İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı forumlar. Yazıda bahsedilen bu futbolcuyu niye almadın şurda harika topçu vardı bunu görmedinden ziyade, yerelci dar kafalılık. Shechenko niye alınmadı falan sığlığında değil. İkili ilişkiler ve dar kalıplardan dem vurulmuş sizin de dediğiniz gibi kurumsal bir yapının eleğinden değil de laleddalin bir sürece tabi olunduğundan bahsedilmiş.
Özevlatçılık ve ikili ilişkiler için dem vurmaya gerek yok diyorum ben de, Trabzon'daki ortalama her kahvede bu konuşuluyor zaten. Zeki ismi geçince bu forumdaki tepkiler bile malum, Erdal Hoş'un yazısında ilave birşey yok yani bu anlamda.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi Erdal Hoş güzel hazmış tamam da, Trabzonspor yönetimine herkes onlarca oyuncu öneriyor. Hatta yüzlerce. Burada bile yazıyoruz. Bu adamlar yolda giderken birine selam verdiklerine abi şu oyuncu var alsanıza diye öneriyle karşılaşabiliyorlar. Şimdi 100 tane oyuncu öneriliyor, içlerinden 3-5 tanesi transfer ediliyor. Ama bu 100 taneden başka bir 2-3 tanesi çıkış yakalayınca "oooo bak ben dedim almadılar".
Kusura bakmayın ama Erdal Hoş yazısı ilkokul sınıf 3 seviyesi. Trabzonspor'da herhangi bir kahvede konuşulan muhabbetten bir gram fazlası yok.
Burada şu önerdi bu önerdi değil mesele. Burada kurumsal scout kimliğidir önemli olan. Trabzonspor kurumsal scout kimliği için ne yazmış ne demiş bugüne kadar ? Nevzat Aydın'ın o yarı profesyonel gençlerle kurduğu scout ekibi lağv edildiğinden en çok Erdal Hoş sevinmiş bile olabilir.
O yüzden bunun gibi boş hikayeleri geçeceğiz. Kurumsal scout ekibini savunacağız. Nevzat Aydın'ın kurduğu ekip, kurumsal olarak devam edecekti, belki ekipte yenilikler değişiklikler yapılacaktı, ama kurumsal ve database olarak devam edecekti. Eğer etseydi bugün çok farklı bir oyuncu havuzumuz olabilirdi, transferler de kampa yetişirdi. Şimdi bir İran kumarı oynuyoruz bakalım, ya tutarsa. Yıllardır ya tutarsa dedik demeye de devam ediyoruz bakalım.
Kaçan balık büyük olur her zaman. Biz tavsiye etmiştik almadılar demesi kolay. Peki tavsiye üzerine aldığımız ve tutmayan adamlar ne olacak ? Mehmet Ekici gibi Zafer Yelen gibi tavsiye transferlerinden ne kadar verim aldık mesele ? Bunları da aynı arkadaşlar tavsiye etmedi mi ? Bu tavsiyeleri o dönemki yönetimler dinlemedi mi ? Aynı başkanlar değil miydi ?
Yorum yapacaksak, adil yapacağız. Yoksa Erdal Hoş okuyacağıma bizim köydeki kahveye giderim, aynı muhabbetin çok daha hararetlisi var orada. Çay da 3 lira oldu ama neyse.
Evet yazılarını basit ve sade bir dille yazıyor, hitap ettiği kitle malesef bu dili anlıyor.
Fakat bu onu kahve muhabbetçisi yapmaz.
Kendisi ne akrabamdır ne de çok yakınen tanıdığım.
Sadece 2-3 kez aynı ortamda trabzonspor muhabbetinde bulundum kendisiyle.
Dediğiniz bu eleştirileri hakedecek bi insan değil bence, kafasının içi dolu ve kendini geliştirmiş bi insan izlenimi vermişti bana.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlatmak istediği şey nedir o zaman ? Yoldan geçen yarı profesyonel FM oyuncularının tavsiye ettiği her alt ligden gelen gençleri transfer mi etsin yönetimler ? Adam bunu diyor yazısında, bunu savunuyorsanız ok ben birşey demiyorum o zaman. Trabzonspor kurumsal kimliğini bu şekilde mi görüyorsunuz ?
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlatmak istediği şey nedir o zaman ? Yoldan geçen yarı profesyonel FM oyuncularının tavsiye ettiği her alt ligden gelen gençleri transfer mi etsin yönetimler ? Adam bunu diyor yazısında, bunu savunuyorsanız ok ben birşey demiyorum o zaman. Trabzonspor kurumsal kimliğini bu şekilde mi görüyorsunuz ?
Yazısının son cümleleri. Yani diyor ki, kurumsallaşmayı geçtim, madem ki camiacılık yapacaksınız bu önerileri de, bu insanları da dikkate almanız, değerlendirmeniz ve korumanız lazım. Aksi halde o camiacılık da değil, resmen adamcılık olur. Geçtim diyor kurumsallığı, camiayı bile adil yönetmekten acizsiniz, kayırmayla yönetiyorsunuzTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihan Tuncer kiralik gitmedi, bonservisi ile gönderildi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Kurumlar ilkeler le yönetilirler ve bzı oluşumların kalıcı olması gerekir.
