Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'a CAS'tan müjdeli haberTrabzonspor Adrian Mierzejewski'yi sattığı Al Nassr Kulübü'den 1 milyon 8 yüz bin euro alacağını açıkladı.

Trabzonspor, Al Nassr’a sattığı Adrian Mierzejewski için taksitlerini alamaması üzerine açtığı davada, FIFA’nın ardından CAS tarafından da haklı bulundu.

İşte Trabzonspor’un KAP’a yaptığı açıklama;
    Profesyonel futbolcu Adrian Mierzejewski’nin,Al Nassr Kulübü’ne transferinden kaynaklanan, taksit ödemesi ve cezai şart konularındaki uyuşmazlıkla ilgili olarak FIFA’nın, Şirketimiz lehine vermiş olduğu Karar CAS tarafından da onanmış olup İlgili karar gereği bugün itibariyle toplam 1.800.000.-Euro tutarında olan alacağımızın tahsili hususunda gerekli işlemlere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
    Aha Mbia paşamızın, rakibe sarı kart gösterme primi, kazanılan maç primi ve bunların faizinin parası çıktı.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Uşaklar, duyumcu kıtlığında bana kaldınız

Alın size duyum. Dur gazeteciler gibi yazayım.

Güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre Mami uçak biletini almış, Trabzon tarafına doğru. Detay yok.

Eğer kaynağım kofti çıkarsa burada kendisini açıklayıp, bütün tepki ve sövgüleri ona postalayacağım
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Şu solbek yokluğunda sözleşmesi biten Eren Albayrak çok mantıklı hamle olur.Güraydan ziyade hem daha genç hem de daha potansiyelli.
        Rizeye takasla 2 oyuncumuzu göndersek çok iyi iş yapmış oluruz.
        Gelecek planlamasında da alternatif olur,sezon sonu daha iyi bir solbek alırız.(bkz:Emmanuel Mas)
        En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 22.01.2016, 13:42.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Muhammed'i aldık diye düşünüyorum. Açıklanır heralde.

Yorum

• Şu ikili gelsin

Yorum

• Muhammet bugün büyük ihtimalle açıklanır.

Takas ta içlerinde Soner de varsa Messi yi almış kadar sevincem
              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Download ediyoruz %80 ...

Link kırık çıkmasa bari .
                .

Yorum

• Bence Adrian ın parasını almak yerine kendisini alalım

Yorum

• M.Demir değil stoper lazım bu takıma stoper.

Yorum

• M.Demire kaç para verildiğinden ziyade takasa ne verebildik o kısımla ilgileniyorum.

M.Demir gelirse hiç kullanılmayacak olan Denizin ve yanında maaşı 1 milyon civarında olan birisinin daha verilmesi beni mutlu edecektir.

İnşallah bu transfer takassız bitmez..
                      Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                      İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence Adrian ın parasını almak yerine kendisini alalım
                        Aynen katiliyorum.

Parayi vermesinler Adriani geri yollasinlar biz uzerine bide Erkan Zengini verelim.

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Muhammet Demir : Deniz Yılmaz + Musa Nizam + 1.5 milyon euro
                          Eren Albayrak : Soner + Alper
                          Serdar Taşcı : Douglas + 1 milyon euro
                          Fatik Atik fesih
                          İshak kiralık eskişehir

Tabi ki hepsi hayal ürünü

Yorum

• Adrian iyi takımda iyi oynar. Kör topallarla beraber oynatınca oynayamıyor adam. Seneye iyi takım kurulacaksa kopsun gelsin reis. Yusuf'larla Özer'lerle falan oynayacaksa gelmesin. Oradaki durumu iyi ama sanırım, gelmek istemeyebilir. Bonservisi ne olur falan tabi bunlar ayrı işler.

Yorum

• Takımdaki yabancıların hiç birisi kalıcı değil .... Marin ,Mbia , Cavanda hepsi gitmek için can atıyolar.

Zaten Marin menajerini çagırmış,Mbia takımda mutsuzmuş.

Bu adamlardan bize fayda yok anlayacağınız. Takım kötü oynayabilir yenilebilir ama takımda ruhsuz , takıma sarılmayan adamları görünce

yediremiyorum arkadaş.Allah bize yedekteyken bile hocanın gözünün içine beni al diye bakacak. Takım için herşeyini verecek , yenilince bizim

gibi ağlacak oyunlar nasip etsin.
                              En son yüregimts tarafından düzenlendi; 22.01.2016, 14:19.

Yorum

• Ben bu stoper yokluğunda Musa Nizamî yollamam açıkçası. Çok formsuz fakat 4. stoperimiz yok.
                                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                                (Dozer) Cemil Usta
                                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Çalışıyor...
                                X