Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zeki yumlu akbaş'tan pereira caceres mas'a

şaka gibi

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendi fikrim olmakla beraber, o orta saha hem defansa cinnet geçirtir hem de ileri uçtaki adamlara.
      O ikiliden ben de memnun değilim ,
      Okay kesici ama ağır kalıyor,
      Onazi beklentilerin çok altında gidiyor,

Ama en azından devre arası transfer dönemini bu kadroyla kapatırsak sezon sonu için 2-3 nokta transferle çok iyi bir aşamaya gelir kadro.
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aspor'da 1.8 yıllık ücret, 1 milyon imza parası 500 bin'e indirilmeye çalışılıyor dendi.
        1.8 yıllık + 500 bin imza parası fena değil gibi duruyor.

Juve'de 15/16 senesinde yıllık 2 milyon alıyormuş. Vergi falan filan işleri nasıl bilmiyorum.

Yorum

• Onazi okay ön liberosu malesef ölü bir ortasahaya meydan verir. Bu seneden geçtik de sonra sene için melo ya da topal kıvamında bir adam şart o bölgeye
          Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O ikiliden ben de memnun değilim ,
            Okay kesici ama ağır kalıyor,
            Onazi beklentilerin çok altında gidiyor,

Ama en azından devre arası transfer dönemini bu kadroyla kapatırsak sezon sonu için 2-3 nokta transferle çok iyi bir aşamaya gelir kadro.
            Ben 10 numaradan daha ziyade 6 numara bölgesine kesin transfer yapılmasını istiyorum... Başakşehir maçında, 2 orta sahamız bir emre b. ile başa çıkamadı.

Yorum

• beyler adamın sakatlığı çok aylarca top oynamamış filan ama 29 yaşında formda olduğunda en iyi stoperlerinden olan birini alıyoruz. öbür türlü adam 20 milyon euroya transfer olup 5 milyon euroya oynayacak bi adam.

biz de adamı sağlam tutmaya sakatlıktan korumaya çalışacağız. olay bu. şu ana kadar fena değiliz bu konuda castillo ve bero birkaç hafta sakatlandı onun dışında diyetler ve fitness egzersizleri işe yaradı.

Yorum

• 1-2 saat içinde caceres KAPı bekliyorum. Gelse de bi rahatlasak.

Yorum

• Şu konate konusu da iyice can sıkmaya başladı... Bu adam gelene kadar biz önümüzde 2 bilemedin 3 maçı zaten kaybederiz. Ayrıca forvet transferinde, ben her zaman ayakları tecrübeli birini isterim.

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ayaksız o"NAZİ" nin Trabzonspor taraftarlarına soykırım yapması.

DURACELL kullanmayan OKAY'ın sıradan çinko pil kullanarak 60. dakikadan sonra pili bitmesi.

Bu orta sahayla olmaz o iş
                    En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 18.01.2017, 20:38.
                    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• 10 numara için ganso ya ısınamadım ama sadece 3-5 videodan anlaşılmaz tabi

bir de ispanyadan alınan oyuncuların ligimize katkısına bakmak lazım

kötü örnekler var. bilmiyorum iyi örnekler de vardır belki

hızlı bir forvet şart bize

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler adamın sakatlığı çok aylarca top oynamamış filan ama 29 yaşında formda olduğunda en iyi stoperlerinden olan birini alıyoruz. öbür türlü adam 20 milyon euroya transfer olup 5 milyon euroya oynayacak bi adam.

biz de adamı sağlam tutmaya sakatlıktan korumaya çalışacağız. olay bu. şu ana kadar fena değiliz bu konuda castillo ve bero birkaç hafta sakatlandı onun dışında diyetler ve fitness egzersizleri işe yaradı.
                        Aynen. Form tutana kadar çok fazla beklentiye girmemek lazım

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu yönetim bizi fairplayden kurtarmak için çok şey yaptı ve kurtardı da. Kendileri de bunu yaparken çok zorluk çektiler. Bu konuda yanlış birşey yapacaklarını düşünmüyorum. Finansal açıdan yönetime güvenim tam.
                          Güzel bir bakış açısı.
                          Bence de yoğurdu üfleyerek yiyeceklerdir.
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güldüm he : DDDD
                            Gül dostum gül. Sadece gül

Yorum

• Martin Caceres'in son Avrupa Klubu Juventus'da resmi sitelerindeki fanların Caceres'in son günlerine ilişkin yorumları...(yorumsuz) Juventus'daki son günleri 2016-Haziran ayı ile 2017-Ocak arası yorumlar her bir ayrı taraftar için (-) :

- Goodbye mister rubbish. Thank you for your tiny contributions. (güle güle bitik...küçük katkıların için teşekkürler)
                              -
                              Sorry but he has not had a big enough impact at the club to be a legend. He spent most of his career injured. Always loved the dude though and wish him the best.( üzgünüm ama takıma büyük katkıları olmadı, sakatlıkla geçti ömrü...)
                              -
                              One of my fav' players, sad to see him go.

His grinta and important goals vs our hated rivals are gonna be missed.

All the best, Martin!! (ezeli rakiplerimize attığı goller özlenecek)

-
                              I love this guy. Superb back up when fit - a shame he had so many injuries at times where he could have gotten plenty of time on the pitch. He was super important in a period though, and his grinta will always be remembered. I hope he will find form and stay fit for some years so he can be able to be an important part of a team.( bu adamı seviyorum. formda olduğu zamanlar super bir defansçı...ancak sahada olmaktan çok sakatlıklala boğuştu....)

-
                              Thank you for everything . It really is a shame about the injuries though, took so much time from him.

Also, stop crashing cars. ( sakatlıklarla boğuştu...bu üzücü bir durum....ayrıca arabalara çarpmayı (trafik kazaları) durdur)

-
                              This guy is too good for Roma or Napoli. I wish him all the best even if he chooses those disgusting clubs.( bu adam Roma ve Napoli klupleri için fazla bile..keşke o takımlara gitmese)

-
                              He probably has the worst agent ever if no one's picked him up yet, or he's demanding laughable wage.

Such a shame, i loved this player. He should sign with sass or cagliari.( menejerinin dandik biri olduğundan bahsetmiş...komik fiyatlar istiyormuş...Cagliari takımına gitmesini istemiş...)

-
                              He should go back to Uruguay and play for Peñarol or whoever, at least he will be able to spend that down time with his extended family. ( bence son zamanlarını (futboldaki) Uruguay'da ailesi ile birlikte geçirmeli...

-
                              Good, better than going to the ugly clubs in italy. Wise choice, all the best caceras.( birisi Trabzonspor'a gittiğini söylemiş fanın teki bunları yazmış ) ( Trabzonspor'a gitmesi akıllı seçim. İtalya'nın dandik takımlarına gitmesindense iyidir...)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              yorumların genelinden çıkardığım sonuç: Adamın kalitesi ortada, ancak sakatlıktan yana şansı olmamış, daha doğrusu sakatlık yakasını bırakmamış. Pek umutvar gözükmüyor üst düzey performans için ancak bizim durumdaki bir klupte birşeyler yapabilir sanki...

Bence en kritik nokta kriter ALACAĞI PARA...BURADA BARİ YÖNETİM İYİ BİR İŞ ÇIKARSA !
                              En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 18.01.2017, 20:35.
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Güncel maaş tablosunu paylaşabilecek var mı?
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Yükleniyor...
                                X