o.lyon'un kadrosunun yarısı altyapıdan. 4, 5 tane de lig içinden çok genç oyuncu var. en büyük yıldızları altyapıdan çıkmış. çok iyi bir yapılanma. fransa da tekrar altyapı atılımını yaptı, gelecek yılar onların. bir tek bizim ülkede hareket yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Zoran Tosic in sözleşmesi bitiyor ve galiba sözleşme yenilemeyecek. Sağ kanadı Pereira ile otoban yaparlar. Olcay gibi tecrübeli ve akıllı bir oyuncu, onun yükünü de hafifletir. Rusya dan Serdar Taşçı ve Tosic paketi yapsak, 2 tane beleş, tecrübeli, şampiyonluk yolunda eli ayağı titremeyecek lider özellikli oyuncu. Güzel olmaz mı ?
__pereira___taşçı___durica____mas
________okay___ndiaye(onazi)
_____tosic___yazıcı___olcay(fabi)
____________doumbia
Tosic ve Doumbia birbirlerini de tanıyorlar. Burada bence alınması en zor oyuncu Doumbia olur, Tosic-Taşçı ve Ndiaye zor hedefler değil. Sadece Doumbia gelmek istemeyebilir, arka taraf böyle olacaksa Ndoye ve Rodallega da gayet yeterli olur.
Ama bu adamları alırsak direk şampiyonluk adayı oluruz. Sadece 4 transfer, 2 tanesi beleş, biri takas+para, diğeri ya kiralık ya da sponsor parasıyla halledilir. Al sana 4 transferle şampiyonluk kadrosu. Bu kadroyu Akyazı da hiçbir takım durduramaz. İçeride dışarıda rakipleri yeriz. Bence geçen seneki Bjk kadar etkili bir takım oluruz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ramil, Nevzat beyin Fm fantezilerinin bir ürünü idi. Kiralandığı Zilina'da A kadroda forma şansı bulamadığı için2. Ligte oynayan Zilina B'de de forma giyiyor. Hatta ilk golünü bu hafta 2. Ligte atmış.
Das ist der Spielbericht zur Begegnung MSK Zilina B gegen FC VSS Kosice am 15.04.2017 im Wettbewerb II. Liga Promotion
Bu kapasite yetersizliğine sahip birinin Trabzonspor forveti olabileceğine ihtimal vermiyorum.
Sezon sonu Zilina kontratini fesheder, bizde ya yine birine kiralariz ya da biz de kontratini feshederiz.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Nevzat Aydın'ın genç potansiyeli olan oyuncuları almak istediğini ama mali sorunlardan ötürü alınamayıp patlama yapması daha düşük olan bero ramil gibi oyuncuları aldırdı. Ya tutarsa misali oldu biraz ama kafa olarak yanlış şeyler değildi bence. Transfer döneminde hatırlıyorum şuan çok iyi yerlere gelen gelmekte olan tipte genç oyuncuları biliyordu ve almak için yokluyordu fakat ülkemize bu tip oyuncuları getirmek çok zor olduğu için alamıyorlardı malesef. Nevzat aydını çoğu kişi sevmiyor biliyorum benimde çok hazettiğim söylenemez ama kafa olarak yapmaya çalışıp da yapamadıkları bence güzel şeylerdi.
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın'ın genç potansiyeli olan oyuncuları almak istediğini ama mali sorunlardan ötürü alınamayıp patlama yapması daha düşük olan bero ramil gibi oyuncuları aldırdı. Ya tutarsa misali oldu biraz ama kafa olarak yanlış şeyler değildi bence. Transfer döneminde hatırlıyorum şuan çok iyi yerlere gelen gelmekte olan tipte genç oyuncuları biliyordu ve almak için yokluyordu fakat ülkemize bu tip oyuncuları getirmek çok zor olduğu için alamıyorlardı malesef. Nevzat aydını çoğu kişi sevmiyor biliyorum benimde çok hazettiğim söylenemez ama kafa olarak yapmaya çalışıp da yapamadıkları bence güzel şeylerdi.
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleramil icin katiliyorum..denenebilinirdi ama Beroya 2.5 mio. € bonservis verdik...haketmedigi halde...düz bir oyuncu..tam mevkisi bile Belli degil..insAllah kendini gelistirir
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleramil icin katiliyorum..denenebilinirdi ama Beroya 2.5 mio. € bonservis verdik...haketmedigi halde...düz bir oyuncu..tam mevkisi bile Belli degil..insAllah kendini gelistirir
Yorum
-
Nevzat bey iyi niyetli olabilir lakin istediği genç oyuncular alinamadi diye de ikâme kivaminda, kac ay izlendigi belli olmayan, toplam 3 milyon euroya Bero ve Ramil'in transfer edilmesini dogru bulmuyorum. Yillik maaslarda cabasi. Boyle riskler alinabilir denenebilir ancak biz o durumda degiliz. Bizim bu surecte daha baska onceliklerimiz olmali. Bu para altyapiyi harcanabilirdi, altyapidaki genc takimlarin çemişgezekspor kivaminda rakiplerden ziyade uluslararasi turnuvalara katilmasi saglanabilirdi, hatta altyapiya kök salmis altyapi hocalari yerine egitimli yabanci hocalar getirilebilirdi.
Banka hesabinda milyonlarca dolar olan Nevzat bey gibi zengin insanlar icin sanirim boyle transferler yapmak çorba parası tadında.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 19.04.2017, 13:54.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRamil, Nevzat beyin Fm fantezilerinin bir ürünü idi. Kiralandığı Zilina'da A kadroda forma şansı bulamadığı için2. Ligte oynayan Zilina B'de de forma giyiyor. Hatta ilk golünü bu hafta 2. Ligte atmış.
