Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Caceres alının takım patır patır gol mü atacak. Defans iyi köt\ ifare ediyordum. Adam gibi bir 10 numara ve forvet lazım.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynı şeyleri düşünüyorum seninle... Koşmak iyidir ancak boş koşmanın kitabını yazan adamdır umut bulut. Burakla oynadığı sene adama yardımcı oluyordu ancak ondan öncesi ve sonrası yok.
      Eyvallah renktaş. Futbol basit. Doğru adamları bulmak daha da basit. Sadece biraraya getirip takım yapmak biraz mesele. Onu da teknik ekip başkan düşünsün demi sonuçta trilyonları alan onlar 😊

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İHO'yu menejer paraları yüzünden (haklı olarak) eleştirip şimdi menejerlere para bayılanlar düşünsün onu
        Ben İHO döneminde de karşı değildim Cardozo'yu Caceres'i getiriyorsan menajerlere parayı bayılacaksın

Sıkıntı menajerlerin önerdiği oyuncuyu almak

Ha bu arada Usta artık menajerler kapıdan içeri giremeyecek demişti o konuda eleştirenlerde haklı

Yorum

• En fazla transfer yapan takim biziz. Ne kadar vahim bir durum oldugunu gösteriyor. Aldigimiz bütün yerli oyuncular yetersiz kaldi.
          Nefsin icin sevme

Yorum

• Bugün ki macta bir kez daha anladim ki Yazici devamli oynamali..cocukta kumas var sadece oynamaya gelişmeye ihtiyaci var..

Perreira da sorumluluk alip fayda saglayacagini gösterdi. .Mas icin ise dogru soylemek gerekirse biraz canim sıkıldı. .cok farklilik yaratacak bir oyuncu degil gibi insallah yanilirim.

Olcay bildigimiz Olcay iste cok büyük beklenti icersinde olmamak lazim..Saha kotu ise Castillo ya da kötü girdi hemen etki etti..büyük kazik yedik gecmis olsun..

Ersun Yanal icinde kayitsiz sartsiz dedik ama bu kadar olmaz.

Evet biliyorum ki Ersuna sabretmeliyiz ama tercihlerini kabul etmekte zorlaniyorum..

Suk cikartiyorsan Ramili alirsin..

Okayi aliyorsan Aytaci cikartirsin.

Düz sahada düzgün pas atamayan Onazinin mac uzun topa donmusken sahada ne isi var..

Ersun sabir tasirmaya basladi insallah duzelir biz de sabredecek gücü buluruz.

Bu zamana kadar bir forvet alamayan Ekici olayini yüzüne gözüne bulastiran yönetime de selamlar olsun..

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben İHO döneminde de karşı değildim Cardozo'yu Caceres'i getiriyorsan menajerlere parayı bayılacaksın

Sıkıntı menajerlerin önerdiği oyuncuyu almak

Ha bu arada Usta artık menajerler kapıdan içeri giremeyecek demişti o konuda eleştirenlerde haklı
              Ne ögrendik: Geldigin de bos konusmayacaksin. Iyi transferler yapmak istiyorsak menejer siz olmuyor demek
              Nefsin icin sevme

Yorum

• Usta iş başına geldiğinde toydu, TR'deki futbol düzeninden haberi yoktu, şimdi o da düzene uymaya başladı. İşin özeti.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eyvallah renktaş. Futbol basit. Doğru adamları bulmak daha da basit. Sadece biraraya getirip takım yapmak biraz mesele. Onu da teknik ekip başkan düşünsün demi sonuçta trilyonları alan onlar 😊

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Umut bulut, okay, mustafa akbaş, yumlu, zeki, onazi ,aytaç ve ndoye tarzında adamların yaptığı katkının aynısını senelik 5 bin lira alarak yaparım... Fazlasına gerek yok, bizde de ciğer var çok şükür. Yetenek konusunda onlardan eksik olduğumu düşünmüyorum. Zira yeteneksizliğin daha alt sınırı da yoktur herhalde.

Yorum

• iho dömininde alinan 2. lig 3.lig oyuncularina bile astronomik paralar ödendi..bu borcu inanilmaz artirdi..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Yeryüzünde menajere para ödemeden transfer yapan kulüp yok çünkü menajersiz oyuncu yok. Iho dönemi ile kıyaslama yapıp mevcut başkana vurmak amacında olan şahsiyetler Ihoya olan tepki menajerlere para varması değil transferi menajer önermesi ve gereginden fazla para akıttığı için eleştiri yapıldı. Daha ne kadar ödeme yapıldığını görmeden etmeden başkana sallayan art niyetlidir. Burada bir çok kez övgü dolu sözler yazılan kargalar hangi transferi menajere para yedirmeden yapmış bilen varsa beni bir aydınlardan.
                      Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Usta iş başına geldiğinde toydu, TR'deki futbol düzeninden haberi yoktu, şimdi o da düzene uymaya başladı. İşin özeti.
                        Veya kendi düzenini kurmak için önce eski düzeni yemlemek gerektiğini gördü diyelim,yoksa adamın canına okuyacaklardı.
                        Geçiş süreci olarak görüyorum bu günleri,elbet sağlıklı bir kulüp yapısı oluşacak.
                        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne ögrendik: Geldigin de bos konusmayacaksin. Iyi transferler yapmak istiyorsak menejer siz olmuyor demek
                          Bunun gibi daha neler var

Başkan çok boş konuşuyor

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Usta iş başına geldiğinde toydu, TR'deki futbol düzeninden haberi yoktu, şimdi o da düzene uymaya başladı. İşin özeti.
                            %100.. Öyle konuştuğu gibi olmadığını kendi de anladı.. Lafla olsaydı bu işler zaten şampiyonduk..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• dünyanın bütün başkanları hızla İHOlaşıyordu.. birinciliği USTAya verdiler..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Çaça geldi çok değişik duygular içerisindeyim
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Yükleniyor...
                                X