İngiltere'de küme düşen takımlar yüksek kontratlı oyuncularını bırakabilir. Wijnaldum keşke gelse ama çoktan talibi vardır. Takımında en çok oynayan iki oyuncudan biri.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Çağlar söyüncü hariç diğerleri çöp. Çağlarda bir yıl 1461de pişip geri gelebilir.
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#Trabzonspor PTT 1. Lig futbolcularından Tevfik Altındağ, Attamah ve Çağlar Söyüncü için düğmeye bastı. Çağlar için Fenerbahçe'de devrede.
Yorum
-
Zannedersem N'Diaye hem yurtiçi hem de yurtdışından teklif alıyor. Araya girsek keşke.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakambu'yu Bursadayken övenlere bedavaya verseler almam diyordum,
Umut Bulut'un daha gara olanı diyordum,
daha hala öyle diyorum
bi atımlık barutu var onu kullanıyor şu an
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZannedersem N'Diaye hem yurtiçi hem de yurtdışından teklif alıyor. Araya girsek keşke.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZannedersem N'Diaye hem yurtiçi hem de yurtdışından teklif alıyor. Araya girsek keşke.Onur Recep Kıvrak
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#Trabzonspor PTT 1. Lig futbolcularından Tevfik Altındağ, Attamah ve Çağlar Söyüncü için düğmeye bastı. Çağlar için Fenerbahçe'de devrede.
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTevfik ve Çağlar fos da Attamah 1461'e alınabilir..Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Bir yerde görürseniz BMN'den alınmıştır.
Aly Cissokho: Trabzon hakkında pek bir bilgim yok. Transfer için düşünmeye ihtiyacım var. Trabzonspor'da ünlü oyuncuların oynadığını ve şu anda da forma giydikleirni biliyorum. Daha önce İstanbul'a geldim. Çok güzel bir şehir ancak Trabzon'da bulunmadım.En son Burak tarafından düzenlendi; 15.04.2016, 20:55.
Yorum
Yorum