Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonspor'a yakışacak futbol portekiz takımlarının oynadığı futboldur. diklikten bahsediyorsak en çok onların oynadığı futbol bunu hatırlatıyor. yerden kısa, tereddütsüz sert paslar, sürekli ileri doğru hamle yapan oyuncular, sürekli sprint atan hücum oyuncuları, rakibi çaresiz hisssettiren, sinirlendiren tempolu bir futbol.

Yorum

• Ersun Yanal..Amin.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zeki Uzundurukan: "Ben açıklıyorum Trabzonspor'un gelecek sezonki hocası Ersun Yanal. Hatta şimdiden yeni kadroyu şekillendiriyorlar."
        Ben razıyım,hatta bırak razı olmayı memnun olurum,
        hele son cümle eğer gerçekse daha ne isteyim
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ben aslinda bir süpriz bekliyordum
          gallardo, mezzari gibi bi isim
          yanalda fena degil
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

son cümle doğruysa belkide ilk kez hazırlık kapmına kadar transferi kapatmış oluruz.ama zor tabi sonuçta 8 tane falan as adam almaları gerekiyor.umarım başarırlar.

Yorum

• Gerçekten şu an hoca hazır değil ve gerekli transfer çalışmaları yapılmıyorsa önümüzdeki sezon da muhtemel kayıp yıllarımızdan biri olacaktır.
              Çünkü;yeni hoca (hele de yabancı ise); ne zaman gelecek ? Mevcutu ne zaman tahlil edecek ? İhtiyaçları ne zaman transfer ettirecek ?
              Tek dileğim Lucescu söylemi gibi 50.yıl söylemi de yıpratmaz yönetimi...
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                son cümle doğruysa belkide ilk kez hazırlık kapmına kadar transferi kapatmış oluruz.ama zor tabi sonuçta 8 tane falan as adam almaları gerekiyor.umarım başarırlar.
                Hazırlık kampına transfer yetiştirmek mi ? İsmail Saral'ın imzasina bakmalısın

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hazırlık kampına transfer yetiştirmek mi ? İsmail Saral'ın imzasina bakmalısın

haber doğru ise en azından iho gibi hoca istedi diye 10 mn € sadece bonservis verip 3 adamı son gün almazsın.plan program varsa başarı gelir bence o yüzden umutlandım.yoksa 8 adamın 8 ini kampa porto yönetimi yetiştiremez

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Usta geldiginden beri her konusmasinda akliselim bir adam oldugunu tekrar tekrar gösterdi. .Ara dönemde Ersun Yanali yipratmamak adina yaptigi Hami tercihide dogruydu...Acik acik onu da adres göstermişti o sebepten ben doğru olduğunu düşünüyorum abicim..

Ve de eger sabredilirse Ersun Yanal 50.yilda bizi sampiyon yapar..Yeter ki sabredilip destek verilsin..

Yorum

• Bence Ersun Yanal, tatil icin Bodruma kacmadikca bulabilecegimiz en iy teknik direktördür. Hatta iyi bir Scout ekibiyle takimimiza Lucescu'dan cok daha fazla yarar saglicaktir.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• bir hoca geliyor, hatalar yapıyor, hatalar tespit ediyor ve sürdürülebilir görece bir başarı elde ediyor ama biz onu neden mükemmel değilsin diye gönderiyoruz.bunları düzeltme fırsatı vermiyoruz.bu konuya en önemli örnek ersun yanal'dır. bu şımarıklıktan vazgeçmeliyiz, ayaklarımız yere basmalı.

ersun yanal ile zaman kaybettik lafı geçersiz kılınabilir. çünkü klübü içeriden en iyi bilen t.direktör durumunda.dışarıdan da gözlemleme şansı buldu bu dönemde.hatta bütün klüpleri teknik olarak yakından inceleme şansı buldu. ligteki takımlar ve oyuncular ile ilgili her türlü bilgi ve görüntülere ulaştı. lig içinden yapılacak transferlerde en güvenilir hocadır. visca ve ndiaye ile ilgili kararlarına saygı duyulur. şampiyonluk için birinci hoca adayıdır bana göre. eksikleri ve hatalrı yönetim tarafından rahatça kapatılabilir, ortaya serilip zor durumda bırakılmaz.

Yorum

• bu camiayı az çok tanıyorsam, Ersun Yanalı daha açıklandığı gün öyle bir yıpratmaya başlarlar ki neye uğradığımızı şaşırtırız.seçileli 1 hafta olan yönetim kurulunu istifaya davet eden topluluk içerisindeyiz.bu nedenle uzun vadeli bir birliktelik olur mu olmaz mı şüphe konusu.
                          tüm bunlardan bağımsız olarak Lucescu olmayacak ise Hiç düşünmeden Ersun Yanal'ı getirsinler ve yönetim olarak gerekli desteği versinler.
                          İnşallah hayırlı bir karar verirler.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence basarili olamaz bizde
                            takimi iflasa sürükler
                            bidaha kendimizi toparlamamiz 10 yili bulur
                            bende sevmem magathi ve iyi antrenör oldugunu düsünmüyorum, ama nedense bizim takimin Magath gibi hocaya ihtayaci oldugunu düsünüyorum. Bizim takimda disiplin ve fizik güc/kondüsyon yerlerde sürünüyor. Magath tanidigim en disiplinli ve en agir antrenman yaptiran hocalardan birisi. Onunla kimse daha yatamaz ve keyfine bakamaz ve bizim ruhsuzlar yine top oynamaya baslar.

Ama mümkünse transferlere hic karismasin, bu konuda tanidigim en kötü hoca kendisidir.
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Sene sonu yönetim Lucescu veya Ersun dışında birini getirirse büyük hata yapar.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• yabancı hoca olacaksa lucescu olmalı. yerli hoca olacaksa ersun yanal. evet. ama Ersun yanal bu işi bir sene içinde yapamaz. bu da bir gerçektir. o yüzden kimse 50. yılda şampiyonluk falan demesin ...
                                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

Çalışıyor...
                                X