İlk olarak kyodou tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#YKO - FORVET TRANSFERİ
Bu haber YÜREĞİNİ KOY ORTAYA TRABZONSPOR SAYFASININ özel haberidir
Trabzonspor, Gaziantepspor'un Muhammet Demir için 4.5 milyon Euro istemesi üzerine başka forvet arayışlarına yöneldi.Trabzonspor Kjartansson ve Brian Montenegro'yu araştırmaya aldı.
YKO Varken 1 Adım Değil 61 Adım ÖndesinizBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#YKO - FORVET TRANSFERİ
Bu haber YÜREĞİNİ KOY ORTAYA TRABZONSPOR SAYFASININ özel haberidir
Trabzonspor, Gaziantepspor'un Muhammet Demir için 4.5 milyon Euro istemesi üzerine başka forvet arayışlarına yöneldi.Trabzonspor Kjartansson ve Brian Montenegro'yu araştırmaya aldı.
YKO Varken 1 Adım Değil 61 Adım Öndesiniz
Sol ayaklı, hızlı bir forvet. Ben bir kez seyretmiştim. Biraz statik idi maçta. Gerçi sıkı marke etmişler, pek nefes aldirmamislardi ama sağlam şutları var. Oyun şekli Muhammed den çok zamanında bizde oynayan Vugrinec i anımsatıyor.
Güzel bir scouting örneği olur sanırım. Muric, Muhammed gibi ederinden fazla adamlara bu kadar para vermektense bu adamları almak daha mantıklı geliyor bana.
Bu adamın daha önce EPL tecrubesi de var zaten. Leeds United ve West Ham da da oynamış...En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 22:31.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaziantepspor Basın Sözcüsü Kızıl: "Muhammet Demir için Avrupa'dan çok ciddi bir teklif var
(Rubin Kazan)
Öyle bir teklif varsa versin o zaman, sadece piyasayı yükseltme çabası ayrıca Rusya nın selamı sabahı kestiği bir dönemde Rubin Kazan düşüncesi de sabun köpüğü gibi balon.Trabzonspor 1,5 Milyon Euro para iyi vermiş istiyorsalar yanında da gözden çıkartılan Musa Nizam, Fatih Atik ten bir futbolcu yeterde artar bile, Trabzonspor u Muhammet Demir kurtaracak değil ya.
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRuslar Turkiyeden su sira alis veris yapmaz diye dusunuyorum. Rubin her transfer donemi fiyat yukseltmek adina ortaya atilan bir takim haline geldiMustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir teklif varsa versin o zaman, sadece piyasayı yükseltme çabası ayrıca Rusya nın selamı sabahı kestiği bir dönemde Rubin Kazan düşüncesi de sabun köpüğü gibi balon.Trabzonspor 1,5 Milyon Euro para iyi vermiş istiyorsalar yanında da gözden çıkartılan Musa Nizam, Fatih Atik ten bir futbolcu yeterde artar bile, Trabzonspor u Muhammet Demir kurtaracak değil ya.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoca ilk yarı boyunca tek maç oynadılar. Rakip Adana. Senede 2 maç tutturan adamlarla şampiyon oluruz artık. Benide aynı gülmeden aldı şimdi.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo pione sisto da şu anda sözleşmesini eline almış tazminat için bizi inim inim inletiyordu..
yabancı sınırının kalkmasının bizim için zerre esprisi yok.. bunu anlamak zorundayız.. bizim için iyi yerli iskelet kurmak asıl amaç olmalıdır..
Yorum
Yorum