Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu kadro gümüşhanespor ve kızılcahamamsporun olduğu grupta 3.oldu ! bunları unutmayın hemen transfer ve skora göre hemen gündem değişiyor. kaliteli nokta transferler gelmezse sonuç yine aynı olacaktır.
    Kızılcabölükspor
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yalnız bu Kownackinin tipini Lewandowskiye benzettim ben gelsin bu adam : D
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O 3'lünün sahada olması %99 gibi bir şey. Damdoy'un biraz daha fiziği müsait olsa onu da oynatır.
        Hadi 3 kişi neyse de, damdoyu oynatacaksa lig tv ' yi iptal edelim yalandan bir sezon daha saç baş yolmayalım.

Yorum

• Yorum

• Eğer ofansif ortasaha Yusuf, Abdülkadir ve Beroya teslim edilecekse doka fena bir eğitmen olmaz bence

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya hocam Allah aşkına, Yusuf' u parlattığında gitmeyeceğinin garantisi varmış gibi konuşuyorsun. Bizim senelerce sabrettiğimiz tolga nerede şuan ?
              İstatistik durumuna ben bir şey söylemedim farkındaysanız. 20 yaşında çocuğun sırtına şampiyonluğa oynayacak kadronun yükünü bindirmek doğru olmaz dedim. Ki yusuf gelişim gösteren bir çocuk, onun önüne ya da yanına onu her anlamda ( Yetenekte dahil ) geliştirebilecek biri alınsa kötü mü olur ? Niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz onu anlamıyorum. Sanki ben, 10 numara alınsın yusuf bir daha kadroya alınmasın diyormuşum gibi davranıyorsunuz.
              Tolga gitmeyi çok istemiş gibi konuşuyorsun. Tolga forma bulamayacağı için gitti. Başka türlü sorunlarıda oldu. Araştırırsan öğrenirsin.

Asıl sen anlamıyorsun. Yusuf zaten kendini geliştiriyor. Onun önüne birini alırsan kaybolup gidecek. Yanında zaten var. Abdülkadir var, Olcay var, Bero var, hatta ve hatta zorlarsan Okay var.

Gitmeyeceğinin garantisi yok. O giderse biz dükkanı kapatalım zaten. Yusuf bu takımdan istanbul kaşarlarına gidiyorsa bitmişiz demektir.

Ben şampiyonluğu kutlamak için 35 yıldır bekliyorum zaten?? Beklerim 2-3 sene daha. Eğer bu çocuklar olursa ligi domine eden biz oluruz. Diğerleri bitmiş mali yapılarıyla zaten çökecekler.

20 yaşında çocuklar şampiyonlar liginde takımlarını sırtlıyorken bizimkilere utanmasak ağzılarına kaşıkla yemek koyulan çocuk muamelesi yapacağız. Gerekirse takımı taşıyacak, gerekirse sorumlulukta alacak. Gelişimden kasıtta bu değil mi zaten?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yalnız bu Kownackinin tipini Lewandowskiye benzettim ben gelsin bu adam : D
                Daha önce buraya yazmıştım kendisini ve genelde Lewandowski benzerliğine dikkat çekmiştim. Bize yedirecekleri konusunda biraz kararsızım çünkü çok gözde bir oyuncu haline geldi.

Lech Poznan forvet yetiştirme konusunda çok başarılı bir takım.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oyuncu önerdiğiniz iletileri dahil etmeyince herhangi bir mesajınız saygı ibaresi içermiyor.
                  Bugüne kadar kulüp yönetimine şartlar gereği ne yazık ki yoksul bir insan girememiştir. nevzat aydın da bugüne kadar yöneticilik yapmış herkes kadar zengin, o kadar. Ama her seferinde konuya paradan giriliyor.
                  Rakip camiaların banka sahibi müttefikleri ağzımızı sulandırır ama Trabzonspor camiasında olup iş dünyasında bu kadar aktif ve çok yönlü bir insanı def etmeden rahat etmeyeceğiz. Birkaç ay geçince de kıymetini bilemedik deriz , suçu "sabırsız" insanımıza yükleriz , konu kapanır.
                  Şu an saçmaladığınızın farkında mısınız bilmiyorum ama saçmaladığınızı başka kelime ile açıklamam mümkün değil.

Ben Nevzat Aydın'ın yönetimde olmasından rahatsız değil bilakis memnunum...

Ben Nevzat Aydın'a oyuncu önerdim, hoca önerdim, sürekli de yazıyordum saygı çerçevesinde bir dönem sonra başka sebeplerden takibi bıraktım.Konunun benim kime ne yazdığımla, mesajlarımın saygı içerip içermediğiyle ne alakası var onu pek anlamadım.
                  Kendi kendinize benim söylediklerime anlamlar yükleyip bana söylemediğim şeyleri söylüyormuşum gibi yapmayın öncelikle.
                  Ben kimseyi def etmeye de çalışmıyorum, kıymetsizlikte yapmıyorum.
                  Nevzat Aydın'ın sportif işlere karışacak liyakatte bir insan olduğunu düşünmediğimi söylüyorum, bırakın da bunu da söyleyebileyim.
                  Bana bir şirkette CEO olacak liyakatte değilsin dese birisi bu hakaret midir?Saygısızlık mı? Doğru söylüyorsun derim hatta ben.
                  Sapla samanı karıştırmayın lütfen.
                  Ben burada bu tarz ikili münakaşalar için bulunmuyorum, siz de o yüzden bulunuyorsunuz demiyorum, öyle de algılamayın.Bir daha da cevap vermeyeceğim.
                  En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 20.06.2017, 15:07.

