İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
lucescu alex teixeira yerine 20 yaşındaki victor kovalenko'yu monte etmiş takıma. kadroda 18 yaşında arabidze adında hücum oyuncusu var. takip etmek lazım. ülke içinden de birçok futbolcu bulma özelliği var lucescu'nun. böyle bir ekiple gelirse buraya türkiye liglerini de tarayacaktır. ukrayna'dan rahatça stoper önlibero, forvet getirebilir.
Yorum
-
İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTahminim yeni hocamız Ersun Yanal olacak.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
Genemi lucescu gelmez schaktar örnekleri verenler schaktarin vizyonu ve bütçesine bakin birde bizim butcemiz bakin arada dağlar kadar fark var.misal öyle wonderkid yildiz adayı bize gelmez.geçen de biri zivkovic yüzünden benle atisiyordu adamı city Dortmund real istiyor nasıl gelsin mantık.lucescu onun sistemi kurması en az 3 yıl obada sabredecek ne yönetim var nede taraftar.kulübü borc batağına sokmuşlardır yazık.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenemi lucescu gelmez schaktar örnekleri verenler schaktarin vizyonu ve bütçesine bakin birde bizim butcemiz bakin arada dağlar kadar fark var.misal öyle wonderkid yildiz adayı bize gelmez.geçen de biri zivkovic yüzünden benle atisiyordu adamı city Dortmund real istiyor nasıl gelsin mantık.lucescu onun sistemi kurması en az 3 yıl obada sabredecek ne yönetim var nede taraftar.kulübü borc batağına sokmuşlardır yazık.
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-3 tane fark yaratacak oyuncu bulmak lazım yoksa gelecek sezonda çok iyi geçmez ama nasıl yapılacak merak ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖngörünüz mü yoksa duyum mu?
Şimdi takımı şehri ve ligi tanımayan hoca getirmek risk o yüzden tahminim Ersun Yanal için uğraşırlar.Tabi tahminim.Hayırlısı olsun yoksa Ersun muş Robert miş fark etmez.
Yorum
-
arkadaslar
fc Augsburg var almanya liginde bu takimda üc tane yapon oyuncu var
biri savunma biri ortasaha biri golcü ücünü alalim transferi kapatalim gercekten canla basla oynayan oyuncu bunlar fazla maliyetleri olacagini sanmiyorum ..
Hong Jeong-ho - savunma oyuncusu Augustos ayinda 27 olacak fc augsburgun 20 numarasi .....
Koo Ja-cheol - ortasaha oyuncusu 27 yasina yeni girmis Korea milli takim oyuncusu .....
Ji Dong-won - golcü bu sene 25 olacak Korea milli takim oyuncusu .......
fc augsburgu izleyenler Bilir cok is var bu üclüde hem ucuz olurlar Hemde cok güc katarlar takimaBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcistan Polonya ve balkanlar taramalı.
Yorum
-
İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaman polonya demeyin, gürcistanda
Yorum
-
legia da iyi adamlar var mesela, lakin öyle değildir. yani bize yedirmezler öyle oyuncuları, bize ancak brozekler gibisi gelir. gürcistan olayını kayserispor denedi tutmadı
avatarınızdaki kişi için ideal yerler ama, birde listeye belçikayıda eklemek lazım. kurt van de paar, thijs zamanlarına dönebilirizEn son kayyum61 tarafından düzenlendi; 21.03.2016, 21:08.
Yorum
Yorum