İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
renktaslar serdar Bali yine bügün az evel trabzonspor elindeki gencler iyi dedi yani muarrem Usta öyle cristal palazdan oyuncu aramasin bosuna dedi kisa bir cümle olarakBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaslar serdar Bali yine bügün az evel trabzonspor elindeki gencler iyi dedi yani muarrem Usta öyle cristal palazdan oyuncu aramasin bosuna dedi kisa bir cümle olarak
Serdar Baliler , Giray Bulaklar , Hamiler düsmeyecekler yakamizden anlasilan .
Yorum
-
Önce sağlam bir iskelet kurulmalı,
zor maçlarda skoru lehimize çevirebilecek,
tecrübesi ve soğuk kanlılığı ile güven verecek,
gençler bu kadronun içine serpiştirilecek,
ondan sonra bu gençleri kazandık diyebiliriz,
aynı gençlerle haftaya Antalya mağlubiyeti yaşarsak,
ilk başta burada onlar için destan yazanlar itin şeyine sokacaktır o uşakları,
benim demem o ki,
ne göklere çıkaracağız ne yerin dibine sokacağız,
iyi bir kadro kurup onları o iyi kadronun içinde yoğurup harman yapacağız,
yoksa hepsi de yarın bir gün Zeki muamelesi görür,Yumlu ve Akbaş muamelesi görür.
Bu takıma karakterli,yetenekli,adam gibi bir 10 numara bulduktan sonra,
vasat üstü,futbol alt yapısı sağlam,futbol zekası olan,
Okay-Aytaç 2 lisinin yerine 2 orta saha,
Sefa ve Erkan'ın yerine 2 kanat,
şart oğlu şart,
bunları layıkıyla dolduramaz isek,
ne Y.Yazıcılar kalır,
ne Başkan kalır,
ne de orta vadede Trabzonspor diye bir takım kalır.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Alt yapı oyuncularımızı cok fazla kucumsuyoruz.Ndiaye ve umar dısında TSL den oyuncu almamalıyız.
24 kişilik kadroda 6-7 alt yapı oyuncusu olmalı ve bu isimler ciddi sureler almalı.
7-8 tane yabancı oyuncu ile fişek gibi kadro kurarız.
ramazan,yazici,batuhan,abdülkadir parmak onumuzdeki senenin ilk 18 inde surekli bulunması gereken isimler.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
onumuzdeki sene 1461 kadrosu
---------------ugurcan---------------
semih-------mehmet yesil-----ogulcan--------erhan kara
--------oguzhan-----melih-------abdulkadir omur---------
savas---------------muhammet beşir---------------hamza gürALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bu lig'de alınacak/alınabilecek 2 tane yerli oyuncu var.
1- Serdar Aziz
2- Orkan
Bonservis verilecekse Serdar gibi yerli oyuncuya verilmeli, Egemen'in sağ ayaklısı hemde daha hızlısı, Orkan da hazır İstanbul'luların dikkatini çekmemişken 1-2 milyona işi bitirilmeli.
Diğerleriyle boşuna vakit harcanmamalı.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Ertan abiye katılıyorum. Gençler tecrübeli futbolcularla pişmeli. Örnek ; Pirlo-Pogba, Ronaldinho-Messi
Tabii ki bu futbolcular doğuştan yetenekli ama onları dünya yıldızı yapan oyun görüşleri ve disiplinleri. Yattara da çok çok yetenekliydi ama oynadığı en iyi takım biziz.
En başta hoca ve sistem lazım. 10 numara da tabiri caizse 10 numara olmalı
Üretip yurt dışına satan profiline geçmemiz gerekiyor. Bunu da sağlayacak olan yine hoca. Gençlere güvenmeli tecrübeyle pişirmeliyiz. Takım her maç çok istekli oynasın Trabzon'un karakterini sahaya yansıtsın ama yine yenilsin hiç zoruma gitmez. 11 futbolcunun da gözlerinden ateş çıktığını görmek istiyorum. Biz taraftarların tv başında bile gözlerimizden ateş çıkıyor zor bir şey olmasa gerek22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...
Yorum
-
İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes Sadı hocaya sovuyordu, sımdı altyapıda ıyı çalısmıs helal olsun dıyorlar.Futbol entresan bır oyun
Ben hala Patızandakı Mıhajlovıcın alınmasından yanayım.Gazıantepdekı Orkanda baya ıyı bır oyuncu.Bence detaylı ıncelenmelerı lazım
nerde sövdüm
hatta a takim hocasi olmadan bu altyapi organizasyonunda cok basarili yazdim
baska üyelerde sayarim benzer düsünenEn son selcuk tarafından düzenlendi; 09.05.2016, 10:58."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce sağlam bir iskelet kurulmalı,
zor maçlarda skoru lehimize çevirebilecek,
tecrübesi ve soğuk kanlılığı ile güven verecek,
gençler bu kadronun içine serpiştirilecek,
ondan sonra bu gençleri kazandık diyebiliriz,
aynı gençlerle haftaya Antalya mağlubiyeti yaşarsak,
ilk başta burada onlar için destan yazanlar itin şeyine sokacaktır o uşakları,
benim demem o ki,
ne göklere çıkaracağız ne yerin dibine sokacağız,
iyi bir kadro kurup onları o iyi kadronun içinde yoğurup harman yapacağız,
yoksa hepsi de yarın bir gün Zeki muamelesi görür,Yumlu ve Akbaş muamelesi görür.
Bu takıma karakterli,yetenekli,adam gibi bir 10 numara bulduktan sonra,
vasat üstü,futbol alt yapısı sağlam,futbol zekası olan,
Okay-Aytaç 2 lisinin yerine 2 orta saha,
Sefa ve Erkan'ın yerine 2 kanat,
şart oğlu şart,
bunları layıkıyla dolduramaz isek,
ne Y.Yazıcılar kalır,
ne Başkan kalır,
ne de orta vadede Trabzonspor diye bir takım kalır.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesercan atiba 3transfer dönemi forumun favorindendiİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet hatırlıyorum. Ayrıca ben kargaların bu forumu takip ettiğini bile düşünüyorum
Özkan Başkan da almaya çalıştı ama o dönemki fukaralığımıza lanet olsun, alamadıBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtiba'yı bu forum taaa Özkan Sümer zamanı gündeme soktu.
Özkan Başkan da almaya çalıştı ama o dönemki fukaralığımıza lanet olsun, alamadı
Yorum
Yorum