ilk hafta Firat.. Baska hakemmi yok ya
          Vidyo Hakem var sıkıntı yok
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Fırat Aydınus gsli, İstanbul bölgesi hakemi, Abdullah Avcı gsli, Başakşehir İstanbul takımı, UEFA maçı olsa UEFA bunlara dikkat eder. Türkiye'de neden edilmiyor acaba?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Morteza nerdesin daha uyanmadın mı saat kaç olmuş
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Morteza da daha bitmedi..

Gelip imza atmadan hiçbir topçunun bittiğine inanmıyorum artık..
                Moteza'nın yanına Zeki'yi sıkıştırıp, tepkileri aza indirmeye çalışacaklar diye korkuyorum.

Yorum

• Cafu naptın sen ya kızılyıldız nedir?

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Destekledim bir hafta sonra TS dergiden aradılar tamam dedim. Bu sefer tekrardan aradılar 22 tane dergi al, durumu olmayanlara biz gönderecez dediler tabii durumum belli olduğu için onu onaylamadım bu seferde 15 dergi al dediler onu da onaylamadım. Ama onayladığım ve ödemesini yaptığım tek dergiden haber yok. İşi iyice çingen pazarlığına döktüler.
                    Ne yazık ki , bu konuda gönlünden TRABZONSPOR için belirli bir miktar para çıkmış insanlar kullanılıyor gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Aynı durumları bende yaşadım. Defalarca dergi aboneliği haricinde önerdikleri şeyleri ret etmeme rağmen hala bir şeyler satmaya çalıştılar. İnsanın kendi kendini bir anda, acaba yardım etmese miydim diye sorgulamasına neden oluyorlar.

Dergide hala gelmiş değil.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cafu naptın sen ya kızılyıldız nedir?

Hiç sorma kral yaa kizyildiz nedir ya çok kötü olmuş süper bir transfer olurdu gelse..
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vidyo Hakem var sıkıntı yok
                        Cok merak ediyorum nasil gidecek bizde bu Video hakem TV nin basindakide bize karsidir, fark etmiyor yani
                        Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Moteza'nın yanına Zeki'yi sıkıştırıp, tepkileri aza indirmeye çalışacaklar diye korkuyorum.
                          Aynisini Volkan Sen de yapmistilar. Sosa ile beraberdi galiba?
                          Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hiç sorma kral yaa kizyildiz nedir ya çok kötü olmuş süper bir transfer olurdu gelse..
                            Yazık oldu, bence ibanezi verelim özlemişlerdir. İlk senelik maaşın peşin diyelim gelsin olmaz böyle..

Yorum

• Kurzawa Amiens'e gitmiş.
                              İngiltere'de son gün, bakalım Bjk Vida'yı satabilecek mi? İnş. ellerinde patlar.
                              İtalya'da da son 1 hafta, oradan alıcı bulabilecek 2-3 oyuncumuz var.
                              Transferde Nijeryalı çok kritik, kadronun en önemli 2-3 eksiğinden biri, üzerine bir ortasaha ile kadro kalitesi geçen sezonun üzerine çıkar.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok güzel yazmış. Tam olarak hangi günler kanalda çıkıyor Erdal Hoş?
                                Twitter kullanıyorsanız takip edin Erdal abiyi. Program günleri saati vs detayları sürekli paylaşır.
                                istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X