İlk olarak slmn tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren dışında alabileceğimiz bir sol bek yok.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim üzülmez?Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliği oyuncusu orada kiralık.
Yorum
-
Önce bütün gencler 1461e mi sinopspora mi nereye vereceklerse versinler . daha sonra yumlu , zeki akbas gibi özevlatlar ve musa ve sefa gibi yetenek düsmanlari gitsin .
Takimdan önce 25 kisi gitsin yoksa bize rahat yok . BUnlar olmadan bizden bisey olmaz , isterse messi gelsin .
Yorum
-
bu takımın Trabzonspor markasının ağırlığını kaldırabilecek 2, süperlig seviyesinde sırıtmayacak toplam 4 bilemedin 5 oyuncusu var. 5-8 transferler başarılı olması mümkün değil bunu anlamak gerek. bu takımın direk ilk 11'ine ve yüzde yüz isabetle en az 7, toplamda 10'un üzerinde kaliteli takviyeye ihtiyacı var sahaya iddialı bir maç kadrosu çıkarabilmesi için.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
onur,ugurcan,cavanda,ugur demirok,guray,ramazan,yusuf yazici,okay,ekici,abdülkadir parmak,yusuf,muhammet hepsi bukadar.
Geri kalanlar icin mutlaka transfer yapmak zorundayız.
8 transfer hikaye.Alternatifler dahil 13-14 transfer gerekli.En az 8 tane ilk 11 oyuncusu gerekli.En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 19.05.2016, 22:15.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Trabzonspor takımına kesin olarak alınması gereken 5 mevki var buda takımın yenilenmesi demek. Bir stoper , bir sol bek, iki tane box to box ön libero , sol ve sağ acık ileri ucada seri bir forvet.
Trabzon genclerine verilen bunca şanstan sonra artık baska takımlarda kiralık olarak şans verilmesi taraftarı olmaya başladım. Her zaman derim, bir adam oynayamaya bilir , bir insan teknikte olmaya bilir ancak bir insan futbolcuysa az koşma ve az mücadele etme gibi bir lüksü olamaz.!! Bugün bunu gördük.
Ayrıca Okay yokuşlu gün geçtikçe gözümden düşmeye devam ediyor. Bir insan bu kadar vurdum duymaz top oynar mı ? Bu tür umursamaz oynayan kim varsa göndersinler.
Yedek kaleci olarak, eskiden kayseri erciyesin kalecisi olan Gökhan vardı şuan hangi takımda oynuyor bilmiyorum ama çok iyi bir yedek olacağı kesin.
Bu akşamla beraber bizim için lig eziyeti bitti, şimdi önümüzde transfer eziyeti var. Bütün TRABZONSPOR lu kardeşlerime şimdiden Allah sabır versin.
Yorum
Yorum