Bu arada başkanın konuşmasından anladığım kadarıyla Onur'un sözleşmesi maçbaşılarıyla birlikte 2.25. Keza Özer. İsim vermese de o minvalde şeyler söyledi, en azından ben öyle anladım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayirli sabahlar renktaslar
bügün deniz yilmazin Bursa icin imza atar ..
bügün Ishak dogan eskisehir icin imza atar ..
fatih atik kesinlikle kalacak diyorum alternatif oyuncu olarak (hami hoca sever böyle oyunculari)
yönetimde baskanda bir iki veya dört oyuncu vardir birini secmislerdir alinsin diye ? fakat bügün macimiz var büyük ihtimal macin skoruna göre son Saniye bir Transfer olabilir ..
yani yenersek Transfer olmayacak , yenilirsek transfer olabilir ligde yenilmememek icin ..benim sahsi görüsüm : hedefimiz baskanin dedigi gibi kupa degil ,kupa olaydi ndiaye gibi birini almak farz olurdu..
akhisara yenilirsek cok büyük felaketler de bizi bekliyor lig icin ,ligde alacagimiz iki maglubiyeti bu büyük taraftarlarimiz kabulenemez daha hami ve baskan mutlaka bir ortasaha almali kendilerini ucurumdan asaya atiyorlar ..
baskanimiz güzel konusuyor lakin rakiplerimiz Armut toplamiyor agactan ..konusmayla olmuyor bu isler iki yenilgi aldinmi ligde kalma mücadelesi verirsin büyük baskan felan kimse dinlemez ..
ortasahasiz bir takimi kimse takmaz gelir atar sana üc dört gol tamam bol sans der evine Döner kimse gözünün yasina bakmaz benden söylemesiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
kiralık oyuncularımız sözleşme bitiş
uğur demirok 2018
mustafa akbaş 2018
zeki yavru 2018
göksu alhas 2017
gökhan alsan 2018
ndoye 2018
yatabare 2017
aralarından sadece uğur demirok donem sonu bizimle devam eder.
seneye kadromuz
Kale
Onur Kıvrak
Esteban
Uğucan
SolBek
-Yeni
İshak
SağBek
Cavanda
Bosingwa
Stoper
-Yeni
-Yeni
Aykut
Uğur
Ortasaha
-Yeni
Aytaç
Okay
Mehmet
Sağ Açık
-Yeni
-Güray
Sol Açık
-Yeni
Erkan
Yusuf
Forvetarkası
-Yeni
Forvet
Cardozo
Muhammet(x2)YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
kanatlar kan aglıyor.Ortasaha merkez mbia nın gidisi ve ekicinin sakatlıgı ile kotu duruma geldi.
En az bir transfer yapmak zorundayız.Yosa kupada istedigimiz noktaya gelmemiz zor.
Hami konusunda tereddutlerim devam ediyor.Basarılı olmasını cok isterim ama o donanıma sahip oldugunu dusunmuyorum
--------okay-------aytac-------
-----------ndiaye-----------------
en azından bu ortasaha merkez kurulabilirse takımın macı tutma olasılıgı artar.
Ayrıca 1461 den alınacak oyuncu batuhan degil yuksel olmalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
-----------onur-----------
cavanda---aykut---akakpo-----guray
----okay--------aytac-------------
--------ndiaye-------------------
muhammet---------yusuf
---------cardozo-----------
bu takımın macların sonuna kadar asılacagını dusunuyorum
Bosi iyileştikten sonra da
---------------onur------------
-----boss-----akakpo-------aykut--------
cavanda-----okay-------aytac--------guray
---------------ndiaye----------------------
-----muhammet-----cardozo-------------
duzeninde oynayabilriz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------onur-----------
cavanda---aykut---akakpo-----guray
----okay--------aytac-------------
--------ndiaye-------------------
muhammet---------yusuf
---------cardozo-----------
bu takımın macların sonuna kadar asılacagını dusunuyorum
Bosi iyileştikten sonra da
---------------onur------------
-----boss-----akakpo-------aykut--------
cavanda-----okay-------aytac--------guray
---------------ndiaye----------------------
-----muhammet-----cardozo-------------
duzeninde oynayabilriz.
Yorum
-
Fatih Atiga kalacagima gidip serbest kalan oyuncular arasindan birini alirim 1,5 seneligine (ikinci sezon opsyonlu)
Sadece örnem olarak:
Juan Manuel Torres ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Argentinien ➤ Defensives Mittelfeld ➤ zuletzt bei FK Aktobe ➤ * 20.06.1985 in Puerto Vilelas, Argentinien
Francesco Bolzoni ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Italien ➤ Defensives Mittelfeld ➤ zuletzt bei FC Rapperswil-Jona ➤ * 07.05.1989 in Lodi, Italien
Valeriy Fedorchuk ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Ukraine ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ zuletzt bei Rukh Lviv ➤ * 05.10.1988 in Netishyn, Khmelnytskyi Oblast, UdSSR
Harmeet Singh ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Norwegen ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ zuletzt bei Sandefjord Fotball ➤ * 12.11.1990 in Oslo, Norwegen
Niko Kranjcar ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Kroatien ➤ Offensives Mittelfeld ➤ zuletzt bei Glasgow Rangers ➤ * 13.08.1984 in Zagreb, Jugoslawien (SFR)
Oyunculari tanimiyorum, ama Fatih Atikten kötü olamazlar asla. Aslinda böyle transferlere karsiyim, ama Fatih Atiki oynatmak bundan cok daha büyük bir risk.
Yorum
-
Başkan dün Jaja değil ama Jaja benzeri oyuncu lazım dedi. Ts nin çok iyi 10 numarası olmalı diyerek beni yine mest etti. Başkan futboldan anlıyor.)) Süper Lig in bug u kaliteli 10 numaralardır. Merkezde çift yönlü Selçuk-Colman gibi ikili ve önlerinde Jaja. İşin sırrı burada.
Yalnız Ndiaye yada başka transfer beklemeyelim, bugün gidenler olacak gelen olmayacak. Başkanın konuşmasından onu anladım. Keşke Ndiaye yi alsaydık nokta atışı transfer olacaktı, yeni Jaja olacaktı. Sezon sonu 10m euro piyasa yapar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan dün Jaja değil ama Jaja benzeri oyuncu lazım dedi. Ts nin çok iyi 10 numarası olmalı diyerek beni yine mest etti. Başkan futboldan anlıyor.)) Süper Lig in bug u kaliteli 10 numaralardır. Merkezde çift yönlü Selçuk-Colman gibi ikili ve önlerinde Jaja. İşin sırrı burada.
Yalnız Ndiaye yada başka transfer beklemeyelim, bugün gidenler olacak gelen olmayacak. Başkanın konuşmasından onu anladım. Keşke Ndiaye yi alsaydık nokta atışı transfer olacaktı, yeni Jaja olacaktı. Sezon sonu 10m euro piyasa yapar.
Futboldan çok iyi anladığımı söyleyemem ama en az "futboldan iyi anlıyorum" diyenler kadar anladığımı söyleyebilirim.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 nummara istiyorum dedi..yani ekici yi orda görmüyor....
ekici oguzhan gibi defansiv anlamda iyileşmeli...yoksa yeni takımda zor yer bulur...kanat da oynayamaz....yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
Yorum