Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç tereddüt edecek bir durum yok, üçünü de satmalı, fırsat ayağamıza kadar gelmiş.

Yorum

• Hepsini satıp yerlerine kismeyi almadan sezon sonuna kadar ligden düşmeden devam edebilirsek ne alaaa transfer yapılıp Hami'nin eline verilcek her oyuncu yarım dönemde kaybolur gider bidahada form tutmaz

Yorum

• Cavanda kalmalı

Cardozo iyi bir teklif olmadıkça kalmalı

Douglası alana hayır duası edilmeli
        En son Tayfun tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 21:22.
        .

Yorum

• Cardozo ve Douglas satılsın ceza falan gelmez

Yorum

• suan Bayern münchen - vfl Bochum kupa macini canli izliyorum

onur Bulut diye bir oyuncu var vfl bochumda ?? 21 yasinda iyi oyuncu ilk defa izliyorum bilen izleyenler varmi ??

bize yararli olurmu sizce
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Cavanda dünyanın en hızlı 3.futbolcusu ve yaşıda ortada en azından sezon sonunu getirmeli bizde

yoksa Salih e katlanılmaz

Yorum

• Çin uçağına 4-5 bilet kaldı toplamda. Bu iş yaza kalırsa ne Cardozo'yu satabiliriz, ne Douglas'ı ne de Cavanda'yı. Mesela çinlilerin şuan Cardozo'yla ilgileniyor olması bile benim için sürpriz. Çünkü Cardozo şuan çin kulüplerinin transferdeki profiline uygun değil. Bu iş yaza kalırsa muhtemelen bu profile uygun belki çok daha pahalı ama daha genç ve katkı verecek bi isim alırlar. Zaten Cardozo'ya yönelmelerinin nedeni avrupada transfer dönemi bittiği için oradan üst düzey direk katkı verecek oyuncu koparmanın zor olması.

İşin diğer tarafında biraz sıkıntı olabilir ama ben bu riske değer diyorum. Zaten Douglas'ın bu saatten sonra malesef devam etme şansı yok. Şuan Çin kulüpleri misal 1 milyon veriyorsa, yazın Douglas'ı 500 bine satamayız. Aynı durum Cardozo için de geçerli.

Cavanda da ise bu durumun nispeten dışında, o yüzden Cavanda'da pazarlığı elimiz güçlü şekilde yapabiliriz. Tatmin edici rakam gelmediği sürece elden çıkarma noktasında acele etmenin gereği yok. Zaten az buçuk piyasası olan adam.

Douglas: Her halukarda satılsın
                Cardozo: Bonservisini amorti etmesi uygundur, üstüne her kuruş kar
                Cavanda: Tatmin edici rakam varsa satılsın, yoksa devam.
                En son gometra tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 21:53.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  suan Bayern münchen - vfl Bochum kupa macini canli izliyorum

onur Bulut diye bir oyuncu var vfl bochumda ?? 21 yasinda iyi oyuncu ilk defa izliyorum bilen izleyenler varmi ??

bize yararli olurmu sizce
                  maçkalı ,bir ara transferi gündeme gelmişti
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    maçkalı ,bir ara transferi gündeme gelmişti

gercekten trabzonlu yani

simdik daha heycanli oldu mac benim icin
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Trabzonspor Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo, Çin Ligi takımlarında Shandong Lueng ile büyük ölçüde anlaştı. Y.Şafak

Geçen ki tabloya göre bu takımın yabancı hakkı var mı?
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Erkan Zengin ücretinde indirime gitmedi aldığı maaş çok yüksek bonservisine bakılmadan Çin e gönderilmeli

Yorum

• Cardozo kral ama sakat Douglasin kendine hayri yok Cavanda bizi kahredecek,bakarsin euro ya zam falan gelir hepsini satalim gitsin..

Yorum

• İyi haber Cardozo nun yanında Douglas da gidiyor

Erkan Zengin de gitmeli bir an önce

Yorum

• Cardozo'dan net 6 milyon € kasaya girecekmiş.

Bu paraya satılmalı bence iyi para .
                              .

Yorum

• Yabanci oyuncular sil bastan alinacak sezon basinda. Onun icin elde kalanlari simdi gondermek iyi bir hamle olur.

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X