Güray sakalları kesmesi lazım Xman gibi dolaşıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
En iyi ihtimal:
Cavanda-Boss-Aykut-Güray
-------Aytac------Attamah-------
Ndiaye------Ekici---------Yusuf
------------------Demir----------------
kesinlikle iş yapar..boss ve güray bitti sayılır...attamah kolay alınır..hic canli izlememedim ama burdaki abilerin yorumlarına güveniyorum..en azından aç bir oyuncu..koşar...ndiaye mutlaka alinmali...abdülkadir yavaş yavaş monte edilmeli kadroya...17 yaşında banko oynarsa...en az 10-15 mio. € ya satarsinSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleogünden sonra ismi hiç ündeme gelmediTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Kale -> Onur - Esteban - Yavuz (Ugurcan A Takimda kalmaliydi)
Defans -> Aykut - Güray - Cavanda ? - Bosingwa
Orta Saha -> Aytac - Okay - Ekici - Marin - Yusuf
Forvet -> Muhammet - Cardozo - Muhammet
Bana göre verim alabilecegimiz Oyuncular az cok bunlar... En az 1-2 Orta Saha ve 1-2 Defans daha sart... Özellikle Defansimiz cok kötü... Aykut Demir bu aralar iyi oynuyor, ama onunda uzun vadeli böyle oynayabilecegini sanmiyorum... Umarim yanilirim..“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Arkadaslar eger olgunun dedigi isimleri baskan su 3 gunde takima kazandirirsa bu baskan bizi sampiyonda yapar Allahin izniyle.yapilan hamleler cok yerinde.asil degisim sezon sonunda olacak.scout ekibi kurulmus ve yurt disina gitmis, bu bile super bir adim baslangic icin.baskan menajerlerin tavsiyesiyle transfer yapmayacak o kesin.ilk etapta yurt icinden transfer yapmak istemside bunun ispati.kendim gordum izledim biliyorum tarzi supriz olmayan isimler.subat ayinda akyazi sponsorluk anlasmasida imzalanacak sanirim.baskan buna gore adim atiyor suan demekki.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar haftalar önce borçsuz kulüp şöyle iyi yönetiliyor böyle iyi yönetiliyor diyorlardı.
Başkan çok akıllı adam demişlerdi. Eğer alperi alırlarsa yazık oldu."Happiness is only real when shared"
Alexander Supertramp
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyi ihtimal:
Cavanda-Boss-Aykut-Güray
-------Aytac------Attamah-------
Ndiaye------Ekici---------Yusuf
------------------Demir----------------
kesinlikle iş yapar..boss ve güray bitti sayılır...attamah kolay alınır..hic canli izlememedim ama burdaki abilerin yorumlarına güveniyorum..en azından aç bir oyuncu..koşar...ndiaye mutlaka alinmali...abdülkadir yavaş yavaş monte edilmeli kadroya...17 yaşında banko oynarsa...en az 10-15 mio. € ya satarsin
Yorum
Yorum