Hayde başlasın fesihler, geç bile kaldık..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1 kale
en az 2 stoper
sol bek
alternatif sag bek
en az 2 merkez ortasaha
2 kanat
2 forvet
bunlar olmazsa olmaz transferler.5-8 bizi ancak orta sıralarda tutar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 kale
en az 2 stoper
sol bek
alternatif sag bek
en az 2 merkez ortasaha
2 kanat
2 forvet
bunlar olmazsa olmaz transferler.5-8 bizi ancak orta sıralarda tutar.
şunu demek istiyorum, bu sezonun yükünü üzerinde taşıyana 6 kırılgan oyuncunun 11'e yazıldığı bir takım ile önümüzdeki sezona başlarsak bu sezonun tekrarını izleriz. aman ha... bir sezon daha bu çileyi kaldırmaz hiç bir bünye...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Gündüz senaryolarla birlikte vermiştim kadroyu, şimdide senaryolarsız yalın vereyim.
..........................Dragowski............... ........
Cavanda.....K.Ayhan.....Djilobodji.......Eren
.........................Neudstader............... ........
..................N'Diaye.......Mehmet............ ....
EmreMor..........................................R ybus
..........................Rodallega............... ..........
+ Uğur Demirok, Tolga Ciğerci, Kerem Demirbay, Okay, Scarione, Güray, Mami
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 transfer yapıldığı durumda bu sezonun hem fiziki hem moral çöküntüsünü yaşamış, kırılgan, inançsız, en küçük sallantıda yelkenleri indirecek 6 oyuncu seneye sahaya çıkacak demektir. Bir futbol takımı sezon içerisinde iniş çıkışlar yaşayacaktır. Başarılı takımlar bunalım süreçlerini moral değerleriyle çabuk süspanse edebilen oyunculardan kurulu takımlardır.
şunu demek istiyorum, bu sezonun yükünü üzerinde taşıyana 6 kırılgan oyuncunun 11'e yazıldığı bir takım ile önümüzdeki sezona başlarsak bu sezonun tekrarını izleriz. aman ha... bir sezon daha bu çileyi kaldırmaz hiç bir bünye...
yoksa bu senenin bir kopyasını yaşarız.Ve bu sefer bizi ligde kimse tutatmaz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Arkadaşlar anlamadığım birşey var,birisi yardımcı olursa sevinirim..
Bu transfer yasağı tam olarak nedir?Muharrem Usta 55 milyon tl nın altına inersek kesınlıkle transfer yapabııyoruz gibi konuştu...Bu kısıtlama cezası gelırse mi?Yoksa transfer yasağı da gelse 55 mılyonun altına ınınce transfer yapabılıyoruz mu?
Transfer yasağı diye bırşey gelırse bu eldekıler le her halukarda devam etmk zorunda olmak gıbı bır ıhtımal var mı?Varsa Usta neden hıç buna değinmedi..Boyle bırşey varsa,Ersun Hocada bu ruhsuzları oynatamaz kı..
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur,cavanda,ekici?,muhammet dısında ilk 11 icin oyunu yazmak imkansız.
Gerci birde soyle bir durum var aklima takilan mesela takim sezon basinda iyiyken mbia gibi bir adamin yaninda oynayan okayi hepimiz yildiz olacak bi cocuk gozuyle baktik. 25 yas alti gencleri hemen silmeyelim derim ben. Ikinci yaridaki takima messiyi ronaldoyu bile koysak yine mac kazanamazdik.
Arti olarak bunlarin disinda takimin takim olmasi moral motivasyonun ust duseyde olmasi ozguveninin yerine gelmesi de boreysel performaslari cok etkiliyor.
Yorum
-
arkadaslar en buyuk sıkıntımız takıma yerli oyuncu yazamıyoruz. onur, mehmet ekici ve muhammed demir dışında. takım full yabancı oyunculardan kurulmayacagına göre ne edecekler acaba. ligde 2 gol atan 2 asist yapan yerli bir adam alsak 3 milyondan asagı fiyat cekmiyorlar. birde gürayı almakla hata yaptık. adamı ne sag beke ne sol beke ne ortaya yazabiliyoruz. hepsi yarım bir tane tam mevkisi yok. bu tarz oyuncuları bir daha almayız inşAllah. bu son olur.
Yorum
-
Oz evlat oz evlat diye ortalarda gezenler bu sezon gormustur oz evlatlarimizin halini... Daha once bir arkadas soylemisti alt yapi torpil yuvasi diye gercekten. Top kontrolu yapamayan genc yeteneklerimiz var. Alt yapidan hayir gelecekse nesteri vurup basina avrupadan profesyonel ekip getirmeliyiz yoksa kendimizi kandiririz burada.Ağasarlı_61
Yorum
Yorum