Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Twitter'dan Attamah diye arattım geçmişe dönük yorumlara bakmak için, okuduğum yüzlerce mesajdan çıkan sonuç şu;

Uygun paraya gelecekse alınsın okey. Ama önce bi 1461de görelim. Yarım devre kiralansın.

Defansif yönü, sahada basmadık yer bırakmayışı, rakibi ısırması okey. Ama Önder Özen diyesi 2. bölgeye katkısı sınırlı. Özellikle şutları kötüymüş sanırım baya laf yemiş o konuda

Velhasıl, ne maddi ne manevi olarak ikinci bi Gökhan Karadeniz/Anıl Taşdemir vakası yaşamayalım, uygun paraya 1461de gelsin başlasın, ikna ederse Trabzonda devam eder.
    En son gometra tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 03:05.

Yorum

• Bu fenevliler hangi kafada doumbiaya gerek yok Eren yeter diyorlar

Yorum

• Muharrem Usta harbi Usta.

cok pahaliya patliyacak bir fifa dosyasini engelledi sonra bide guzel paraya yolladi

Orta alani 3'licez mecburi. Ikili merkez orta sahayi mevcut oyuncular kaldiramaz.

Onur
        Cavanda Boss Aykut Guray
        Aytac
        Ozer Mehmet Okay Yusuf
        Cardo

Guray = Yusuf ikilisi tutarsa sol tarafi otobana ceviririz.

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Güray 1 milyon euro alacakmış maç başlarıda içindeymiş
          Cavanda için Juve ve İnter 3milyonu gözden çıkarmış

Ha bide Hami hoca Mbia'nın yerine oyuncu almayı düşünmüyomuş
          Kaynaklar Fanatik ve Fotomaç
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Güray 1 milyon euro alacakmış maç başlarıda içindeymiş
            Cavanda için Juve ve İnter 3milyonu gözden çıkarmış

Ha bide Hami hoca Mbia'nın yerine oyuncu almayı düşünmüyomuş
            Kaynaklar Fanatik ve Fotomaç
            Güray la 3.5 yıl imzalandı
            1.25/2.5/2.6/2.7 milyon TL alcak
            En son yattarahayranı tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 07:31.

Yorum

• En verim verecek kadro bence beraber oynamayi basarabilirlerse su
              Medjani ve Bosingwa'nin dondgunu dusunerek yaziyorum.

Onur

Bosingwa - Medjani - Aykut

Cavanda - Okay - Aytac - Guray

Ekici

Cardozo - Muhammet Demir
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
              You'll Never Walk Alone...
              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erkin mutlu yıllar adamım, o 28 yazısı hiç yakışmamış 30'a az kaldı desene...
                Teşekkürler kardeşim. Onu hiç sorma ya zaman deli bir şey, Jaja gibi... Tutulmuyor
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Mbia gittiğine göre yollasınlar Angaralı Ndiaye'yi ...
                  .

Yorum

• Muhtemelen Ndiaye'ye yönelecekler ama alamayacaklar...

Yorum

• Bence Ndiaye ve Eren Derdiyok'u alamayız.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İnternetten okuduğum kadarıyla Arjantin Brezilya Kolombiya Ukrayna gibi ülkelerde araştırmalar yapılıyormuş.Galiba kadroyu bu ülklerden alınacak oyuncular ile kuracaklar.

Türkiye içindende takas yoluyla yerli alternatifler alacaklar.Takas yolu hem bizi mali yönden rahatlatır hem kadroyu ideal sayılara düşürür.

İnşallah muvaffak olurlar.Bizlerde maddi manevi destek olursak bu toparlanma süresi kısalır güzel günler yakın olur.

Yorum

• 3 günde az zaman açıkçası. Oyuncusunu verecek takım için de sıkıntı..
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Kupa maçlarıda bitti bu 3 gün ve hatda bugünde dahil hareketli olur takımlar al ver sürecinde şuan..
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Muharrem Ustaya güvenim tam.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• bakalım bu son 3 gün de neler olacak çok ümidim yok açıkçası güray ve bos reis gelecek galiba şuanlık. ayrıca soner, alper ve denizden kurtulalım yeterli birde ortasahaya adam şart oldu mbia dan sonra. yoksa ligde aytaçla okayla sürünürüz.
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Çalışıyor...
                                X