Ben dünkü maçtan sonra her şeyi geçtim stoper bekliyorum. Eğer sağlam bir stoper alınmazsa bu sezon bitmez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Muhammed Demir gelsin mi?
Yanıp tutuşmuyorum ama gelirse de bir tepkim olmaz.
İyi oyuncu mu? Fena değil. Bir Fatih Tekke olur mu?Çalışmasına bağlı.
Fatih Tekke çok güçlü bir oyuncuydu Muhammed seyrettiğim kadarıyla fiziki olarak bu kadar güçlü değil.
Çok sakatlanması büyük handikap.
Bir santraforda olması gereken özgüven kendisinde fazlasıyla var. Bazen antipatik olsa da bu olumlu bir özellik bence.
Gelişim olarak bizde Burak da olabilir Soner de.
Benim antipati duymamın sebebi Bursa'dan bonservisi yokken Eren'in gelip onun gelmemsi oldu. Bunu gerçekten kariyer planlaması olark yaptıysa helal olsun. Ama konu para veya farklı hesaplarsa bu sıkıntı yaratır.
Trabzonlu ama Trabzonspor'lu mu bilmiyorum. Önemli olan ikincisi. Ama daha da önemli olan işini profesyonelce yapıp yapmadığı.
Tüm bunların dışında benim asıl anlamadığım yabancı oyuncu serbestliği varken neden hala yerli peşinde koşuyoruz.
Bukambu , Niase, Emenike gibi örnekler var. Bedavaya yakın yabancılardan da çok büyük patlamalar olabiliyor.
Neden bu kadar aceleci davranıyoruz anlayabilmiş değilim.
Hele de Lucescu gibi adı sanı duyulmamış oyuncuları bulup parlatabilecek teknik direktör konuşulurken.
Muhammed'e verilecek paraya satace şu şekilde mantıklı bakarım;
Örneğin;
Muhammed 2 milyon Euro + 2 fubolcu (soner deniz) (ki burda takasta ne kadar çok futbolcu verirsek o kadar iyi)
Bu iki futbolcuya 2milyon Euro'ya yakın yıllık maaş veriyoruz.
Böyle bir yükten kurtulmak için takas yapılabilir.
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen dünkü maçtan sonra her şeyi geçtim stoper bekliyorum. Eğer sağlam bir stoper alınmazsa bu sezon bitmez.
Sadece takasla seneye verimli olabilecek adamları alacaklar. Türkiye'de seneye kadromuzda olsun diyebileceğin bir stoper var mı? Benim yok şahsen.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer verilen mebla 4.5 milyon euro ise yazık çok yazık
Antep ilk 4.5 milyon istemişti yaziyor orada.
Biz ki feda diyerek %35 indirim yapıyoruz yıllık ücretlerde fakat halen daha 4.5 milyon euro oyuncu satmadan bir oyuncuya bonservis verileceğini düşünebiliyorsunuz. Tuhafsiniz. Yeter ki birini elestirelim, yönetime giydirelim, yaziklar olsun diyelim...Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak altyapı eğitimi ve antalya kariyeri boyunca ağırlıklı olarak 10 numara oynadı.
Forvet arkasında yüzü kaleye dönük iki ayağı ile oynayabilen serbest adam olarak. Antalya son sezonunda 2005 olması lazım , ligin en iyi genç ofansif orta alan oyuncusuydu.
Önce Tigana kendisini daha temel forvet özellikleriyle oynatmaya kalktı , sağ forvet denedi . Bocaladı , kalıcı olarak tek santrafor oynamaya Yılmaz hoca mı başlatmıştı ? Yani ilk zirveden düşünden sonra gerçekleşiyor hadise. Ne varki fenerin kalabalık rotasyonunda da sağ kanatta bocalayıp duruyor ve tüm özgüvenini kaybediyor...
Bu konuyu neden tanımlama gereği duydum? Yukarıda bahsettiğiniz özelliğin Burağın oyun karakteri olması , bunu oyununun temel tehdit unsuru haline getirmesi işte bundan sonra başlıyor. Yani Trabzonsporda sağ forvet olarak Şenol hocanın taktik tabelasında rakip ceza alanına bindirmesini öğretmesiyle... Sonraki iki sezonda kademe kademe bir santrafor oyuncusu ortaya çıkıyor ve 30 gollü sezonda pik yapıyor.
