Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güray sakalları kesmesi lazım Xman gibi dolaşıyor
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• eren derdiyok attamah ve ndiaye alınırsa tadından yenmez

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        böyle bir golü gökdeniz sanırım altaya atmıştı.. trivelanın kralını yapmıştı.. güray umarım bizde de atar böyle goller..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bu resime doyulmaz
          en iyisi bmn girisine yapistirilsin
          herkes abdestini alip sükür namazini kilsin

tarihi gece yasiyoruz
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 29.01.2016

Bu tarihi her sezon kutlamak lazım bence
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Allahım bu mübarek Cuma gecesi yüzü suyu hürmetine birkaç gün içinde Sefa, Deniz, Musa ve Atik'in de gittiğini göster bize ,

Amin

Yorum

• Olgun reis sen geldikçe güzel şeyler oluyor Soner'i de gömdük sayende.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• En iyi ihtimal:

Cavanda-Boss-Aykut-Güray
                  -------Aytac------Attamah-------
                  Ndiaye------Ekici---------Yusuf
                  ------------------Demir----------------

kesinlikle iş yapar..boss ve güray bitti sayılır...attamah kolay alınır..hic canli izlememedim ama burdaki abilerin yorumlarına güveniyorum..en azından aç bir oyuncu..koşar...ndiaye mutlaka alinmali...abdülkadir yavaş yavaş monte edilmeli kadroya...17 yaşında banko oynarsa...en az 10-15 mio. € ya satarsin
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ogünden sonra ismi hiç ündeme gelmedi
                    Giray Bulak geçen hafta söylemişti 2012'de Şenol Hoca varken gidip ailesiyle görüşüp istemişler ama o dönem Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyormuş...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kale -> Onur - Esteban - Yavuz (Ugurcan A Takimda kalmaliydi)

Defans -> Aykut - Güray - Cavanda ? - Bosingwa

Orta Saha -> Aytac - Okay - Ekici - Marin - Yusuf

Forvet -> Muhammet - Cardozo - Muhammet

Bana göre verim alabilecegimiz Oyuncular az cok bunlar... En az 1-2 Orta Saha ve 1-2 Defans daha sart... Özellikle Defansimiz cok kötü... Aykut Demir bu aralar iyi oynuyor, ama onunda uzun vadeli böyle oynayabilecegini sanmiyorum... Umarim yanilirim..
                      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Önümüzdeki 2 maçı da Akhisar ile oynayacağız. Bu Soner bize patlar şimdi
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Arkadaslar eger olgunun dedigi isimleri baskan su 3 gunde takima kazandirirsa bu baskan bizi sampiyonda yapar Allahin izniyle.yapilan hamleler cok yerinde.asil degisim sezon sonunda olacak.scout ekibi kurulmus ve yurt disina gitmis, bu bile super bir adim baslangic icin.baskan menajerlerin tavsiyesiyle transfer yapmayacak o kesin.ilk etapta yurt icinden transfer yapmak istemside bunun ispati.kendim gordum izledim biliyorum tarzi supriz olmayan isimler.subat ayinda akyazi sponsorluk anlasmasida imzalanacak sanirim.baskan buna gore adim atiyor suan demekki.

Yorum

• sağdan 2. alper değil mi

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Akhisar haftalar önce borçsuz kulüp şöyle iyi yönetiliyor böyle iyi yönetiliyor diyorlardı.

Başkan çok akıllı adam demişlerdi. Eğer alperi alırlarsa yazık oldu.
                              Abi yapma imza atılana kadar bekle ondan sonra söylersin bu lafları
                              "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En iyi ihtimal:

Cavanda-Boss-Aykut-Güray
                                -------Aytac------Attamah-------
                                Ndiaye------Ekici---------Yusuf
                                ------------------Demir----------------

kesinlikle iş yapar..boss ve güray bitti sayılır...attamah kolay alınır..hic canli izlememedim ama burdaki abilerin yorumlarına güveniyorum..en azından aç bir oyuncu..koşar...ndiaye mutlaka alinmali...abdülkadir yavaş yavaş monte edilmeli kadroya...17 yaşında banko oynarsa...en az 10-15 mio. € ya satarsin
                                sağ tarafa atılacak adam ekici olur

Yorum

Çalışıyor...
                                X