nevzat aydın nerde konuştu acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurbetçi Gençler â€@GGencler1980 2 dk.2 dakika önce
12 Ağustos'ta Bursaspor ile oynanacak mücadele, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadında oynanacak. Maç saat 19.00'da başlayacak.
Şaka dimi??
Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu diğer adıyla Kasımpaşa Stadyumu İstanbul'da bulunan 14,234[1] koltuk kapasiteli staddır.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenevzat aydın nerde konuştu acaba?
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadın secılmesınde ısmının onemlı oldugunu dusunuyorum.
Asıl korkum o ya!
Yorum
-
İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl korkum o ya!Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian şampiyon olduktan sonra karsılıklı fesh etti sozlesmesini kimse hayır demez heralde? 4.5 euroya vermiştik
ha aytacın yerine olabilir ama şu an için göderilmesi gündemde yoksakin olun...
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet olarak söylüyorum, öyle bir durum yok. Sebep olimpiyat stadının uzak oluşu.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu an gereksiz
ha aytacın yerine olabilir ama şu an için göderilmesi gündemde yok
Adrian Adrian diyoruz ama Adrian kac yasindakiBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadın secılmesınde ısmının onemlı oldugunu dusunuyorum.
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian Adrian diyoruz ama Adrian kac yasindakisakin olun...
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene alakası var hiç anlamadım.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosver anlayan anladı.61
Yorum
-
Yorum
Yorum