İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Gökhan Töre iyi oyuncu ona bir şey demiyorum ama karakter olarak çok sorunlu. Neden sürekli aynı isimler üzerinde duruyorlar anlayamıyorum. Yerli adam lazım diyorsan Esteban'la niye sözleşme uzattın diye sorarlar adama. Gidip tecrübeli Türk kaleci alsaydın o zaman. Çıkan haberler can sıkıcı. Planlamada yine hata yaptılarsa sıkıntı büyük.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Serdar Taşçı , Emre Akbaba transferleri kesin gibi.. Ndiaye ve Popov birlikte olmaz biri transfer edilir ve bin kere Ndiaye derim Bulgaristanın kaptanı da olsa oynadığı takımın kaptanı da olsa bu adam fazla kötü halı saha maçına çağrılmaz ayrıca İbanez trabzonda halı saha maçlarında oynuyomuş ciddi ciddi 950 bin euro alıyor bu adam şaka gibi.. Beklentileri dipte tutalım derim
-Serdar Taşçı
-Emre Akbaba yalnız ve yalnız 2-3 adam şutlanacaksa
-Gökhan Töre (Kiralık)
-Moting veya Tosic
-Badou Ndiaye
-Doumbia yada Soldado
Normalde Töreye karşıyım ama malesef ölümü görüp sıtmaya razı oluyoruz para yok masalları ve ffp masallarıyla oyuncu gelmiyor odur budur..
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüthiş
Neyse ikili muhabbete bir de konu başlığına dair birşey paylaşalım da yavan olmasın. Yukarıdaki listede misal Soldado var ama onun yerine keşke Alvaro Negredo'yu alabilsek. Muazzam bir transfer olur hücum hattına.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam da Türkiye'de oynayacak, uyum sağlayacak tarzda bir oyuncu., ben de öyle düşünüyorum. Canavar olur burada.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİroni değil di mi reis, ben de öyle düşünüyorum. Canavar olur burada.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoumbia mı yoksa Negredo mu? Valencia Doumbia ile anlaşırsa Negredo'yu yollayacak. Doumbia olmazsa Negredo büyük ihtimalle kalır.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİroni değil di mi reis, ben de öyle düşünüyorum. Canavar olur burada.
Hızı Türkiye için yeterli, çok kuvvetli, kesinlikle kazma değil aksine teknik, sol ayağını çok iyi kullanıyor, pas özelliği ve oyun bilgisi yüksek.
Eğer kenarlarda Castillo tarzı adamlarla oynayacaksak Negredo süper bir istasyon olabilir, asist ve alan açma özelliği ile oyunun hakimiyetini kurmamıza katkı yapabilir.
Eğer böyle bir santraforu alabilirsek bize sınıf atlatacaktır. Ben de Carew tarzı istiyordum mesela. Carew tarzı değil tam olarak ama topu ondan daha iyi kullanan daha teknik bir oyuncu. Türkiye'de tek forvet oynuyorsanız forvetiniz güçlü ve pasör olmalı."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
50.yıl şampiyonluk slogandan öte bişe değil.
Başkana oy vermeye gittiğimizdede aynı şeyleri söylüyordum hala aynı.
Şampiyonluk için Önce sinerji oluşturmalı camiada herkesi inandırmalı yapacağı icraatlarla kamuoyu oluşmalı.
Henüz erken ama Görünürde öyle birşey yok bence bu sezon şampiyonluk yarışını yapabilmek sonraki sezon için şampiyonluk diye konuşulması lazım.
Yönetim olarak doğru hedefleri belirlemeleri lazım aksi taktirde taraftarlar olarak çok çabuk düşüyoruz.
Yedek kulübesine adam almasınlar aldıkları adamlar şimdikileri yedek kulübesine koyacak türden olması lazım ki doğru yapılanalım.
neyse transfer sezonu yalan rüzgarıdır. Yalan rüzgarı başlasın...
Yorum
-
Ersun hocaya bu güvensizlik ve ithamlar olduğu sürece şampiyonluk tabii ki gelmeyecektir. Adam 8 maç üst üste kazanıyor neredeyse. 1 - 2 maç puan kaybında adam asmaca oynuyoruz direk.
Fikret Orman feda sezonundan sonra yapılan başkanlık seçiminde ; tamam miadını doldurdu tarzı yorumlar yapıldı. Başka başkan adayları yine yıldız futbolcularla taraftarın birkaçını arkasına almıştı. Fakat sabır kazandı. Seneye kim şampiyon olacak bilinmez ama Beşiktaş yine favoriler arasında yer alır. Başarıyı alışkanlık haline getirmek önemli bir unsurdur. Beşiktaş o sabrın meyvelerini yiyor. Biz ise sabretmiyoruz. Okay, Yusuf kesilsin. Olcay yetersiz, Uğur'dan defans olmaz. Mas satılabilir. Onur kaleci değil gibi söylemler sana tekrar kadro kurmanı gerektirir. Yusuf'un yerine alacağın adam seni şampiyonluğa oynatmayacak fakat Yusuf oynayarak kendini tam anlamıyla yıldız sınıfına koyarsa sana şampiyonluklar getirecek. Okay'da öyle. Birkaç böyle adam lazım bize diye bağırıp duruyoruz.
Şampiyonluk sıfırdan kadro kurarak olabilir ama Trabzonspor böyle şampiyon olamaz. Bizim şampiyonluğumuz sabır ile adım adım gelecektir.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Popov kimdir aldığımda Yusuf'u arkasında bırakacağım. Popov varken ligde 3.cü olursun. Yusuf varken beşinci. Popov seneye seni yine 3 ila 4 arasında sıralandırırken Yusuf daha geliştirerek kendini seni ilk iki sıraya sokabilir. Yusuf bugün seni şampiyon yapamaz ama yarın bilinmez. Popov seni bugünde yarında şampiyon yapamaz.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
Yorum