Usta'nın yapmak üzere olduğu en iyi şey dışarıdan bir scouting kurma projesi idi. bu daha önceden başarmış kişilere daha yüksek ücret vermeyi içeriyordu.
keşke o proje kalsa idi ve gelen tüm yönetimlerce desteklense idi.
ben şimdi oturayım alt yaş guruplarından 20 kişiyi bildireyim ki bun 1 saat içinde yaparım ve bunlarında bir iki tanesi mutlaka ilerde bşir yerlere gelir
sonrada derimki ben size söylememişmiydim
o adamın o zamanki şartları alınabilir olup olmadıkları vs vs hiç düşünülmez olay o değil
olayın temeli bir kurumsal yapının ortaya konması
bu işi iyi yapan ülkelerde alt yapı hocaları scouting ve değerlidir iyi kazanırlar
bazıları ana yapıdan da iyi kazanırlar
bunun nedenii oradan çok iyi sonuçlar alına bileceğil yakalanacak tek bir futbolcunun bile bütün masrafı karşılayabileceği hatta kara geçirebileceği bir sistemin varlığıdı
1.5 milyondan bile neler çıkıyor
elinde 80 milyon var
bu tür işini başarmış adamlardan alt yapı yaş guruplarına yönelik foundometal eğitimi en iyi yapabilecek doğru adamlardan -ki bu bizdki gibi damat alt yapıya oğlan danışma kuruluna gibi değil - liyakat gözetilerek yapılır ise
evet biraz para harcanır ve biz ibrahimoviçi alamayız ama Türkiyedeki bu kocaman yelpazeden İbrahimoviçi bulabiiliriz . böylelikle hem gençliğini kullanırız hemde oynatırken hemde satarken sistem kendi parasını öder
uzun vadede takım yükseldikçe inanılmaz karlar da getirebilir
ama bunun içi ben işini iyi yapan yabancı mesela son zamanlarda fransa
mesela alman alt yapısı
barcelona alt yapısı gibi
buralardan biraz paraya kıyıp bir ekip oluşturulur scouting ve alt yapı egitmenleri alarak
ama bu kurumsal bir biçimde değişen hiç bir yönetimce kaldırılmayacak bi yapı oluşturulur ve zaman içinda nasıl bir fayda sağlanır görülür
bu herkesin rüyasının da gerçekleşeceği bir şey olur..En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 09.08.2018, 10:50.çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper lig de galibiyet 2.1 milyondan 2.6 ya yükselmiş. 3.lük primi 21 4.lük ise 14 milyon. Yayın geliri ise geçen sene 3.26 tl den verilirken 3.77 olmuşçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
[MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] sence başka mevkiye transfer düşünülüyor mu? Özellikle orta saha ve kanat için. Sanırım forvet de araştırılıyor olabilir isimler çıkmaya başladıBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Agaoglu nun Zeki transferini istedigini sanmiyorum..Hic seside cikmiyor bu konuda..Baska takimlardan yerli transferi yapilmadi..Yapilmasinda zaten. Alt yapidan bir oyuncu üzerinde dursalar taraftar daha fazla destek verecektir..Alt yapi oyunculari icin uygun bir zemin var suan..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize de hayırlı forumlar.
Özevlatçılık ve ikili ilişkiler için dem vurmaya gerek yok diyorum ben de, Trabzon'daki ortalama her kahvede bu konuşuluyor zaten. Zeki ismi geçince bu forumdaki tepkiler bile malum, Erdal Hoş'un yazısında ilave birşey yok yani bu anlamda.
konuda bahsettiği de günün moda deyişiyle Açık İstahbaratı doğru kullanmak. Zafer Yelen ve M. Ekici demişsiniz ama ben orda öneriden sonra bir elekten geçirildiğini düşünmüyorum. (Mizmin sakatlıklar) Kurumsal kimliği bir elek olarak kullanabilirsiniz. Yazıdaki Galatasaray örneği gibi.
Her ne kadar profesyonel bir takım olsak da başarımızın temelinde bir miktar amatör ruh var. Bu amatör ruhu doğru kanalize etmenin bize faydaları var ama kantarın topuzu kaçınca özevkatçılık ve ikili ilişki durumu oluşuyor.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Tekrar etmek gerek, Zeki transferi bence gündemden düşmedi, çünkü o inat damarı biliyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgaoglu nun Zeki transferini istedigini sanmiyorum..Hic seside cikmiyor bu konuda..Baska takimlardan yerli transferi yapilmadi..Yapilmasinda zaten. Alt yapidan bir oyuncu üzerinde dursalar taraftar daha fazla destek verecektir..Alt yapi oyunculari icin uygun bir zemin var suan..
bu işlerde taraftar desteğinden ziyade dik duruş sergilemekle oluyor malesef
ama yapı artık müsade etmiyor
görmekteyizki en ufak bir müdahelede ortalık yangın yerine dönüyor
çok çabuk bir şer cephesi oluşabiliyor
bunun içinde asalağı var bedavacısı var para yiyemeyen meneceri var batsında biz gelelim diyen hocası var Trabzonspor üzerinden geçim sağlamaya çalışan gazetecisi var, bir çok akoıma gelmeyen yiyiciler çok çabuk bir muhalefet etrafında toplanıp iyi niyetli taraftarı da kendi tarafına çekebiliyor
işlerine gelmeyincede şirretleşip hakaretlere tehtitlere başvurup ortamı çok daha beter hale getirebiliyor
o nedenle kolay değil sağlam ve dik duruş artık olmaz sa olmaz hale geldi
taraftarla yola çıkmak artık imkansız durumda...En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 09.08.2018, 10:49.çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum