Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha çooook beklersin şampiyonluğu. 50. yıl falan hikaye.
    bu kadar karamsar olmak zorundamısın
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karamsar değil gerçekçi denilir ona.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Bende şampiyon olacağımızı düşünmüyorum. 25-28 hafta yarışın içinde olup ve ligi 3. Bitirmek benim icin büyük başarı olur.
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Şu an için buralar üzüm bağı,pek bi değeri yok,
          ama 1 ay sonra çok değerlenir çoook
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• çok takım olursa şampiyonluk yarışında bizim için avantaj olur.güçlü deplasmanlar lazım.

Yorum

• bırakın şampiyonluğu ilk 5 e bile yaklaştırmıyorlar bizi

Yorum

• Adamspor Adanasporun sol beki Canberk Dilaverin seneye bizde oynayacağını yazmış
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adamspor Adanasporun sol beki Canberk Dilaverin seneye bizde oynayacağını yazmış
                  Adamspor'un sahibi Erkan Zengin fenere gitmesse siteyi kapatırım demişti.

Yorum

• PiÅ‚ka & Nożna ‏@OwskiMateusz 12 Nis
                    Maciej Rybus (26ans @fcterek) est suivi par les clubs suivants:Trabzonspor • Inter Milan

Maciej Rybus, 35, Polonya ➤ Medialiga (RU), 2024'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 19 Ağu 1989, Łowicz, Polonya
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yukarıdaki oyuncunun sözleşmesi bu sezon bitiyor bu anlamda iyi.Kimdir nasıldır var mı izleyen ?
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• forumun giriş sayfasında yer alan nakoulma haberinin uyduruk oldugu cok belli.

Asıl soru neden giriş sayfasında bu habere yer veriyoruz?
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Karamsar değil gerçekçi denilir ona.
                          Şampiyon olmasak 2.3. olsak da olur bu çark değişsin yeter ki. Sen 50.yıl falan hikaye derken sadece şampiyon olma fikrine değil bir projeye hikaye diyorsun. Bu denli ön yargılı olmanın sebebi nedir ? gerçekler derken müneccim misin ?
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

Şampiyon olmasak 2.3. olsak da olur bu çark değişsin yeter ki. Sen 50.yıl falan hikaye derken sadece şampiyon olma fikrine değil bir projeye hikaye diyorsun. Bu denli ön yargılı olmanın sebebi nedir ? gerçekler derken müneccim misin ?
                            Sürekli ilk 3'e oynayalım bence yeterli. 2 yıl içinde bu takımın şampiyon olması mucize. Önemli olan sabretmek ve o da bizde hiç yok.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Yanal için Fenerbahçe diyorlar. Aziz Yıldırım tükürdüğünü yalamaz bence.
                              Abi dediğin gibi bence de Aziz'in bu hamleyi yapma ihtimali yok.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• BBenim yaşım 30 daha hiç şampiyonluk görmedim. Aslına bakarsanız göreceğimi de düşünmüyorum sadece bu yıl bjk'nin oynadığı topu oynayalım ve her yıl yarış içinde olalım, ilk 3te olalım, UEFAda yarı final kovalayalım yeter. Benim için bu başarıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X