Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla aynı hataları yapıyorlar ben birazda bamba ya benzetiyorum
    batuhan da gelebilir ama ben sene sonu alınması taraftarıyım
    http://s14.directupload.net/images/120925/sa954clv.swf Bamba ne yapsın?
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Hami Mandıralı : Defansın göbeğinde oynayan iki oyuncumuz sakat.
      Sebep bu olsa gerek.
      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Akakpo solak dimi ? Yani sol stoper.

____cavanda___aykut___akakpo____güray

______________okey___aytaç

Şöyle bir şey olabilir. Belki 28 inden sonra yıldız stoperimiz olur ne dersiniz ? Umut fakirin ekmeği. ))) Douglas ı Çin e yollamalıyız.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1461 de stoper sorunu olacagını bende dusunuyorum.Mutlak suretle bir stoper transfer edilmeli.

En kotu batuhan o bolgede kullanılır ikinci devrede.
          Abdullah seve seve gelir yada Afrika milli takımlarından u-21 oyuncusu bulunursa daha güzel olur.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Trabzonspor, Serge Akakpo'ya 6 ay için toplam 44 bin Euro ücret verecek.
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Akakpo solak dimi ? Yani sol stoper.

____cavanda___aykut___akakpo____güray

______________okey___aytaç

Şöyle bir şey olabilir. Belki 28 inden sonra yıldız stoperimiz olur ne dersiniz ? Umut fakirin ekmeği. ))) Douglas ı Çin e yollamalıyız.
              ortasaha fena halde zayıfladı.Ndiaye transferi cok kritik ama yapılmıyacak gibi duruyor.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Aykut - Akakpo ikilisinin yüksek toplarda sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum özellikle son Bursa maçını gördükten sonra. Akakpo kısa boyuna rağmen zamanlaması iyi olan bir oyuncu ama işte biraz kısa kalıyorlar. Onun dışında itirazım yok.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• transfer yasağı gelirse ayvayı yeriz. seneye garanti küme düşeriz.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Transfer yasagi fifa tarafindan veriliyor diye biliyorum. Uefa sadece turnuvalarina katilmamizi engelliyebilir

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• büyük olasılıkla da akhisar maçında oynar

Yorum

• 1 mac azandirsin mac kaybetirmesin misli ile maasi primi cikar.primler icin kendini göstermek icin bir taraflarini yirtar biz her daim kazancliyiz.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bir deli yine kuyuya tas atti. 55 m tl kara geçtim halen yasaklari konusuyorlar

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            transfer yasağı gelirse ayvayı yeriz. seneye garanti küme düşeriz.
                            ne demezsin amatör lige kadar yolu var inancı olmayan taraftarı olan takım isterse en iyi transferleri yapsın yinede küme düşer

Yorum

• 44 bin euro verip defans alıyoruz harika iş. Douglas'dan kötü olmaz herhalde.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pilot takıma bonservis ödeyecek halimiz yok ya
                                Kesinlikle buna karşıyım
                                sen pilot takıma para vermezsen
                                sonra adamın biri çıkar ve borcumuz çok küme düşmeliyiz derse ben ağzıma geleni söylerim
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

Çalışıyor...
                                X