Yorum

• Para verip adam alabileceğimizi düşünmüyorum. Belki Takas+para o da maksimum 2 milyon €.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sene kampda altyapıdan olmasını beklediğim oyuncular

Uğurcan cakır
                      Furkan Taş
                      Abdurrahim
                      Yunus
                      Hasan Batuhan Artaslan
                      Yusuf Yazıcı
                      Abdülkadir Ömür
                      Ahmet Hakan Sevinç

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
                      Ugurcan ayrilmak istiyordu, bakalim insallah oyniyacagi takima kiralariz..

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        polonya basınında geçmiş haber.
                        Kownacki videosuna bakarken yanda Mpabbe-Dembele vs. England videosuna tıkladım, tıklamaz olaydım. Nasıl adamlar bunlar.

Yorum

• Ne yazıyor iş yerinde okuyamıyoruz ooolum

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kownacki videosuna bakarken yanda Mpabbe-Dembele vs. England videosuna tıkladım, tıklamaz olaydım. Nasıl adamlar bunlar.
                            fransa'nın yakaladığı jenerasyon bunlar işte yanlış yere olta atıyoruz biz.

bişey yazdığı yok haberde. kownacki ile trabzonspor ve sampdoria ilgileniyor yazıyor. öyle uzaktan bakıyoruz büyük ihtimalle.
                            En son artvints tarafından düzenlendi; 20.06.2017, 15:15.

Yorum

• İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tolga gitmeyi çok istemiş gibi konuşuyorsun. Tolga forma bulamayacağı için gitti. Başka türlü sorunlarıda oldu. Araştırırsan öğrenirsin.

Asıl sen anlamıyorsun. Yusuf zaten kendini geliştiriyor. Onun önüne birini alırsan kaybolup gidecek. Yanında zaten var. Abdülkadir var, Olcay var, Bero var, hatta ve hatta zorlarsan Okay var.

Gitmeyeceğinin garantisi yok. O giderse biz dükkanı kapatalım zaten. Yusuf bu takımdan istanbul kaşarlarına gidiyorsa bitmişiz demektir.

Ben şampiyonluğu kutlamak için 35 yıldır bekliyorum zaten?? Beklerim 2-3 sene daha. Eğer bu çocuklar olursa ligi domine eden biz oluruz. Diğerleri bitmiş mali yapılarıyla zaten çökecekler.

20 yaşında çocuklar şampiyonlar liginde takımlarını sırtlıyorken bizimkilere utanmasak ağzılarına kaşıkla yemek koyulan çocuk muamelesi yapacağız. Gerekirse takımı taşıyacak, gerekirse sorumlulukta alacak. Gelişimden kasıtta bu değil mi zaten?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Araştırmama gerek yok hocam, annesi hastayı onu bahane ederek gitti. Bütün süreçleri tek tek takip ettim, son 15 senedir de takip ediyorum. Hatırlayamadığım oluyor, eksik hatırladığım oluyor ama sonuçta hatırlıyorum. Yusuf ' un yerine alınsın demedim, size yazdığımdan beri rotasyona girebileceği biri alınsın diyorum.

Bende size ondan bahsediyorum. Gidebilir, gitmeyecek diye bir şey yok. Kimler gitti bu takımdan daha önce. Bir tek dozer gitmedi, ona da Allah razı olsun.

Bende senelerce beklerim sıkıntı değil ama bu sezon konulan bir hedef var doğru mudur ? O zaman bu hedefi koymayacaklardı bizde beklenti içerisine girmeyecektik.

Yurt dışındaki alt yapılar ile bizimkileri karşılaştırmamak lazım. bunu sizde iyi biliyorsunuz... Biz alt yapı kalitesi, tesisleşme olarak avrupanın 10 tık gerisindeyiz.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha önce buraya yazmıştım kendisini ve genelde Lewandowski benzerliğine dikkat çekmiştim. Bize yedirecekleri konusunda biraz kararsızım çünkü çok gözde bir oyuncu haline geldi.

Lech Poznan forvet yetiştirme konusunda çok başarılı bir takım.
                                Ben de sanmıyorum bize yedireceklerini Adrian gibi adama 5 milyon verdik enayi gibi merak ediyorum Lewandowski kaça gitmiştir Dortmunda. Aptal aptal paralar harciyoruz ya içim gidiyor abi ya Lewa varken Adriani aldik var mi böyle komik bi olay. Kownacki de gider Sampdoriaya ordan da gider Juveye biz de izleriz.
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Yükleniyor...
                                X