Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şimdi de benim sevdiğim bir taktiği kullanıyor.4 2 3 1 ama forvet arkasındaki oyuncu golcü, forvet özellikli bir oyuncu. elindeki oyuncuya göre davranır lucescu.
    4-2-3-1 i bende seviyorum. (2 ön libero 3 ileri ortasaha ) ama bunu bizim takım uygulamak zor. kanat olmayınca bi halta yaramıyo şuan ki hali ile
    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• lucescu alex teixeira yerine 20 yaşındaki victor kovalenko'yu monte etmiş takıma. kadroda 18 yaşında arabidze adında hücum oyuncusu var. takip etmek lazım. ülke içinden de birçok futbolcu bulma özelliği var lucescu'nun. böyle bir ekiple gelirse buraya türkiye liglerini de tarayacaktır. ukrayna'dan rahatça stoper önlibero, forvet getirebilir.

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tahminim yeni hocamız Ersun Yanal olacak.
        Öngörünüz mü yoksa duyum mu?
        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Genemi lucescu gelmez schaktar örnekleri verenler schaktarin vizyonu ve bütçesine bakin birde bizim butcemiz bakin arada dağlar kadar fark var.misal öyle wonderkid yildiz adayı bize gelmez.geçen de biri zivkovic yüzünden benle atisiyordu adamı city Dortmund real istiyor nasıl gelsin mantık.lucescu onun sistemi kurması en az 3 yıl obada sabredecek ne yönetim var nede taraftar.kulübü borc batağına sokmuşlardır yazık.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Genemi lucescu gelmez schaktar örnekleri verenler schaktarin vizyonu ve bütçesine bakin birde bizim butcemiz bakin arada dağlar kadar fark var.misal öyle wonderkid yildiz adayı bize gelmez.geçen de biri zivkovic yüzünden benle atisiyordu adamı city Dortmund real istiyor nasıl gelsin mantık.lucescu onun sistemi kurması en az 3 yıl obada sabredecek ne yönetim var nede taraftar.kulübü borc batağına sokmuşlardır yazık.
            2-3 tane fark yaratacak oyuncu bulmak lazım yoksa gelecek sezonda çok iyi geçmez ama nasıl yapılacak merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2-3 tane fark yaratacak oyuncu bulmak lazım yoksa gelecek sezonda çok iyi geçmez ama nasıl yapılacak merak ediyorum.
              Kesinlikle özellikle yaratıcı orta saha ve kanat forvet şart özellikle yeni colman selçuk ikilisini bulmaliyiz.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öngörünüz mü yoksa duyum mu?
                Hami'yi TS nin başına getirmeden önce Ersun Yanal ile yoğun şekilde görüştüklerini duymuştum.Ama Ersun Yanal sene sonuna kadar takım çalıştırmak istemiyorum demiş.
                Şimdi takımı şehri ve ligi tanımayan hoca getirmek risk o yüzden tahminim Ersun Yanal için uğraşırlar.Tabi tahminim.Hayırlısı olsun yoksa Ersun muş Robert miş fark etmez.

Yorum

• arkadaslar

fc Augsburg var almanya liginde bu takimda üc tane yapon oyuncu var

biri savunma biri ortasaha biri golcü ücünü alalim transferi kapatalim gercekten canla basla oynayan oyuncu bunlar fazla maliyetleri olacagini sanmiyorum ..

Hong Jeong-ho - savunma oyuncusu Augustos ayinda 27 olacak fc augsburgun 20 numarasi .....

Koo Ja-cheol - ortasaha oyuncusu 27 yasina yeni girmis Korea milli takim oyuncusu .....

Ji Dong-won - golcü bu sene 25 olacak Korea milli takim oyuncusu .......

fc augsburgu izleyenler Bilir cok is var bu üclüde hem ucuz olurlar Hemde cok güc katarlar takima
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Diafra Sakho treni kaçtı belki ama Famara Diedhiou treni hala bekliyor
                    Famara Diédhiou, 32, Senegal ➤ Clermont Foot 63, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 300 bin € ➤ * 15 Ara 1992, Saint-Louis, Senegal

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diafra Sakho treni kaçtı belki ama Famara Diedhiou treni hala bekliyor
                      Famara Diédhiou, 32, Senegal ➤ Clermont Foot 63, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 300 bin € ➤ * 15 Ara 1992, Saint-Louis, Senegal

Hayatta gelmez enaz 10 milyon euro çekerler.

Yorum

• Onur'a pisliklerini sıçratanlar troldür denildiğinde kızıyorlar. Basbayağı trolsün işte olum. Ancak şunu kafana sok; Onur Trabzonspor'dan ayrılmayacak.
                        Onur Recep Kıvrak

Yorum

• Gürcistan Polonya ve balkanlar taramalı.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gürcistan Polonya ve balkanlar taramalı.
                            aman polonya demeyin, gürcistanda

Yorum

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aman polonya demeyin, gürcistanda
                              Olurmuş hocam polonyada ekmek var gurcistanda potansiyel isimler var.

Yorum

• legia da iyi adamlar var mesela, lakin öyle değildir. yani bize yedirmezler öyle oyuncuları, bize ancak brozekler gibisi gelir. gürcistan olayını kayserispor denedi tutmadı

avatarınızdaki kişi için ideal yerler ama, birde listeye belçikayıda eklemek lazım. kurt van de paar, thijs zamanlarına dönebiliriz
                                En son kayyum61 tarafından düzenlendi; 21.03.2016, 21:08.

Yorum

Çalışıyor...
                                X