Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Enes o bu demiyorum, bu tarz paylaşım yapan sayfaların %95'i ego peşinde. Ben mesela kendimi kullanılmış gibi hissederim onlara inansam

İmza atılınca yaparsın yorumu misal, onlara o gelecek mi bu geliyor mu ? Gündemde kimler var vs. diye sormak saçma.

Çünkü senden çok bilmiyor muhtemelen.

Sana şöyle diyeyim Ersun hocam bile bilmiyor şuan kimin alınacağını
    Bencede öyle hoca bile bilmiyor süpriz yumurta diyelim hocam bakalım kim çıkacak
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bero Avrupa Şampiyonası için U21'e geçti.
      Yaklaşık 1 ay daha maçlara çıkacak kampa geç gelir.
      valla kardeşim benim bero dan fazla bir beklentim yok bence kiraya verilip oynaması sağlanmalı

Yorum

• Ilk tercihim bacca olur ama bu bacca'nin umrunda olmaz. Doumbia illa sampiyonlar ligine katilan bir takima gider. Negredo gelsin baslasin.

Yorum

• Carlos Bacca imkansiz bence.....
          Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ilk tercihim bacca olur ama bu bacca'nin umrunda olmaz. Doumbia illa sampiyonlar ligine katilan bir takima gider. Negredo gelsin baslasin.
            Mitroglou düşüşe geçmişken Benfica'ya gidip,piyasasını yükseltti,tam aradığımız adam aslında.Benfica bırakmaz mı acaba?
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ilk tercihim bacca olur ama bu bacca'nin umrunda olmaz. Doumbia illa sampiyonlar ligine katilan bir takima gider. Negredo gelsin baslasin.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                boudebouz icin newcastle 13 milyon pound önerdi enson premier league ye gidecek muhtemelen.
                Alabilsek şu adamı hücum 5 lvl atlardı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gökhan Töreyi almasınlar lütfen. İnsanları milli takımdan soğutanlardan birisi olan adam müsveddelerini bu takımdan uzak tutsunlar.
                  Milli takımdan soğutan futbolcular değil ego terim ve tüpçüdür.

Yorum

• Çift forvet Soldado-Niasse yapalım. 4-3-1-2 falan uydururuz bir şeyler.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Enes o bu demiyorum, bu tarz paylaşım yapan sayfaların %95'i ego peşinde. Ben mesela kendimi kullanılmış gibi hissederim onlara inansam

İmza atılınca yaparsın yorumu misal, onlara o gelecek mi bu geliyor mu ? Gündemde kimler var vs. diye sormak saçma.

Çünkü senden çok bilmiyor muhtemelen.

Sana şöyle diyeyim Ersun hocam bile bilmiyor şuan kimin alınacağını
                      Geçen yaz hele attamahtır ndiayedir böyle bir kaç kişiyi kesin anlaşıldı artık trabzondalar onları sorup durmayın diyip durdular. Hiçbiri olmayınca da yönetim almaktan vazgeçti dediler ego tatmin eden tiplemeler bunlar inanıp da reis büyüksün sen adamsın sana inanıyoruz diye nice yorumlar görüp yazık diyip üzülüyordum.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mitroglou düşüşe geçmişken Benfica'ya gidip,piyasasını yükseltti,tam aradığımız adam aslında.Benfica bırakmaz mı acaba?
                        bize kalmaz diye düşünüyorum.

Yorum

• Futbolcularımıza yönelik hakaretler ceza sebebidir. Bir daha tekrarlanması durumunda söylemde bulunan kişilere cezai yaptırım uygulamak zorunda kalacağım.
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bero Avrupa Şampiyonası için U21'e geçti.
                            Yaklaşık 1 ay daha maçlara çıkacak kampa geç gelir.
                            Sorun yok alt milli kademelerde oynasın tecrübe edinip kendini geliştirmesi için önemli. Zeki oyuncu aslında bazen güzel paslar çıkartıp verkaçlar yapıyor kendine güvenmesi gerek biraz. Ayağını da düzeltmeli tabi bazen ciddi anlamda kazma hissi yaratıyor. Napacağı belli olmayan bir arkadaş.

Yorum

• Castillo Amerika ligi devam ederken geldi bunu unutuyor çoğu kişi. Adam bu sezon 60 maça çıktı hayatında ilk kez yaşıyor bu durumu.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Raul Jimenez. Talisca vari bir kiralama yöntemiyle denenebilir. 2 yıl kiralama ücreti 3 -3.5 milyon €. İlk yılın sonunda satarsalar kiralama ücretinin tamamı iade + %10 pay.

Benfica'da yanaşır bu işe. Gördükler Talisca'nın piyasası nasıl arttı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X