Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Altuğ Atalay'a kulübün resmi transfer görüşmelerini fakslayan şerefsiz kim??

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Altuğ Bey'e kızmaya gerek yok. Adam 10 sene kulüpte çalıştı tabii ki kulübün içindeki yazışmaları, ödemeleri hatta soyunma odasında yaşananların haberlerini alacak. Bu bilgi akışını kesmenin tek yolu onun döneminde kulüpte yer alan personel, oyuncu, hatta masör ve malzemecilerle yolların ayrılması. Ama bu da pek mümkün değil...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Pazar gece mi bitiyor pazartesi mi ?

Yorum

• Yarin cok hareketli olacak.. cok....

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aldik demedim gorusuyoruz... neden vermesin sampiyonmu olacaklar....
          Şu durumda bir forvet daha almak büyük yük
          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
          HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeter de artar iyi oyuncu ama stoper için isterim ben
            Stoper için biraz kısa değil mi? Aykuta kısa diyoruz Aykuttan 2 cm daha kısaymış
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mbia sene başında çine gitmek istese giderdi. demek ki biz bu adamı futboldan soğuttuk ve çine gitmek zorunda kaldı.
              birakalim nere giderse gitsin ben mbiayi Bursa macindan sonra sildim nasil o bizi sildi bende onu sildim
              bosver gitsin ..ne ederse etsin artik
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ndiayeyi sezon sonu alamayiz.bize bırakmazlar.simdi 3e 5e bakmayıp alalım şunu

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Soner Alper ikisi de kiralık mı bunu biri netleştirebilir mi acaba

Yorum

• ...
                    En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 00:48.

Yorum

• olgun kardeşin yazdıklarından şunu çıkardım kasımpaşadan eren derdiyok osmanlıspordan ndiaye rizespordan eren ve adanademirspordan attamah için girişimler var bosignwa ve gürayla da kesin anlaşıldı .

Yorum

Yarin cok hareketli olacak.. cok....
                        Abi bosingwa ve güray haricinde birşeyler bekleyebilir miyiz?
                        Biz dar sokaklarında
                        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

Olgun Abi gidecekler hakkında bir bilgin var mı Deniz YILMAZ adı artmaya başladı. Eren DERDİYOK için kimleri teklif ettik yoksa sadece para mı bizi aydınlatırsan seviniriz.

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stoper için biraz kısa değil mi? Aykuta kısa diyoruz Aykuttan 2 cm daha kısaymış
                            kardeş attamah stoper değil ön libero

Yorum

Abi sezon sonu transferleri için bir scout ekibi kuruldumu

Yorum

• Olgun abi yaz suraya biseyler daha da keyfimiz yerine gelsin. Kucuk ihtimalleri dahi yaz. Biraz kadro yapalim hayal kuralim vs...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Çalışıyor...
                                X