Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammet Demir için tok alıcıyı oynamalıyız... 1m euro + 2 oyuncu verelim, yıllıkta 600 bin euro dan fazla olmamak kaydıyla uygun sözleşme imzalasın gelsin. Yoksa ah vah edilecek performansı yok, neyine 4-5m euro isteniyor anlamış değilim saçmalamasınlar.

Muhammet buraya gelirse Fatih Tekke olur mu bilemem ama tek forvet olarak oynamayı öğrenmesi lazım. İzlediğim maçlarda bir Eren Derdiyok, Fernandao, Kweuke kadar etkili olamadı. Kaçırdığınız çok önemli bir nokta var, Muhammet rakip stoperler ile tek başına boğuşabilecek yapıya sahip golcü değil. Bizde level atlar ve Tekke gibi kral 9 no olur mu bilemem ama paraya boğarsak hiçbir şey olmaz ondan eminim.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elbette o işin mübalağası, yoksa bana kalsa Mustafa denen adamı ama ilk önceliğimiz stoper olmamalı onu söylemek istedim. Ayrıca o ön tarafta basma olayında bizim oyun anlayışının ve oyuncu grubunun da etkisi var, normal şartlarda adanaspor'un ortasahayı zor geçmesi lazımdı.
      Yusuf - Aykut - Mustafa - Salih dörtlüsünden kaynaklandığını düşünüyorum. Bana kalırsa yönetim Medjani-Constant ve Bosingwa'yı geri almalı.
      "Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."

Yorum

• muhammet demir kim yahu?! elimizde patlayacak transferleri ne kadar çok seviyoruz.

Yorum

• #YKO - SON DAKİKA

Douglas eğer satılırsa yada kiralanırsa, Stoper alınması gündeme geldi ama Sadi Hoca boşa transfer yapmayalım, Aykut yada Mustafa ikilisinden biri sakatlanırsa stopere Mbia'yı çekip Öne Okay ve Aytaç ikilisini koyarız o bölge idare edilebilir dedi.

Allahım sen bize yardım et.
          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Feda sözleşmeleri TL üzerinden olabilse kulüp çok rahatlayacak. Euro demek kur farkı demek. Kaptan Onur önceki anlaşmasında 1 Euro=1,95 TL idi. Şimdi yaptığında 1 Euro 3.20 TL. Kaptan Onur % 30 fedasına rağmen TL bazında ciddi zam aldı. Yine de helal olsun, o bizim kaptanımız. Allah bir daha sakatlık göstermesin.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              #YKO - SON DAKİKA

Douglas eğer satılırsa yada kiralanırsa, Stoper alınması gündeme geldi ama Sadi Hoca boşa transfer yapmayalım, Aykut yada Mustafa ikilisinden biri sakatlanırsa stopere Mbia'yı çekip Öne Okay ve Aytaç ikilisini koyarız o bölge idare edilebilir dedi.

Bu nasıl bir haber verme şekliymiş ya bayıldım =)
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Transferde 3 isimden fazlasına hiç girmemek lazım:
                1- Serdar Taşçı
                2- Eren Kasımpaşa
                3- N Diae
                Büyük başkanımıza bunlar yakışır. Gerisine gerek yok. Alınıyorsa alınır alınmazsa kadrodakilere şans veririz.

Yorum

• Yüregini Ortaya Koy diye asparagas haber yapan bir olusum var sanirsin Cahit Sitki Tarancidan secme siir paylaşıyorlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    #YKO - SON DAKİKA

İlla stoper alacaksak Douglas - Serdar takası ya da cezayir tilkisi Medjani
                    "Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."

Yorum

• Sadi hocam en iyisini bilir. Sadi hocam Muhammet Beşir ve diğer gençler için binlerce kez teşekkürler. Biz de BEŞİR gibi ellerinden öpüyoruz.
                      İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      #YKO - SON DAKİKA

Yorum

• Muhammet Demir'in yeteneği yada golcülüğü hakkında yorum yapmayacam ama adama kanım ısınamıyor nedense..Sefa Yılmaz'da da böyle olmuştu doğum yeri Trabzon yada Trabzonlu diye alınan ama fırsat bulsa ikiside İstanbula kaçacak tipler bence güvenmiyorum ikisine de

Yorum

• Eren Kasımpaşa gerisine gerek yok. BEŞİR bize yeter. Gaziantep'te oynamak başka Trabzonspor başka. Allah yolunu açık etsin.
                          İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muhammet Demir'in yeteneği yada golcülüğü hakkında yorum yapmayacam ama adama kanım ısınamıyor nedense..Sefa Yılmaz'da da böyle olmuştu doğum yeri Trabzon yada Trabzonlu diye alınan ama fırsat bulsa ikiside İstanbula kaçacak tipler bence güvenmiyorum ikisine de

Yorum

• Muhammet Demir hakkında asılsız iddalarda bulunmayın. Bu tür asılsız laflar yüzünden adamın iki akrabası girmiyor foruma. Konuşacaksanız elinizde kanıt varsa konuşun ya da adamı yaftalamayın. Yok gsliymiş yok istanbula kaçarmış...
                            .

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhammet Demir şu an Trabzondaymış. Akrabası olan arkadaş yazdı twitterda.
                              Akrabasinin adresini verir misin ?
                              En son Ahmet Malkoçoğlu tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 19:27.

Yorum

• Bir yere kaçmaz. Lakin Trabzonspor kalibresinde değil. Eren Kasımpaşa, NDiaye Osmanlıspor. Hiç biri alınmazsa BEŞİR bize yeter.
                                İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muhammet Demir hakkında asılsız iddalarda bulunmayın. Bu tür asılsız laflar yüzünden adamın iki akrabası girmiyor foruma. Konuşacaksanız elinizde kanıt varsa konuşun ya da adamı yaftalamayın. Yok gsliymiş yok istanbula kaçarmış...

Yorum

Çalışıyor...
                                X