Das ist der Spielbericht zur Begegnung MSK Zilina B gegen FC VSS Kosice am 15.04.2017 im Wettbewerb II. Liga Promotion
Bu kapasite yetersizliğine sahip birinin Trabzonspor forveti olabileceğine ihtimal vermiyorum.
Sezon sonu Zilina kontratini fesheder, bizde ya yine birine kiralariz ya da biz de kontratini feshederiz.
yine sacmaladin
ramil as takimda ilk 11 e girdi bile
1 gol bir asisti var, birtanede verilmeyen temiz golü
slovakya ligi 11 takim, her hafta 1 takim bay geciyor
bu hafta zilina baydi
hocasida mac eksigini gidermek icin paf takimlan cikardi maca
bunu ögrenmek icin arastirman bile gerekmezdi, basliginda baksan yaziyor
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kiralama işi çok şahane meyveler vermiş avrupanın büyük takımlarında,
dün akşam Real-Bayern maçına bakarken ara ara futbolcuların geçmişine baktım,
Real almış kiraya yollamış,tekrar yollamış,adam hammış pişmiş 15-20 milyon euroluk oyuncu olmuş şamp. liginde yarı final maçına çıkar olmuş,
belki bu bahsettiğim iş zor bi iş bilemiyorum ama çok sayıda bu tip futbolcu var büyük takımlarda,
biz de Ramil'i kiralayınca acaba mı demeye başladım,
bizde mi büyüyoruz acaba
aynen abi
bu büyük takim isi
bugün eskisehir bizden ramazan istediginde takasda boffini isteme lüksüne sahip olduk
vermiyorsan en fazla kiralarsin
ramile ben güveniyorum
verilen lig kücümsende o ligden cikan oyuncular ortada
bailey, kalu ve bero gibi satislar yaptilar sadece son 1-2 yilda
ligimizde oynayan durica, skrtel ve hubocan, matic gibi adamlari yetisdirdilerEn son selcuk tarafından düzenlendi; 19.04.2017, 14:41."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
En son amasya0561 tarafından düzenlendi; 19.04.2017, 15:05.2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
ramil gittigi ligde kazandigi 240 000€ tavan ücret kazaniyor
takimi onu kiralamak icin agir yükün altina girdi, seneye sampiyonlar ligine yada avrupa ligine giremezlerse agir sonuclari olabilir
zilinanin facebook sayfasina girerseniz, commentlerde hep ramilin soruldugunu görürsünüz
bizden genc biri olarak gitsede slovakyada star transferi olarak bakiyorlar olaya
bu kiradan istenilen sonuc cikarsa genclerimiz icin cok iyi bir ligden iyi irtibatimiz olacak
ondan bu transferi önemsiyorum
zamaninda hollandada bu isi becerememistik, ins. burada olur"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav arkadas, sende ya tornayi ortadan vuruyorsun, yada sonsuz sacmaliyorsun
yine sacmaladin
ramil as takimda ilk 11 e girdi bile
1 gol bir asisti var, birtanede verilmeyen temiz golü
slovakya ligi 11 takim, her hafta 1 takim bay geciyor
bu hafta zilina baydi
hocasida mac eksigini gidermek icin paf takimlan cikardi maca
bunu ögrenmek icin arastirman bile gerekmezdi, basliginda baksan yaziyor
Hala bu kadar eksiğiyle 2. Lig takımı ile sahaya çıkmak mı marifet?
1 gol, 1 asisti gelmiş burada bana övüyosun şaka gibi.
Selçuk her zaman diyorum. Senin insanlara laf yetiştimek karakterin olmuş.
Ramil gibi Trabzonspor seviyesinde olmayan ve asla olamayacak biri için ne yazdiginin farkinda degilsin sen.
Sezon sonu Ramil'in kontrati feshedildiginde bu gercegi tokat gibi suratina vurucam. O zaman geleceksin kendine.
Gelmiş buraya b**tan bi ligte oynayan bi takımın facebook yorumlarini burada ornek gosteriyosun.
Gereksiz bir yabancı oyuncuyu, dandik bir ligte kiralık verdik diye gaza gelmeyin hemen.
Ramazan gibi boş beleş bir oyuncu için bile elimiz güçlendi diyebiliyosun ya çık Viyana sokaklarında hava al biraz.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 19.04.2017, 16:26.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 maçta 280 dakika oynamak mı as takıma girmek?
Hala bu kadar eksiğiyle 2. Lig takımı ile sahaya çıkmak mı marifet?
1 gol, 1 asisti gelmiş burada bana övüyosun şaka gibi.
Selçuk her zaman diyorum. Senin insanlara laf yetiştimek karakterin olmuş.
Ramil gibi Trabzonspor seviyesinde olmayan ve asla olamayacak biri için ne yazdiginin farkinda degilsin sen.
Sezon sonu Ramil'in kontrati feshedildiginde bu gercegi tokat gibi suratina vurucam. O zaman geleceksin kendine.
Gelmiş buraya b**tan bi ligte oynayan bi takımın facebook yorumlarini burada ornek gosteriyosun.
Gereksiz bir yabancı oyuncuyu, dandik bir ligte kiralık verdik diye gaza gelmeyin hemen.
Ramazan gibi boş beleş bir oyuncu için bile elimiz güçlendi diyebiliyosun ya çık Viyana sokaklarında hava al biraz.
büyüme böyle adim adim oluyor
ben sana laf yetistirmedim
tamamen yanlis olan yazini düzelttim
ramil gideli takimi zaten sadece 7 mac yapti, 6 sinda oynadi, 3 kere ilk 11
as degil yani
yanlis bilgi yazmasan kimse dogruyu yazmasi gerekmez"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
Yorum