Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sefa'nın her sene gitmesi dahada zorlaşacak. Her sene 100bin Euro sözleşmesi artıyor. Adam dipe batıyor ama kazancı artıyor.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Lucescu sezon sonu gelsin.Scout Ekibi ise direkt olarak Brezilya,Arjantin ve Kolombiya ülkelerine gönderilsin.Sezon sonu gelecek vadeden en az 10 oyuncu alınsın artık porto ve shakhtar oyuncu alıp yetiştirip en az iki takına satan bir kulüp olmalıyız.

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ertan Süzgün daha da transfer olmaz diyor..
        kankisi basdasi bize pazarlayamadigindan küskün bize
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi Sefa gitmez olağanüstü işler olmadıkça son senesinde 3 milyon tl alacaktı yanlış hatırlamıyorsam.
          Çok iyimser bir yorum

---
          "Kayserispor Kulübü'nden transfer edilen profesyonel futbolcu Sefa Yılmaz ile 4 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; 2014-15 futbol sezonu için 2 milyon 880 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti, 2015-16 futbol sezonu için 3 milyon 456 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti, 2016-17 futbol sezonu için 3 milyon 744 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti, 2017-18 futbol sezonu için 4 milyon 32 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti ödenecektir."

Sefa Yılmaz bu anlaşmayla, bonus ve maç başları hariç Trabzonspor'dan 4 yılda 14 milyon 112 bin TL kazanacak.
          ----
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• yarın OLGUN tranfer de hareketlilik olacak diyor benimde tayin işim için koşuşturacam akşam anca açarım inş ndiaye attamah olur diyorum

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ertan Süzgün daha da transfer olmaz diyor..
              Aynen şöyle diyor; TrabzonSpor`da Muhammet Demir, Güray ve Bosingwa dışında transfer olmaz. Alper, Soner, Deniz Yılmaz ve İshak da ayrılır. Son durum böyle.

Yorum

• İshak Doğan için Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan, İstanbul'da Muharrem Usta'yla görüştü. 1-2 pürüz var. Ama çözülür gibi duruyor.

Ertan Süzgün
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kankisi basdasi bize pazarlayamadigindan küskün bize
                  İkinci memleketim Trabzon diyor abi buzları eritmiş galiba
                  "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• Soner'i aldığımız gün Emre Güral ile sözleşme imzalamışız. Kendisi ile 5 yıllık sözleşme imzaladık. Çok efendi çıktı gelirken de giderken de sorun çıkartmadı.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Burdaki adamlar hic birini 90 dk. Izlemedim fakat bu kadar abartiliyorlarsa vardir bisi ayrica dortmund scout ekibi dogru ise iyi yerlere geliyoruz gibi bakalim darisi daha iyi sponsorluk ve basarilara
                      (Gogus sponsoru ile ilgili bir gelisme varmi)
                      Bordo-Mavi

Yorum

• Ertan Süzgün'ün tek Vagner Love haberi yanlış diğer hepsi doğru çıktı güveniyorum ona
                        Medjani 2 milyon euro istiyor olmaz diyor
                        Bosingwa 4 aylık 600 bin euro alcakmıs
                        En son yattarahayranı tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 01:29.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok iyimser bir yorum

---
                          "Kayserispor Kulübü'nden transfer edilen profesyonel futbolcu Sefa Yılmaz ile 4 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; 2014-15 futbol sezonu için 2 milyon 880 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti, 2015-16 futbol sezonu için 3 milyon 456 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti, 2016-17 futbol sezonu için 3 milyon 744 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti, 2017-18 futbol sezonu için 4 milyon 32 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti ödenecektir."

Sefa Yılmaz bu anlaşmayla, bonus ve maç başları hariç Trabzonspor'dan 4 yılda 14 milyon 112 bin TL kazanacak.
                          ----
                          Afedersiniz ama yuh diyorum. 3 baya iyimser olmuş , yazık günahtır yahu. Bu adamın alacağı en fazla para 800-900 bin TL olmalı.
                          Hacıosmanoğlu kulaklarını çınlatıyoruz
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yarın OLGUN tranfer de hareketlilik olacak diyor benimde tayin işim için koşuşturacam akşam anca açarım inş ndiaye attamah olur diyorum
                            okadarini yetistiremezler zaten
                            yarin güray, alper ve bosingwa reisin islerini yetistirirseler süper olur
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Deniz'e karşılık Enver Cenk'i versin Başakşehir.
                              U21 Milli'de iş yapıyordu

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Afedersiniz ama yuh diyorum. 3 baya iyimser olmuş , yazık günahtır yahu. Bu adamın alacağı en fazla para 800-900 bin TL olmalı.
                                Hacıosmanoğlu kulaklarını çınlatıyoruz
                                O hala yaprak dökmekle meşgulmuş
                                "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

Yükleniyor...
                                X