İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Uşaklar, duyumcu kıtlığında bana kaldınız
Alın size duyum. Dur gazeteciler gibi yazayım.
Güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre Mami uçak biletini almış, Trabzon tarafına doğru. Detay yok.
Eğer kaynağım kofti çıkarsa burada kendisini açıklayıp, bütün tepki ve sövgüleri ona postalayacağımOscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Şu solbek yokluğunda sözleşmesi biten Eren Albayrak çok mantıklı hamle olur.Güraydan ziyade hem daha genç hem de daha potansiyelli.
Rizeye takasla 2 oyuncumuzu göndersek çok iyi iş yapmış oluruz.
Gelecek planlamasında da alternatif olur,sezon sonu daha iyi bir solbek alırız.(bkz:Emmanuel Mas)En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 22.01.2016, 13:42.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
M.Demire kaç para verildiğinden ziyade takasa ne verebildik o kısımla ilgileniyorum.
M.Demir gelirse hiç kullanılmayacak olan Denizin ve yanında maaşı 1 milyon civarında olan birisinin daha verilmesi beni mutlu edecektir.
İnşallah bu transfer takassız bitmez..Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Adrian ın parasını almak yerine kendisini alalım
Parayi vermesinler Adriani geri yollasinlar biz uzerine bide Erkan Zengini verelim.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Takımdaki yabancıların hiç birisi kalıcı değil .... Marin ,Mbia , Cavanda hepsi gitmek için can atıyolar.
Zaten Marin menajerini çagırmış,Mbia takımda mutsuzmuş.
Bu adamlardan bize fayda yok anlayacağınız. Takım kötü oynayabilir yenilebilir ama takımda ruhsuz , takıma sarılmayan adamları görünce
yediremiyorum arkadaş.Allah bize yedekteyken bile hocanın gözünün içine beni al diye bakacak. Takım için herşeyini verecek , yenilince bizim
gibi ağlacak oyunlar nasip etsin.En son yüregimts tarafından düzenlendi; 22.01.2016, 14:19.Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
Yorum