Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilinçaltımızda şike var sanırsam. Türk futbolunun içine ettikleri için uyarılma oluyor olabilir. Başka bir açıklamasını bulamadım.
    Samimi söylüyorum , şike davası başlangıcından beri yaşattığı onlarca duygunun binlerce tonuyla , yerli-yabancı dizi , film , belgesel , romantik , hareketli , psikolojik , tarihi her yapımda bi yerlerden dürter beni.

Yorum

• Ptt liginin vasat takımı ve kupa maçını önemsemiyor.

Bizde bizim Soner iyiydi, Yusuf süperdi, Beşir vasattı diye yorum yapıyoruz.

Ölçü bile olmamalı...
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• muhammet demir transferi olmassa çokta fazla üzülmem ben açıkcası muhammet demir i çok beğenenlerden değilim ve şampiyonluğa oynayacak bir kadronun golcüsü olamaz aynı şekilde güray da gereksiz bir transfer olur.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          #YKO - FORVET TRANSFERİ

Bu haber YÜREĞİNİ KOY ORTAYA TRABZONSPOR SAYFASININ özel haberidir

Trabzonspor, Gaziantepspor'un Muhammet Demir için 4.5 milyon Euro istemesi üzerine başka forvet arayışlarına yöneldi.Trabzonspor Kjartansson ve Brian Montenegro'yu araştırmaya aldı.

YKO Varken 1 Adım Değil 61 Adım Öndesiniz
          Brian Montenegro 22 yasinda cok iyi golcüdür ...cok fazla para isterler imkani yok ...kjartanson suan japonya liginde oynuyor sanirim ?? öyle okudum bir yerde ama hic izlemedim
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            #YKO - FORVET TRANSFERİ

Bu haber YÜREĞİNİ KOY ORTAYA TRABZONSPOR SAYFASININ özel haberidir

Trabzonspor, Gaziantepspor'un Muhammet Demir için 4.5 milyon Euro istemesi üzerine başka forvet arayışlarına yöneldi.Trabzonspor Kjartansson ve Brian Montenegro'yu araştırmaya aldı.

YKO Varken 1 Adım Değil 61 Adım Öndesiniz
            Izlanda'lı yı seyrettim. Fena değil ama Montenegro iyi topçu. Muhammed Demir ile tipi bile aynı.

Sol ayaklı, hızlı bir forvet. Ben bir kez seyretmiştim. Biraz statik idi maçta. Gerçi sıkı marke etmişler, pek nefes aldirmamislardi ama sağlam şutları var. Oyun şekli Muhammed den çok zamanında bizde oynayan Vugrinec i anımsatıyor.

Güzel bir scouting örneği olur sanırım. Muric, Muhammed gibi ederinden fazla adamlara bu kadar para vermektense bu adamları almak daha mantıklı geliyor bana.

Bu adamın daha önce EPL tecrubesi de var zaten. Leeds United ve West Ham da da oynamış...
            En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 22:31.
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Marko Marine Bundesligadan talip var...
              "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gaziantepspor Basın Sözcüsü Kızıl: "Muhammet Demir için Avrupa'dan çok ciddi bir teklif var

(Rubin Kazan )

Öyle bir teklif varsa versin o zaman, sadece piyasayı yükseltme çabası ayrıca Rusya nın selamı sabahı kestiği bir dönemde Rubin Kazan düşüncesi de sabun köpüğü gibi balon.Trabzonspor 1,5 Milyon Euro para iyi vermiş istiyorsalar yanında da gözden çıkartılan Musa Nizam, Fatih Atik ten bir futbolcu yeterde artar bile, Trabzonspor u Muhammet Demir kurtaracak değil ya.

Yorum

• Konu disi ama bizim eski coban tff baskanligina aday olcak herhalde.
                  Tek amaci tv de cikmak.

Yorum

• Müthiş...

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Ruslar Turkiyeden su sira alis veris yapmaz diye dusunuyorum. Rubin her transfer donemi fiyat yukseltmek adina ortaya atilan bir takim haline geldi

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ruslar Turkiyeden su sira alis veris yapmaz diye dusunuyorum. Rubin her transfer donemi fiyat yukseltmek adina ortaya atilan bir takim haline geldi
                        Yapmaz değil yapamaz, olaylar patlak verdiğinde Rusya spor bakanı açıklamıştı, sadece Gökdeniz'e tölerans var, şu an kimse transfer olamaz oraya.
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öyle bir teklif varsa versin o zaman, sadece piyasayı yükseltme çabası ayrıca Rusya nın selamı sabahı kestiği bir dönemde Rubin Kazan düşüncesi de sabun köpüğü gibi balon.Trabzonspor 1,5 Milyon Euro para iyi vermiş istiyorsalar yanında da gözden çıkartılan Musa Nizam, Fatih Atik ten bir futbolcu yeterde artar bile, Trabzonspor u Muhammet Demir kurtaracak değil ya.
                          Rubin ismini ben attım ya ne ciddisi anlamında

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Koca ilk yarı boyunca tek maç oynadılar. Rakip Adana. Senede 2 maç tutturan adamlarla şampiyon oluruz artık. Benide aynı gülmeden aldı şimdi.
                            Yusuf'u hemen hemen her maç beğeniyorum ve dikkat ettiysen sayfasında ısrar edilmeli yazıyorum.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o pione sisto da şu anda sözleşmesini eline almış tazminat için bizi inim inim inletiyordu..

yabancı sınırının kalkmasının bizim için zerre esprisi yok.. bunu anlamak zorundayız.. bizim için iyi yerli iskelet kurmak asıl amaç olmalıdır..
                              Yerli iskelet diye birşey yok. 2 sene önce piyasadaki yerlileri topladık ne oldu? Sefa'ya 3,5 milyon vermişiz. Hatta Türk futbolcudan uzak duracaksın. Tıpkı afrikalılar gibi. Yerli iskelet kurma devri bitti. Yetenekli oyuncuları bulup alacaksın. Milliyeti mühim değil.

Yorum

• Yurt içindeki yerli oyunculara 1 milyon € üzeri bonservis verilmesine karşıyım. Yerli alınacaksa gurbetçilerden alınmalı.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Çalışıyor...
                                X