Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cacares görünen haliyle ligimizdeki stoperleri sırtına alır tur atar.Yani kronik bir şeyi yoksa çok fit duruyor bence bu transfer tarihimize geçecek çok çok iyi oldu..
    @Ali Can Hocam 600 küsür takipçisi var ne kadar güvenilebilir.Eğer doğruysa bundan sonra İspanyada Sevillalıyız Azize çakmışsalar
    çeviriyi ben yorumladım hikaye yani.
    ama adam kendine güveniyor, en azından mesajında öyle yazıyor.
    diyor ki; sampaoli gansoya gelen teklifleri görüşmesi için izin vermiş; fb~ts
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• Bu kulüp batar

Yorum

• Rodallega ve Caceres transferlerinin maliyetleri açıklansın. Finansal durumdan dem vuranlara ayrıntılı bir şey yazacağım.
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çeviriyi ben yorumladım hikaye yani.
          ama adam kendine güveniyor, en azından mesajında öyle yazıyor.
          diyor ki; sampaoli gansoya gelen teklifleri görüşmesi için izin vermiş; fb~ts
          sağlam atladım o zaman

Neyse on numara düşünülüyor en azından,bu da bir şey
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Lidyalı bir arkadaşımdan aldığım bir duyuma göre;

Paktalos Mermnad ‏@PaktalosMermnad 13 dk.13 dakika önce

#Sevilla et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Cras tincidunt tortor et lacinia. #Ganso ~ #Trabzonspor #4,5 mio. € Cras ornare tincidunt tortor et lacinia.

Yıllık 4,5 milyon € mu?
            En son Ali Can tarafından düzenlendi; 18.01.2017, 19:59.
            ~Twitter ~

Yorum

• Bu yönetim bizi fairplayden kurtarmak için çok şey yaptı ve kurtardı da. Kendileri de bunu yaparken çok zorluk çektiler. Bu konuda yanlış birşey yapacaklarını düşünmüyorum. Finansal açıdan yönetime güvenim tam.

Yorum

• Arkadaşlar ne istiyorsunuz ? Caceres alınsın, Durica alınsın, Mas alınsın, Pereira alınsın ama para mı ödenmesin ?

Yahu bunların çoğuna bonservis bile ödemedik

Rakip takımın stoperi Kjaer,Skrtel. Bu adamlar da 3-4 TL'ye oynatmıyorlar bunları

Dünya standardında oyuncu görmek istiyorsanız biraz paraya kıyacaksınız. Ki, çoğu bonservissiz...
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Lidyalı bir arkadaşımdan aldığım bir duyuma göre;

Paktalos Mermnad ‏@PaktalosMermnad 13 dk.13 dakika önceÔ¼Õ«Õ¤Õ«Õ¡ÕµÕ« Õ¢Õ¶Õ¡Õ¯Õ¹Õ¸Ö‚Õ©ÕµÕ¡Õ¶ #Sevilla Õ¼Õ¡Õ½Õ½Õ¡ÕµÕ¡Õ¯Õ¡Õ¶ ÕºÕ¡Õ¿Õ¯Õ¡Õ¶Õ¥Õ¬Õ¸Ö‚Õ©ÕµÕ¸Ö‚Õ¶Õ¨ #Ganso ~ #Trabzonspor #4,5 Õ¤Õ¥Õ¼ €/Ö‡Õ½ Õ¡Õ¶Õ°Õ¡ÕµÕ¿ Õ§Ö‰ Ô¸Õ¶Õ¤Õ°Õ¡Õ¶Ö€Õ¡ÕºÕ¥Õ½ Ô¼Õ«Õ¤Õ«Õ¡ÕµÕ« Õ¢Õ¶Õ¡Õ¯Õ¹Õ¸Ö‚Õ©ÕµÕ¡Õ¶ Õ¾Ö€Õ¡ Õ´Õ¥Õ® ազդեցություն Õ¥Õ¶ ունեցել Õ*Õ¥Õ©Õ¥Ö€Õ¨. Õ«Õ¶Õ¹ÕºÕ¥Õ½ Õ¥Õ¶Õ©Õ¡Õ¤Ö€Õ¾Õ¸Ö‚Õ´ Õ§.

Yıllık 4,5 milyon € mu?
                  Lidyaca ne değişik bir dilmiş.

Yorum

• böyle transferler gelecekse menajerlerin aldığı para helali hoş olsun, perreira, mas, carcares gibi adamlara verilen paralar yerindedir

asıl bero, m.demir, ibanez, suk, damdoy, douglas gibilerine giden paraları düşünün

lütfen yönetim taraftarın gazını almak için kanoateyi alacaksa hiç almasın, konaote damdoydan farklı olmaz

gansodanda uzak durulmalı, bize lazımdır kaddouri gibi dişe diş mücadele edecek yıkılmayacak bir orta saha

Yorum

• Fatih Tekke gitti senelerce forvet sıkıntısı çektik!
                      Burak yılmaz gitti hala yerini dolduramadık! Yana yakıla forvet arıyoruz!
                      Üç dört senedir bariz forvet sıkıntımız var. Ne Hacıosmanoğlu ne de Usta bu sıkıntıyı çözemedi!

