Sefa Yilmaz'in toplam maliyeti 31milyon tl. Vay be, resmen ucuruma suruklenmis kulup
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle oyle. Bizim ligde amrabatlar aatiflar is yapıyor. Bizim elimizde de 3 tane hızlı-cabuk oyuncu var. Birinin kira kontratını iptal etmeye çalışıyoruz. İkincisi son dönemde iyi goller atsa da kendini gelistirmiyor diğeri de vurdumduymaz.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düzeltme: Cavanda galiba.
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu solbek yokluğunda sözleşmesi biten Eren Albayrak çok mantıklı hamle olur.Güraydan ziyade hem daha genç hem de daha potansiyelli.
Rizeye takasla 2 oyuncumuzu göndersek çok iyi iş yapmış oluruz.
Gelecek planlamasında da alternatif olur,sezon sonu daha iyi bir solbek alırız.(bkz:Emmanuel Mas)
Yorum
-
İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi m.demir gelirse senin sayende olucak yaza yaza getiricen inşş
1 subata Kadar Zaman var hayirlisi artik , inanki bize cok büyük faydasi olacak golleri siralayacak ben cok güveniyorum muhammet demireBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
önceden belirtilmiş sanırım,Erenin de sözleşmesi sene sonu bitecekmiş.biz neden Gürayı almak için çabalıyoruz ki.Rize ile bağlantıya geçip ereni alalım,daha genç ve eski oyuncumuzÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
renktaslar
sivasda oynayan aatif var gecen sezon gol krali olmus sivasi ayakta tutan tek oyuncu ..
aatifin mukavelesi ne Zaman bitecek bu oyuncu bize cok yarardi neden düsünmüyoruz ?? bize kupada bir golü vardi ? topu almisti tek basina gitmisti golü atmisti ? böle sonuca gidebilecek bir oyuncumuz yok uzun zamandir yok malesef ..BENI SPORTIF DIREKTÖR YAPSALAR UCUZA COK UCUZA OYUNCULAR BULURUM SONUCA GIDEBILECEK OYUNCULAR GEREKIYOR BIZE SONER GIBI SEFA GIBI DEGIL SAHADA CICEK TOPLAYAN OYUNCULAR TRABZONA YARAMAZ SUANKI KADROMUZ YETERLI DEGIL ..
sportif basari cok önemli kazanilan her macta tonlarca para aliyorsun ? alin aatifi muhammeti maliyetleri dört galibiyetle cikiyor öyle degilmi??BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönceden belirtilmiş sanırım,Erenin de sözleşmesi sene sonu bitecekmiş.biz neden Gürayı almak için çabalıyoruz ki.Rize ile bağlantıya geçip ereni alalım,daha genç ve eski oyuncumuzBiZe HeR yEr TrAbZoN
Yorum
-
......................onur...............
cavanda....yumlu...aykut....eren
................m'bia...aytac
......sefa.........ekici........yusuf
.................muhammet
surekli kadro yazasim geliyor.yine karmasik bir kadro olur diye endiseleniyorum.onceki gelisinden iyi dersler cikarmissa daha cabuk bulur etkili olacak kadroyu. cok kosup mucadele ederek gelisebilecek bir kadro bu. en azindan kontraya cikabilir mehmet cabuk oynamayi dusunurse. bunlarin arasinda cavanda ve mbia kendine gelir. az yabanci oldugu icin hami kadroya hakim olur. o yuzden o iki transferi yapmak gerekiyor. eksik parcalar onlar. stoper de gerekiyor ama gundemde bir isim yok.
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaslar
sivasda oynayan aatif var gecen sezon gol krali olmus sivasi ayakta tutan tek oyuncu ..
aatifin mukavelesi ne Zaman bitecek bu oyuncu bize cok yarardi neden düsünmüyoruz ?? bize kupada bir golü vardi ? topu almisti tek basina gitmisti golü atmisti ? böle sonuca gidebilecek bir oyuncumuz yok uzun zamandir yok malesef ..BENI SPORTIF DIREKTÖR YAPSALAR UCUZA COK UCUZA OYUNCULAR BULURUM SONUCA GIDEBILECEK OYUNCULAR GEREKIYOR BIZE SONER GIBI SEFA GIBI DEGIL SAHADA CICEK TOPLAYAN OYUNCULAR TRABZONA YARAMAZ SUANKI KADROMUZ YETERLI DEGIL ..
sportif basari cok önemli kazanilan her macta tonlarca para aliyorsun ? alin aatifi muhammeti maliyetleri dört galibiyetle cikiyor öyle degilmi??
Gol atıyor. Topu ayağında tutuyor. Takımı atağa çıkarıyor. Fizik gücü var. Pasları isabetli. Lider oyuncu.
Atıf alınmalı.
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam eren albayrak en son ne Zaman oynadi rize icin ?? bunu bana cevaplaya bilirmisin renktasimKazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk ikisini anladım da üçüncü hızlıyı çıkaramadım.
Düzeltme: Cavanda galiba.
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa Yilmaz'in toplam maliyeti 31milyon tl. Vay be, resmen ucuruma suruklenmis kulup
ben calisiyorum aylik 1000 euro aliyorum ..sefa Kadar katki bende veya bu forumda cogu arkadaslar verirdi bizede yaziktrabzonsporumuz gercekten cogu oyuncular icin cennetmis ?
soner 6 yildir bizde sanirim toplam maclari ilk onbirde onbesi gecmez ? ve aldigi paraya bakin ,futbolu seven bir oyuncu böyle sadece antroman yaparak memnun olamaz kendisi bile bu bos zamanlarda beni 1461 trabzona gönderin demeliydi orada oynayarak fit kalayim diyebilirdi sonerin maksadi beli ?? baska takimi destekleyen bir oyuncu sana fayda getiremezBiZe HeR yEr TrAbZoN
Yorum
-
[MENTION=50521]zaga[/MENTION]
şimdi tam tarih mi istiyorsun anlayamadım ya da belirli sitelerde vardır bu kayıtlar bakabilirsin.
eren bu sene rizenin bir çok maçında kadrodaydı ve katkısı yüksek oranda oldu.kendi açımdan Ereni almak Gürayı almaktan daha akıllıcadırEn son Reha Asan tarafından düzenlendi; 22.01.2016, 14:35.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
Yorum