Hiç tereddüt edecek bir durum yok, üçünü de satmalı, fırsat ayağamıza kadar gelmiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
suan Bayern münchen - vfl Bochum kupa macini canli izliyorum
onur Bulut diye bir oyuncu var vfl bochumda ?? 21 yasinda iyi oyuncu ilk defa izliyorum bilen izleyenler varmi ??
bize yararli olurmu sizceBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Çin uçağına 4-5 bilet kaldı toplamda. Bu iş yaza kalırsa ne Cardozo'yu satabiliriz, ne Douglas'ı ne de Cavanda'yı. Mesela çinlilerin şuan Cardozo'yla ilgileniyor olması bile benim için sürpriz. Çünkü Cardozo şuan çin kulüplerinin transferdeki profiline uygun değil. Bu iş yaza kalırsa muhtemelen bu profile uygun belki çok daha pahalı ama daha genç ve katkı verecek bi isim alırlar. Zaten Cardozo'ya yönelmelerinin nedeni avrupada transfer dönemi bittiği için oradan üst düzey direk katkı verecek oyuncu koparmanın zor olması.
İşin diğer tarafında biraz sıkıntı olabilir ama ben bu riske değer diyorum. Zaten Douglas'ın bu saatten sonra malesef devam etme şansı yok. Şuan Çin kulüpleri misal 1 milyon veriyorsa, yazın Douglas'ı 500 bine satamayız. Aynı durum Cardozo için de geçerli.
Cavanda da ise bu durumun nispeten dışında, o yüzden Cavanda'da pazarlığı elimiz güçlü şekilde yapabiliriz. Tatmin edici rakam gelmediği sürece elden çıkarma noktasında acele etmenin gereği yok. Zaten az buçuk piyasası olan adam.
Douglas: Her halukarda satılsın
Cardozo: Bonservisini amorti etmesi uygundur, üstüne her kuruş kar
Cavanda: Tatmin edici rakam varsa satılsın, yoksa devam.En son gometra tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 21:53.
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuan Bayern münchen - vfl Bochum kupa macini canli izliyorum
onur Bulut diye bir oyuncu var vfl bochumda ?? 21 yasinda iyi oyuncu ilk defa izliyorum bilen izleyenler varmi ??
bize yararli olurmu sizce///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçkalı ,bir ara transferi gündeme gelmişti
gercekten trabzonlu yani
simdik daha heycanli oldu mac benim icinBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İyi haber Cardozo nun yanında Douglas da gidiyor
Erkan Zengin de gitmeli bir an önce
Yorum
Yorum