Yaz dönemini kiralık bir ''SUK'' ile kapattık. Bunun akıl ve mantık ile izah edilebilir bir yanı zaten yoktu!

Ama bugün 18 Ocak 2017 itibariyle hala forvetimiz yok! Şaka gibi ama vallahi de yok, billahi de yok!
                      Bırakın üç dört seneyi, Eylül 2016'dan beri alınanların tutmadığı ve acil forvet ihtiyacımız olduğu belliydi.
                      Be vicdansız yönetim, (Eylül, Ekim, Kasım, Aralık ve Ocak) dört beş aydır aydır ne yapıyorsun?
                      Bu kadar zamanda bir tane forveti 4 Ocak gününe yetiştiremediniz mi?

Bu rezillik herkese yeter! Ayıptır!

Forvet alma, orta saha alma git 3-4 tane defans al! Akıl karı mı bu iş ya?
                      Transferde aciliyet diye bir şey var! En acil ihtiyacımız forvetken hala forvet alınmaması fiyaskodur!
                      Rezilliktir! Yönetim de hiç kusura bakmasın!

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kulüp batar
                        battı balık yan gider

yahu asıl bero, suk gibileriyle batarız

takım galibiyet almaya başladımı ödediklerimizi amorti ederiz

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Madem vermiş listeyi zatı muhterem şahsiye, o zaman transferler yapılmayıp da takımın başında ısrarla kaldığın da çıkıp ta takım olamadık tarzında açıklama yapmayacak . İcraat yapacak bu takımın başına gelen. Öyle oturduğun yerden demeçler verip, maç içinde heyecanını, isteğini yitirmiş gibi davranmak anca taraftarı çileden çıkarır. Var mı bu takıma kattığı bir şey ? Ersun yanal kaç kere Trabzonspor başına geldi ? Kaçın da başarılı oldu ?

Yaptığı değişikliklere bakılırsa, şu forumdaki % 60 kişiden daha az bildiği aşikar. Ya da her Trabzonspor ' un başına gelen gibi futbolu unuttu.

Bir arkadaşın dediği bir şey var aynen katılıyorum ona '' iyi malzemelerle herkes yemek yapar, önemli olan eldeki malzemelerle iyi bir yemek yapabilmektir''.
                          En son bu adamın kurduğu kadroyla şampiyon oldun ve hala o kadro elimizden gitti diye ah vah ediliyor ve o kadro bile 3 yılda takım olabildi , öyle armut düş , ağzıma düşle olmuyor bu işler ... Verilen listedeki oyuncuların alınmaması hocanın suçu değil , eldeki malzemeler le de ancak bu kadar yemek oluyor son 5 yıl içinde gelmeyen td kalmadı hepsi aynı yemeği önümüze koydu ve bizden ayrılıp farklı takımlarda çalışan td lerinde geldiği durum ortada , demek ki sorun td lerde değil ...

Yaptığı değişikliklere gelecek olursak , toprak zemin üzerine buzlu bir sahada kazanmak için takımın direncini artırırsın , bunuda ortasahayı güçlendirerek yaparsın bügün ki değişikliklerin hepsi de bu şekilde yapıldı , takımında gol atacak uzaktan şut çekecek oyuncu yok Ersun hoca ne yapsın ...

İnsanlar size sabır deyince 2-3 ayı veya 1 yılı kastetmedi , yukarıda da yazdığım gibi bizim kulüpte iyi bir takımın oluşum süreci 3 yıldır , siz 3 ayda ŞL kupasını alacak takım istiyorsunuz , geçen dönem size ayak uyduran bir başkan vardı şu gün ki halimizi ona borçluyuz ve sizlerin de bu durumunu o zamana bakarak değerlendirebiliriz ...

O olmaz , bu olmazla bu günlere geldik , kimi istiyorsunuz diyeceğimde , çok şükür denemediğimiz kimse kalmadı ... Sabretmeyi öğreneceğiz canım kardeşim , başka yolu yok bu işin ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Caceres mi?
                            Allahını seven beni tokatlasın.
                            Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

Lidyalı bir arkadaşımdan aldığım bir duyuma göre;

Paktalos Mermnad ‏@PaktalosMermnad 13 dk.13 dakika önce

#Sevilla et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Cras tincidunt tortor et lacinia. #Ganso ~ #Trabzonspor #4,5 mio. € Cras ornare tincidunt tortor et lacinia.

Yıllık 4,5 milyon € mu?
                              İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lidyaca ne değişik bir dilmiş.
                              Forum dili desteklemediği için öyle çıktı.
                              ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak TolgaZengin28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Caceres mi?
                                Allahını seven beni tokatlasın.
                                Çat pat çat pat

Yorum

Yükleniyor...
                                X