Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Müthiş bi stoper aldık bence bundan daha iyisi olamazdı

asıl soru 28 yaşındaki adamın bırakın trabzonsporu 1461 de ne işi vardı? Cidden merak ediyorum yani genç parlatıp para kazanacağımız adam yok mu da 28 hatta 29 yaşındaki adam geliyor . Neyse günü kurtaralımda şimdilik.

Yorum

• Hamleler çok doğru ve mantıklı. Şu an hangimiz başkan olursa olsun bu hamlelerin dışına çıkamazdı diye düşünüyorum.

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Emre Vural

deniz yilmaz
        douglas
        ishak
        cavanda

yazdi

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1- Bonservisiyle alınırsa muhtemelen sözleşmesi uzayacak ve maaşı artacak.

2- Oyuncu rehavete kapılabilir ve tekrar 1461' e dönmek istemeyebilir.
          1. maddeyle ilgili sıkıntı çıkacagını zannetmiyorum sonuçta 1 takımın pilotundan as takımına terfi ediyorsunuz maaşı sıkıntı etme gibi bir lüksünüz olamaz da 2 maddeyle ilgili haklısınız o açıdan düşünmedim giderken sıkıntı yaratabilir.

Yorum

• şu 1461i hiç kullanamıyoruz al afrikadan 18lik bikaç oyuncu illaki tutar biri ama tabimenajer önerisiyle değil scout önerisiyle alınmalı
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Chelsea'den Bertrand Traore'yi gelecek sezon icin düsünmeliyiz.

Pato geldikten sonra hic forma sansi bulamayacak.
              Aklımı okuyorsun
              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
              HAMİ AYAZ

Yorum

• Bence boş bir transfer.
                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Akakpo-Aykut ikilisi iyi olur. Yumlu ve Douglas'tan daha iyi Akakpo. Ayrıca sene sonu daha güzel paralara satılabilir, piyasası yükselecek.

1461 için kayıp olacak elbet ama Aytaç-Oğulcan ikiliside yeterli olur orası için, Mehmet Kuruoğlu, Recep Uğur falanda var orada yedek olarak.
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• cavanda gitmemeli...anladığım kadariyla bosingwa hazır degil..çok birsey beklememek lazım...başka sag bek yok takimda..Salih futbolcu degil...
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Müthiş bi stoper aldık bence bundan daha iyisi olamazdı

asıl soru 28 yaşındaki adamın bırakın trabzonsporu 1461 de ne işi vardı? Cidden merak ediyorum yani genç parlatıp para kazanacağımız adam yok mu da 28 hatta 29 yaşındaki adam geliyor . Neyse günü kurtaralımda şimdilik.
                      akakpo düsese transferdi
                      ukraine süper liginden togo milli takim oyuncusunu ücretsiz alabiliyorsa almalisin
                      as takim icin soru isaretleri fazla oldugundan b takima alindi
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Akakpo seri ve yetenekli bir stoper iyi oldu. Cavandanın gitmesini hiç istemiyorum.
                        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Bertrand Traore gibi bir oyuncuyu alırsa Yönetim gerçekten işi biliyor derim...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Akakpo-Aykut ikilisi iyi olur. Yumlu ve Douglas'tan daha iyi Akakpo. Ayrıca sene sonu daha güzel paralara satılabilir, piyasası yükselecek.

1461 için kayıp olacak elbet ama Aytaç-Oğulcan ikiliside yeterli olur orası için, Mehmet Kuruoğlu, Recep Uğur falanda var orada yedek olarak.
                            recep cok zayif kaliyor, kuruogulu daha eski formundan uzak, ogulcan daha nekadar rejenerasyon gecirecek?
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bosingwa hazır değil ki ? Ne diye gönderiliyor Cavanda.
                              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• 1461 Trabzon Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'nin profesyonel futbolcusu Serge Ognadon Akakpo'nun, 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar Kulübümüze bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya;

2015-16 futbol sezonu için 44.000.-EUR garanti ücret ve 1.500.EUR maçbaşı ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
                                DouglaS gönderilirse gayet iyi olacak bu bedel.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X