Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sol bek için abdurrahim diye bi çocukla anlaşmışlardı ... sözüm ona ersun beğenmiş ...
    sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sol bek için abdurrahim diye bi çocukla anlaşmışlardı ... sözüm ona ersun beğenmiş ...
      O altyapıdan bir çocuk. Profesyonel sözleşme imzalandı ve gelecek için beklenti büyük ancak sanırım kısa vadede alternatif olabileceğini düşünmüyorlar..
      Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O altyapıdan bir çocuk. Profesyonel sözleşme imzalandı ve gelecek için beklenti büyük ancak sanırım kısa vadede alternatif olabileceğini düşünmüyorlar..
        yaş 18 miş şimdi tekrar baktım ... ama gerçekten ersunun talebiyle sözleşme yapılmışsa umutlanırım
        sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

yaş 18 miş şimdi tekrar baktım ... ama gerçekten ersunun talebiyle sözleşme yapılmışsa umutlanırım
          Geçen hafta Beşiktaş ile oynanan U21 maçında izlemiştim çok beğenmiştim.

Yorum

• Transfer sezonu nezaman basliyor? Yani resmi imzalar Nezaman atilabiliyor? Bjk Cenk tosunu yanilmiyorsam Mart ayinda aciklamisti. O nasil mümkündü?

Yorum

marvelous nakamba

çocuğun adı bile gelecek vadediyor

Adam 23 yasinda. Ve fiyati su an alinabilecek seviyede. 3-4 sene sonra imkansizlar arasinda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tolgay Arslan yalanlamış transfer haberlerini.

Ya bu adamın bu kadar beğenilmesini anlamıyorum. Tamam yetenekli oyuncu ama bize uymayacağını düşünüyorum.

Narin oyuncu Tolgay. Bize fizikli adam lazım. N'diaye için uğraşmalıyız Melih Gökçek'e rağmen.
                Valla futboldan anlayan adam için Tolgay'dan bir yol olmayacağını,yüksek tempo ve mücadeleci oyunda kaybolduğunu anlar,Mehmet Ekici vol2 olacağını görür hele bir de bize daha önce gelmesi söz konusu iken tercih etmeyip,tutunamadığı için bize geldiğini midesi geniş olan yedirir.

Bizim için yol belli,N'diaye,Musa Çağıran ve Ghilas'ı kesin almalıyız.

İlk olarak Ermanusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olcay sonra Tolgay sırada Gökhan Töre,Trabzonspor Kongre üyesi Şenol Güneşin katkıları,Muharrem Başkan-Fikret Orman işbirliği ile
                Hala benim efsanem Sayın Şenol Güneş dir.
                Ellerindeki yüksek maaşlı,problemli,tutunamamış futbolcuları bize kakalıyorlar demiyorsun da böyle mi yalamaya başladın.
                Son maçtaki hareketlerinden ve oyunundan sonra Olcay'ın da bu takımda ömrü uzun olmaz.
                • Memento mori

Yorum

• Suraya mbia yazanlari anlamiyorum. MBIA nin son bir iki ay nasil problemler yarattigini bilmiyor musunuz? Takimdaki diger oyuncularida sabote etmesine kadar. Ayrica 60 dk lik mbia yi kimseye degismem. Ama son 30 dk lik mbia yi allah dusmanima vermesin

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tunay'i almayalim Yusuf Erdoğan daha iyi diyenlere şaşırıyor insan.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Tunay neredeyse olcay kadar iyi bir oyuncu ayri ama. Ben turkiye de yusufdan daha kotu bir oyuncu bul deseler bulamam. Senin Yusuf'u begenmene sasiriyorum

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tunay neredeyse olcay kadar iyi bir oyuncu ayri ama. Ben turkiye de yusufdan daha kotu bir oyuncu bul deseler bulamam. Senin Yusuf'u begenmene sasiriyorum

Daha sefamız var
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla futboldan anlayan adam için Tolgay'dan bir yol olmayacağını,yüksek tempo ve mücadeleci oyunda kaybolduğunu anlar,Mehmet Ekici vol2 olacağını görür hele bir de bize daha önce gelmesi söz konusu iken tercih etmeyip,tutunamadığı için bize geldiğini midesi geniş olan yedirir.

Bizim için yol belli,N'diaye,Musa Çağıran ve Ghilas'ı kesin almalıyız.

Ellerindeki yüksek maaşlı,problemli,tutunamamış futbolcuları bize kakalıyorlar demiyorsun da böyle mi yalamaya başladın.
                        Son maçtaki hareketlerinden ve oyunundan sonra Olcay'ın da bu takımda ömrü uzun olmaz.
                        Musa Çağıran ve Ghilas gibi oyuncularla mı şampiyon olacağız yapmayın!
                        Ayrıca Olcay ne yaptı son maçta? İlk golü resmen kendisi yarattı.
                        Bu kadar art niyetli olmayın.

Yorum

• tunay'ın olcaydan hem fizik olarak hem de bitiricilik olarak bir tık ilerde olduğunu düşünüyorum.. o yüzden bu adamlar ancak birer yedek olurlar. kulübün yerinde olsam tunayı bedavaya alır olcayı da çin arap kulüplerine pazarlarım 5 milyon euroyu cebe atarım.. onun yerine de güney amerikadan 20-25 yaşlarında bir nokta atışı adam bulurum.. bu vizyon olmalı biz de.. kimse değinmiyor ama bu takıma farklılık katan değil yusuf yazıcı gibi hem mücadeleci hem de tehdit edici bir oyuncuya dönüşmesi.. olcay maalesef yetersiz özellikle beşiktaş maçında perriea nın kötü gözükmesinin tek sebebi olcaydır..

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH=CONFIG]12667[/ATTACH]

Bu mükemmel bir olay.
                            Abi ortada ki Messi mi?
                            "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi ortada ki Messi mi?
                              Messi gibi duruyor.

Yorum

Yükleniyor...
                              X