Batuhan'ı desteklediğimden değil de ne bekliyorsun orada oynayan çocuktan?Onazi veya Okay gibi artislik işler yaparken top kaybedip,gol yedirmesini mi?
Mevki onu gerektiriyor,risksiz oyunu açma,biraz hızlansa bence Onazi'den daha faydalı.
düsüncelerinize saygim var fakat ne bekliyorsun derken ?? bunu anlamadim .. böyle düsünüyorsak kulübü kapatalim trabzonspor ptt lig takimimi ??
trabzonsporda oynuyorsan adam gibi oynayacaksin az biraz hirs olacak savasacaksin gerekirse risk alacaksin , cafer daha 18 veya 19 yasinda batuhandan cok daha seyler denemeye calisiyor mesela batuhan trabzonsporda ne yapiyor bunu cözemedim ben sadece diyorsan mevki geregi risksiz oynamali sadece al gülüm ver gülüm gibi durmali böyle mantik olurmu renktasim ?? adam 25 yasinda yillarca trabzonsporda antromanlara cikiyor parayi ben almiyorum sans verildigi zaman bunu degerlendirmen gerekiyor ...bir gram kendisini gelistirmemis ...ptt lig takimlarinda bile ilk onbirde oynayamaz sahsi düsüncem böyle..
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Ben Pazdan'ı oldum olası beğenmiyorum Polonya Milli takımında oynuyor diye mi yoksa kel olduğu için diğerlerinden ayırt edilebiliyor diye mi bilmiyorum dikkat çekiyor. Bana kalırsa Pappy > Bicakcic > Pazdan
Bicakcic de, Almanya da Istanbul isimli bir mekan yoksa şuan Türkiye'de.
Instagramindan paylaşmış.
Nasıl biridir bu adam.
Ayağı düzgün mu, hizli mi, savaşçı oldugu belli de.
Net olarak olumlu ya da olumsuz özellikleri nelerdir ?
Muhakkak izleyenler vardır aramızda.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
edit evet Mannheim
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
En son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 21.07.2018, 00:47.
Amiri denen topçunun videosuna bakayım dedim 1 dk olmadan kapadım. Bu adamı kim izlemiş? Neden izlemiş? Nasıl izlemiş? İzlerken sıkılmamış mı? Şaka gibi. Top tutamıyor, pas veremiyor, çalım yok, yavaş, videolarda kazma adamlar Messi görünür bu adam videoda bile böyleyse gerçeğini ne yaparız bilemedim..
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amiri denen topçunun videosuna bakayım dedim 1 dk olmadan kapadım. Bu adamı kim izlemiş? Neden izlemiş? Nasıl izlemiş? İzlerken sıkılmamış mı? Şaka gibi. Top tutamıyor, pas veremiyor, çalım yok, yavaş, videolarda kazma adamlar Messi görünür bu adam videoda bile böyleyse gerçeğini ne yaparız bilemedim..
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeşim ucuz etin yahnisi olmaz demişler ucuz adamdan da bu kadar olur
Rizeliyim, doğal olarak Rizenin transferlerini de takip ediyorum. Anlamsız bir Irak ısrarı var, her sezon birileri gelir oynamadan gider falan. Bizde de Iran aşkı başladı. Nasıl bir maden ise tüm eksikleri oradan gidermeye çalışıyoruz, süper ülke. Futbol cenneti.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah nasil biliyorsa oyle yapsin sizi. Adami kariyerinde oynadigi takimlar bir efsane. Performans videolarini aciyorsun bir o kadar muthis. Her yonuyle muazzam bir transfere imza atarak yine takdirleri topladi yonetim.
Ahmet Agaoglu- Unal Karaman - Vahid Amiri
Ayni çap, ayni vizyon, ayni kalite. Devam bu şekilde.
Yorum