Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aklıma gelenler başımıza gelecek gibi duruyor...

Bence Muhammed'e Gs de talip. El altından nabız yokluyorlar. Bizim ciddi olduğumuzu anlayınca devreye girdiler. Antep'te salağa yatarak 4,5 fiyat çekti.

Olacaklar bana göre şöyle gelişecek.

Biz vazgeçtik demeden önce ısrarcı olacağız ama Antep burnundan kıl aldırmayacak. Bizde vazgeçtik diyeceğiz. Bu belli olunca hemen leş kargaları gibi Gs devreye girecek. Oyuncu kulübüne rest çekecek. Fiyatta indirim olacak. Takasa 2 topçu verilecek ve 1,5-2 milyona Mami hooop Gs ye gidecek...

Oyuncunun gönlü zaten İstanbul'da. Bunu asla unutmamak lazım...

Bence biz aslında yemiz...
    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Usta'da sen bizi iho mu sandın kardeşş der büyük ihtimal
      nası çözülecek o zaman bu iş kardeşşşşş
      Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
      Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
      Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nası çözülecek o zaman bu iş kardeşşşşş
        Sıkıntı yapma kardeşş sileriz der

Şaka bir yana da bu paralar verilmemeli gerçekten. Bizim yanlışımız zamanında Bursa'dan Eren'i alırken, Muhammet'i almamak oldu. Eğer bu fiyatlarda diretiyorlarsa hiç gerek yok, 2-3 m eurolara ne topçular alınır yurtdışından.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• Muhammet demir transfer yanlışlarımızdan birisi olur.
          Hedefleriniz yüksek tutan bir tyakımda 5 ayda bir sakatlanan bir adam forvet olarak transfer edilemez, taraftarda böyle bir oyuncuya tav olamaz. Ama forvet o olmayacağına göre yedekte bekleyecekse Muhammet Beşir beklesin, hem ikisinin de adı aynı)
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Muhammet'in sözleşmesi sene sonu bitmiyor mu?
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Ertan Artan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aklıma gelenler başımıza gelecek gibi duruyor...

Bence Muhammed'e Gs de talip. El altından nabız yokluyorlar. Bizim ciddi olduğumuzu anlayınca devreye girdiler. Antep'te salağa yatarak 4,5 fiyat çekti.

Olacaklar bana göre şöyle gelişecek.

Biz vazgeçtik demeden önce ısrarcı olacağız ama Antep burnundan kıl aldırmayacak. Bizde vazgeçtik diyeceğiz. Bu belli olunca hemen leş kargaları gibi Gs devreye girecek. Oyuncu kulübüne rest çekecek. Fiyatta indirim olacak. Takasa 2 topçu verilecek ve 1,5-2 milyona Mami hooop Gs ye gidecek...

Oyuncunun gönlü zaten İstanbul'da. Bunu asla unutmamak lazım...

Bence biz aslında yemiz...
              Olay bahsettiğiniz gibi giderse adam bizim için rest çekmeyip gs için çekerse defolsun gitsin bence çok net.
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Muhammed transferi getirdiğinden çok götürecekleri açısından bakılacak bir durum.

Geln adamdan çok gideceklere sevinir bir hale geldik.

Sen çok yaşa eski başkan...

Yorum

• 4.5 milyon euro karşılığı Muhammet ? kalsın hayrını görsünler. Şampiyonluk zaten gitti böyle bize ne vereceği meçhul adamlarla uğraşmayalım artık golcü sene sonuda alsak olur.
                  DOZER CEMİL

Yorum

• Sözleşme bitiş 2017 imiş. Eeee biz niye bu adamın peşindeyiz? Antep gibi açlığı tescillenmiş bir kulüple niye pazarlık yapıyoruz? Ben sözleşmesi bitiyor onun için en fazla 750 bin € verip alınmalı diyordum.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Trabzonspor öyle bir yapılanma içine girmeliki bir futbolcu transfer ettiğimizde o da kimmiş diyebilmeliyiz yoksa herkesin bildiği oyuncuların peşine düşmek kolay olanı
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Antep tam tahmin ettiğimiz gibi çakallıkla mezarcılığa soyunmuş yine. Antep'ten uzak durmamız gerekiyorsa dururuz. Gelmezse gelmesin.
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olay bahsettiğiniz gibi giderse adam bizim için rest çekmeyip gs için çekerse defolsun gitsin bence çok net.
                          Olayları tekrar temcid pilavı gibi isitmanin mantığı yok ama ben bu çocuğun futbolculuguna birşey diyemem ama gönlünün bizde olmadığını hic tanımadığım halde anlayabiliyorum. Geçen sene ve önceki senelerde yaşanan gol sevinçlerini yeniden anlatmaya gerek yok.

Şeytan ayrıntıda gizlidir. Ben iki yıl önce ligtv nin bir programında Olcan'ı seyrettikten sonra bu adamın gs ye gideceğini anlamış ve burada da yazmıştım. Bu çocuk ta bu şekilde olur. Eğer tek talibi bizsek bize gelir. Eğer işin içinde gs de varsa kesinlikle oraya gider.

Birkaç gün önce bir haber vardı hatırladınız mı bilmem ama Muslera'ya burada yediği en güzel golü sorduklarında ne cevap vermişti?

Bunlar hep subliminal gözükse de altı dolu mesajlar...

Yorum

• Muhammet için 2 milyon euroya kadar çıkılması beni rahatsız etmez.Deniz de tam Anteplik
                            Küme düşmüyorsunuz işte verin şu adamı

Yorum

• 1.5'dan fazlasi verilmemeli M.Demir icin. Yabanci kontenjani acik, gidip en 4.5m'ye Teofilo bulunur.

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• O paraya öküz alırız...

Daha doğrusu öküz gibi kuvvetli bir Güney Amerikalı rahatlıkla alinabilir. Hatta Kolombiya'dan hem solbek, hem forvet alırsın.

Çok o para. Hayrını görsünler...

Yorum

Çalışıyor...
                                X