Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalnız Boyko geçen sezon çok iyi performans gösterdi. Yılın kaleci adayları arasında gösterdi UEFA. Performansına göre verilen yıllık ücret ve bonservis makul gözüküyor. Temiz iş .

Karın ağrısı Tolga ile işleri zordu zaten .
    Benim hissiyatım, bjk sezonu Tolga ile tamamlayacağı yönünde.

Şöyle bir düşünüyorum da,
    Erkan-Sefa-Özer aldıkları paraların hakkını verip,faydalı olabilseler takım 1 level üstte olurdu,
    bunlara ilave bir de sol bekimiz olsa neler olmazdı neler
    ama halamın bilmem neyi olsa neyim olurdu hesabı bi dengesiz başkana düştük hem taraftarı hem kadroyu paramparça etti attı,ne hoca dayandı,ne topçu
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Denys Boyko'nun transferi ile ilgili olarak Kulübü FC Dnipro ve oyuncu ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre FC Dnipro kulübüne 3.300.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.

Oyuncu ile 4,5 yıllık anlaşmaya varılmış olup,
      2015-2016 sezonunda 350.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
      2016-2017 sezonunda 900.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
      2017-2018 sezonunda 1.000.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
      2018-2019 sezonunda 1.000.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
      2019-2020 sezonunda 950.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,

**

Bizden bir iki yöneticiyi Beşiktaş'a staja gönderelim.

Ya çok dandik kaleci aldılar iyi kaleci diye medyaya servis ediyorlar yada efsane yönetim olma yolunda hızla ilerliyorlar. Rakiplerden birinin hele hele bjk gibi bitti bitecek kıvama gelmiş takımın bu kadar iyi yönetilmesi sinir bozucu. Nereden nereye geldiler.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• erkan sefa özer den beklentisi olan var mı hala şaka gibi adamlar futbolcu dışında her şeye benziyorlar

Yorum

• Beşiktaş bütün transfer operasyonunu bir avrupa takımı gibi yürütüyor. Türkiye liginin piyasası şudur, türk kulüpleri şu kadar verir yok. Bugün Boyko orta sıra bi avrupa takımına imza atsa alacağı para ne? 900 bi euro,bBeşiktaş maksimum 1 milyon veriyor, o da suyunu çıkarır halde. Yarım devrede 350 bin euro veriyor. Tamamen avrupa piyasasına göre oynuyor. Bizimkiler ya da diğer türk kulüpleri gibi "türkiyeye gelmez yav mecbur verecuk" diyip gelene geçene kapıyı 2 milyondan eurodan açmıyorlar. Para savuran türk kulübü gibi değil orta sıra avrupa takımı mantığıyla transfer yapıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim hissiyatım, bjk sezonu Tolga ile tamamlayacağı yönünde.

Şöyle bir düşünüyorum da,
            Erkan-Sefa-Özer aldıkları paraların hakkını verip,faydalı olabilseler takım 1 level üstte olurdu,
            bunlara ilave bir de sol bekimiz olsa neler olmazdı neler
            ama halamın bilmem neyi olsa neyim olurdu hesabı bi dengesiz başkana düştük hem taraftarı hem kadroyu paramparça etti attı,ne hoca dayandı,ne topçu

Takımlarının başında Şenol Güneş olduğu için Tolga ile bitirme ihtimalleri yüksek, zira adamın yeni transferleri oynatmama gibi bir alerjisi var. Ayrıca şampiyonluk yarışına da nefeslerinin yetmeyeceğini düşünüyorum, Şenol Güneş kendi ayağına sıkar son haftalara doğru .

Bizim takıma gelirsek hocam, saydığın isimlerin o mevcut paraların karşılığını verme ihtimali yok gibi bir şey. Bu feda - vefa ikilemi içinde bir de bunlara veda yolu gözükse yükten kurtuluruz .
            .

Yorum

• Boyko'yu kaç kişi izledi.Dnipro'da kaç para kazanıyordu biliniyor mu ? Eminim Bjk'den aldığı teklife takla atarak evet demiştir.O parayı avrupadan hiçbir takımdan alamazdı.Alsa bile vergi yüzünden eline asla bu kadar büyük bir miktar geçmezdi.Bu transfer yönetim başarısı falan değildir.Biz senelerce o kadar kötü yönetildik ki sıradan transferleri bile başarı gibi görüp imreniyoruz.
              Dallas Mavericks
              .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Boyko riskli transfer.çok iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.İyi bir sezon geçirdi sadece.Tıpkı ellerindeki Tolga gibi.

Yorum

• Muhammet hayırlı olsun diyebiliriz.
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muhammet hayırlı olsun diyebiliriz.
                    Hacım 2 haftadır diyoruz
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

takas varmi burak
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yaklaşık 20 kez filan hayırlı olsun dedik zaten, olsun artık
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

Burak şartlarını biliyor musun?
                          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Detayı net bilmiyorum ama oldu olacak transfer.
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Detayı net bilmiyorum ama oldu olacak transfer.
                              hadi ins.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Su gs dan alacagimiz vardi ne oldu hala varsa su karektirsizlerden tam intikam alma zamani
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Yükleniyor...
                                X