Denildiği gibi her oyuncuyu binlerce maçı izliyolardır hemde pür dikkat
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul diye etiketlenmiş twitteTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraftaki top ayağındaki oyuncuyu izlediklerini nerden Çıkardınız
Kuban Krasnodar 6:2 Lokomotif Moskova
CSKA Moskova 7:1 Mordovia
Krasnodar 6:0 Ural
Volga 0:7 Spartak Moskova
Zenit 5:0 TosnoEn son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 19.05.2016, 18:05.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
şimdide twitter da bonservisi elinde olan sol bek oyuncusu senegalli cheikh m'bengue ye teklif yaptığımız haberleri dolaşıyor. 27 yaşında, 1.83 boyunda sol ayaklı atletik yapıda bi adama benziyor. son olarak fransa da rennes da oynamış. adam kariyeri boyunca 248 maçta 2 gol 8 asist yapmış. bu da tamamen defansif bir sol bek anlamına geliyor ki günümüz futbolunda bu tarz bekler prim yapmiyor artık malumunuz. insAllah alınmaz diyorum. yaşı 23 civarı olsaydı hadi belki derdik. hücuma katkı verebilecek oyunu çift yönlü oynayabilen solbek lazım bize.
Yorum
-
Stoper: Aissa Mandi (Stade Reims) - Bastos (Rostov) - Douglao (Akhisarspor)
Orta Saha: Romain Saiss (SCO Angers) - Youssef Ait Bennasser (AS Nancy) - Nahitan Nandez (CA Penarol)
Golcü: Leo Bonatini (Estoril) - Jonathan Kodjia (Bristol City)“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu görüntü montajdir...Bunu paylaşan serefsizdir..Ersun hoca suan Miami de kiz arkadaslariyla keyif catmaktadir yarin 12.00 ucagiyla da Dubai ye gidecektir !!!!!
Bu scout ekibi derhal gitmeli yerine oz evlatlarimizdan bir grup kurulmalı ve tabiki de brazilyaya gönderilmeli. Bunu da mi biz soyliyelim usta? Baskan olmadan once neler dedin baskan oldun bi icraatin yok.
Yapamiyosaniz istifa edin!!
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoyle Mac izlenir mi ya suraya bak ekibin yarısı telefonda sonra neden scout ekibi topcu bulamıyor.
Bu scout ekibi derhal gitmeli yerine oz evlatlarimizdan bir grup kurulmalı ve tabiki de brazilyaya gönderilmeli. Bunu da mi biz soyliyelim usta? Baskan olmadan once neler dedin baskan oldun bi icraatin yok.
Yapamiyosaniz istifa edin!!“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstad eline sağlık,çok güel çalışma olmuş...
Fakat acizane fikrim Atanın la tutanın iyi olması..Tabikş yazdıkların iyidir ama Onur bu takımın herşeyi..Ve bu feda sezonunda ve sonraki 50.yılda şampiyonluğa yururken ona ihtiyacımız olacak..Ayrıca bence bugün Onuru satıyorum desen herşeye rağmen 13 milyon eurodan aşağı satılmaz satılmamalı diye düşünüyorum..
Birde Yusuf un Ersun yanal ın bu kendını vermış halıyle daha gelişiceğini düşünüyorum ve bu yzden satılmaması gerektıgını duşunuyorum.Gerisini sat gitsin
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]9282[/ATTACH] acaba Ersun hocanın baktığı forma numarası 3? olan oyuncu kim
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi 50. yılda şampiyonluk hedefimiz yok artık. Yani Uefa'nın yeni dayatmasından sonra imkansız olduğu görüldü ve feda sezonu gibi bir sezon başladı. Başkanın dediklerine göre asıl hedef 4 sezon sonunda şampiyonluk yaşamak, BJK'nin yaşadığı gibi. Onur'da gelmiş 28 yaşına, 4 sezon daha sürünmesin burada. Çok şey yaşadı zaten, çok yıprandı, sürekli yıpranmaya da devam ediyor. Gitsin Avrupa'ya kafasını versin futbola aslanlar gibi oynasın. Sonra gerekirse yine döner yuvasına. Kariyerinin sonuna geldiğinde keşke Avrupa'ya gitseydim pişmanlığını da yaşamasın. Onun için çok daha iyi olur gitmesi.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi de abi, onur'un keyfi mi trabzonspor kadrosunun kalitesi mi daha önemli? fahiş fiyat olursa uyar tabi de başka türlü atan tutan hesabında sınıfta kalmayalım.
Fahiş fiyat derken Barca bile kaleciye 12 milyon € veriyor bonservisine. Bizim bu fiyatlar kadar ya da daha fazlasını beklememiz yanlış olur. Onur zaten 1 sezonu sakat geçerdi, bu sezonu da çok çalkantılıydı. 7-8 milyon gibi rakamlar uygundur Onur için.
Yorum
Yorum