Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi bu normal degil ya kahpelik.. nuri bekar denen aygitin isi kesin BENCE
    Olabilir de olmayabilir de. İsimlerin değil zihniyetin değişmesi lazım. Nuri en alt tabakadaki isim ama bir bakmışsın en tepedeki Sinan Zengin paylaşmıştır belki de. Kaldı ki benim nazarımda resmi belge paylaşımı doğru olmasa da dedikodu fitne içerikli haber paylaşımından daha masum...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak mkesen1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ndiayeyi sezon sonu alamayiz.bize bırakmazlar.simdi 3e 5e bakmayıp alalım şunu

Katılıyorum Alper Potuk transferine dönmeden bu işi bitirmemiz lazım. Ama saçma sapan paralar vermeden. Bu konuda yönetime güveniyorum.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dogrudur eren derdiyokta var...
        İrfan can Kahveci ?
        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
        HAMİ AYAZ

Yorum

• onur
          cavanda---------------------------bosingwa-----------------------------aykut-------------------------güray

attamah-----------------okay----------------
          memet ekici-----------------ndiaye-----------------------marin--

eren derdiyok

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biliyorum abi. [MENTION=46761]Hakan[/MENTION] stoper için isterim demiş ona cevap olarak yazdım.
            Stoper oynadı uzun süre.Donk gibi sonradan geçti

Yorum

• bonservisiyle gönderseler bari

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sizce Okay/Aytaç-Mehmet ki bence doğru yeri 8 numaradır önlerinde 10 numara Marin bazen de Özer mi daha eksik duruyor Güray ki gelirse sol beke çekilir sol kanat için Yusuf Erkan Sağ kanat için Sefa Özer bu mu daha eksik duruyor.Bana göre Yusuf oynar Erkan keşke gitse kalsada yedek olarak kalmalı sağ kanat yok evet yok diyorum Marin Özer bunlar on numarada oynar

Aytaç/Okay Mehmet
                ? Marin Yusuf
                Muhammet/Cardozo bana göre budur
                kardeşim ekicinin erkandan tokat yediği maç hangi mevkide oynuyordu hatırladın mı? erkan bile dayanamadı ekiciye orada.. yani eğer 4-2-3-1 oynayacaksak geri dörtlünün önünde oynayacak ikiliden birisi kesinlikle ekici olamaz..

özeri daum solda oynattı ve bence en verimli olduğu yer orasıydı.. bizde neden denemezler anlamıyorum.. ara sıra sağda da oynar.. sefa gitmeyecekse mutlaka değerlendirilecektir..

bence bizim takımın en dolu yeri yarım yamalak da olsalar kanatlardır.. ama bir stoper ve orta saha olmazsa olamaz bu devre arası için..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Günün en güzel fotoğrafı Soner kiralık mı gitti yoksa bonservisiyle mi?
                  takasda bonservisiyle
                  cihat arslan sagolsun, son mactan sonraki aciklamalar ise yaradi
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Vay be Soner de bir gün gidecekti ha
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Günün en güzel fotoğrafı Soner kiralık mı gitti yoksa bonservisiyle mi?
                      Parası neyse verelim bonservisiyle alsinlar

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kuruldu yurt disinda suanda...
                        Bu scout ekibi yabancı bir ekip mi
                        yoksa yerli mi? Hamdi zıvalıoğlundan falan mı oluşuyor
                        birde sadece bizim için mi oyuncu izliyor
                        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunlarin hangisi Alper?
                          Inşallah fotoğrafı çekendir, elimizde kalmasın da..

Yorum

• Alper kabul etmemiş olabilir.Maça çıkmazdı sorun olmasa
                            Dün As Başkan da bir kısmı takas demişti

Yorum

• birde şu deniz yılmaz sefa yılmaz ve ishaktan kurtulsak

Yorum

• Olgun abi Ndiaye ne zaman belli olur saklama bizden
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X