Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yanliz fark ettiniz mi sanki güney amerikalilarin fazla oldugu bir kadro kurma istegi var gibi.

1. Mas 2. Ibane 3. Cecares 4. Castillo 5. Rodallega
    Kadro mühendisligi muhtesem o zaman, adamlar yalnizlik ve dil problemi cekmesin diye birbirlerinen anlasabilecek adamlar transfer etti

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Birde bizim 12-13 yabancımız var diye biliyorum, Casares, Rodallega, Konate ve Kaddrouri de gelirse 16-17 oluyor, satış yapabilecek mi bizimkiler

610806
      Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Şimdi arkadaşlar benim taa Fifa 12'den hatırladığım ve buradaki yorumlardan ve videolardan da anladığım kadarıyla Caceres'in en büyük özelliği hızı ve çevikliği. Aşil tendonu sakatlığı geçirmiş birinin bu özelliklerinde düşüş olmayacak mı? Bir futbolcunun en önemli özelliği kaybolmuşsa onun için bu kadar heyecanlanmanın sebebi nedir?

Cardozo'ya da böyle sevinmişti forum ancak adam 2 yıl bel ağrılarıyla oynadı, futbolu belirgin bir biçimde düşüş göstermişti. Kaldı ki o santrafor, bu stoper. Stoperin fiziki özellikleri zayıfsa yetenek vs hiçbir işe yaramıyor maalesef. Hem sağlık kontrolünden geçse ne olacak ki, adamın çevikliğini mı ölçecekler sağlık kontrolünde?

Çok hakim olmadığım konular, umarım yanılıyorumdur ancak dışardan çok olumlu bir transfer gibi görünmüyor.
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben Onazi'nin de toparlayacağına inanıyorum.
          Toparlamasından ziyade o bölgeye net bir adam şart. Millet tolga ciğerciyi getiriyor, atibayı getiriyor ilk maçında takır takır oynuyor adamlar Biz onazi ' nin performans vermesini bekliyoruz. Bazen lazio bu adamı niye 23 yaşında bıraktı diye kendi kendime soruyorum

Yorum

• stancu bursa sporla anlaşmış iyi bursa maçını atlattık

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi arkadaşlar benim taa Fifa 12'den hatırladığım ve buradaki yorumlardan ve videolardan da anladığım kadarıyla Caceres'in en büyük özelliği hızı ve çevikliği. Aşil tendonu sakatlığı geçirmiş birinin bu özelliklerinde düşüş olmayacak mı? Bir futbolcunun en önemli özelliği kaybolmuşsa onun için bu kadar heyecanlanmanın sebebi nedir?

Cardozo'ya da böyle sevinmişti forum ancak adam 2 yıl bel ağrılarıyla oynadı, futbolu belirgin bir biçimde düşüş göstermişti. Kaldı ki o santrafor, bu stoper. Stoperin fiziki özellikleri zayıfsa yetenek vs hiçbir işe yaramıyor maalesef. Hem sağlık kontrolünden geçse ne olacak ki, adamın çevikliğini mı ölçecekler sağlık kontrolünde?

Çok hakim olmadığım konular, umarım yanılıyorumdur ancak dışardan çok olumlu bir transfer gibi görünmüyor.
              Adam profesyonel ise eğer, cardozo ' nun bel ağrılarıyla oynadığı sezondaki gibi yine de bir şekilde takıma katkı verir... Ah o beli sakat olan cardozo şimdi bu takımda olsaydı da gollerini görseydik =\

Yorum

• bero ve durica ikilisinin de benzer mantıkla alındığını düşünüyorum.sürekli beraber takılıyorlar normal hayatta da.
                İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadro mühendisligi muhtesem o zaman, adamlar yalnizlik ve dil problemi cekmesin diye birbirlerinen anlasabilecek adamlar transfer etti
                Bu arada caceres de gelirse bence defans hattı mükemmel olacaktır. Sakatlık ve uzun süre maç oynamaması dezavantaj tabiki ama form durumlarına göre uğurla değişmeli oynatarak kadroya zamanla ısınacağını düşünüyorum. Duricanın da 2 senesi daha olacağını düşünüyorum. Adam 20 yaşındakilere taş çıkarır herşeyiyle
                En son Burak Bıyıklı tarafından düzenlendi; 17.01.2017, 15:28.
                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi arkadaşlar benim taa Fifa 12'den hatırladığım ve buradaki yorumlardan ve videolardan da anladığım kadarıyla Caceres'in en büyük özelliği hızı ve çevikliği. Aşil tendonu sakatlığı geçirmiş birinin bu özelliklerinde düşüş olmayacak mı? Bir futbolcunun en önemli özelliği kaybolmuşsa onun için bu kadar heyecanlanmanın sebebi nedir?

Hocam Cardozo konusunda, eğer bizim takımımız top peşinde koşup , kapınca da kontra ya da uzun top oynamasa idi ve Cardozo yu pres yapıp top kap diye zorlamasa idi, oyunu rakip alana ve ceza alanına yıkıp oynayabilseydi halen daha 20 gol üstü ile oynayabilirdi, bence tabi..

Ama adam en kötü zamanlarımızdan birisinde geldi ve yine de 17 gol attı.

Casares için de riske girmeye değer derim. Eğer bariz bir rahatsızlığı yoksa bize çok şey katacaktır. Tabi çokta para vermemek gerek.

610806
                  Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• bu moussa konate ismide ciddi gibi ismi gençağa meriç vermiş

Yorum

• Kap gelse de yıkılsa buralar

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        suk'a korede ibra diyorlarmış. bu ne biçim ibra
                        tam olarak zlatan yerine "suklatan" lakabi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Geliyoooooooooorrrr

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birde bizim 12-13 yabancımız var diye biliyorum, Casares, Rodallega, Konate ve Kaddrouri de gelirse 16-17 oluyor, satış yapabilecek mi bizimkiler

610806
                            Akakpo , estaban ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor.
                            Suk zaten kiralık.
                            Ramil kendi gitmek istiyor.
                            İbanezde kolayca elden çıkartılabilir.

Onazi nin piyasası var. Bir şekilde satılabilir.

Sorun olarak Ndoye var. Sözleşmesi gelecek sezon sonu bitiyor.
                            Ndoye hariç yaz transferinde 6 yabancı kolayca elden çıkar. Akakpo ve ramil bu transfer döneminde bile çıkabilir.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geliyoooooooooorrrr

Bu adam forvette oynar sanki [emoji16]

610806

Yorum

• Aziz yıldığım o kadar laf söyledi, o kadar açıklama yaptı... Aldığı ceza 45 gün hak mahrumiyeti ve 100 bin tl para cezası. Aynı şeyi biz yapsak, nasıl ceza alırdık kim bilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X