Muhammet Beşir ise altyapılardan itibaren 9 numara olarak yetiştirilen sahaya sürekli olarak santrafor çıkan pivotluk yapan sırtı dönük oynayan rakip 6 pasta gol vuruşu yapan bir oyuncu olarak büyüdü. Yani gelişim süreçleri çok farklı . Burak 19 yaşında iken Muhammetten çok daha farklı bir futbolcuydu. Muhammet Beşir defans arkasına sarkabilir ve bu gayet doğaldır , çünkü bu adama 13 yaşından beri hocaları bunu öğretiyor.
Yorum
-
hic bir trabzonlu tanimiyorum Istanbul takimlarini destekleyen ?? öyle trabzonlu dünyada yoktur sanirim ve öyle trabzonluyum diyenler trabzonlu degildir ..
muhammed demir trabzonludur akcaabatlimi bilmiyorum lakin antepte oynarken ben trabzonsporluyum diyemez herhalde ,trabzona gelince gönlümdeki takima geldigim icin memleketimin takimina geldigim icin cok mutluyum yuvam burasi diyecektir kesinlikle yok gayseyli felan bu islere baslamayalim lütfen LÜTFEN ARKADASLAR COK YANLIS OLURBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Soner iyi oynamis diolar macin ikinci yarisina bakamadim dogru mu renktaslar yau yine kurtulamicaz bu adamdan bari piyasa yapsada satsakŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
serdar ve n'doye giti...
sırada:
estaban
douglas
alper uludağ
musa nizam
ishak doğan
soner aydoğdu
fatih atik
sefa yılmaz
deniz yılmaz
şu isimlerin hepsi bu transfer dönemi gitsin,başkan en büyük icraati yapar benim gözümde...sözleşme indirimleri yavaş yavaş geliyor zaten.
yaz transfer dönemi de 2. part gönderilecekler listesi yaparız
Yukarıda saydığım isimlerin bize yükü yaklaşık 30 milyon tl... oynadığı süreler ve katkıları ise kocaman bir 0.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçoğu kişi bu transfere duygusal gözle bakıyor ama ne yazık ki futbol açısından işler hiçte iç açıcı değil. bir kere 1.5 milyon eurodan fazlası hayatta verilmez, üstelik oyuncu göndermeden oyuncu almak tamamen saçmalıktır.
kendisi sadece iyi bir yedek olur, esas forvet için yeterli bir forvet değil. sadece bize karşı hırs yapan birisi, çoğu maçta bir varlık gösteremiyor yabancı sınırı olmayan bir ligde gidip rodallega gibi adamlar bulmak varken neden yerlilere bir ton para dökeriz anlamak mümkün değilBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yıl bir hedef yokki. Teknik Direktör bile olmayacak muhtemelen. Ne transferi?
Sadece takasla seneye verimli olabilecek adamları alacaklar. Türkiye'de seneye kadromuzda olsun diyebileceğin bir stoper var mı? Benim yok şahsen.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Muhammet Demir sağ diz menisküsünden 2 yıl forma giyemedi .
Bursaspor altyapısında en çok sükse yapan oyuncu olmuştu.
2011/12 sezonun ( 18-19 yaşındayken ) ligin en çok gol atan 10. futbolcusu 23 yaş altı ise 1. futbolcuydu.
2012/13 sezonunun tamamını sakat geçirdi.
2013/14 sezonunundan 20 maç kaçırdı.
2014/15 sezonu Mami için rejenerasyon yılı oldu. 10 gol 4 asist.
Bu sezon ise oyun olarak , top alışverişi , pas dağıtımı hava hakimiyeti ile iyiden iyiye Fatih Tekke'ye öykünüyor. Sezonu da böyle giderse 20 gol+asist gibi bir istatistik ile bitirecek.
Devre arasında 1,5-2 milyon€ avrupadan alıp geleceğin adamın Mami'den iyi çıkma olasılığı belki %10. Trabzonspor şartlarında % 0 . Ne zaman uyum sağlayacak ne zaman alışacak muamma... Mami idmandan çıkınca ekmek alacağı fırın babaocağının karşısı... Şehrin çocuğu yani...
İşin asıl güzel tarafı şurası , yurt içi transferinde takas opsiyonlarını devreye sokabilirsin.Bu yolla ligin ikinci yarısı için 2 maç oynatmayacağın adama vereceğin bir kontrattan kurtulursun.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet Demir sağ diz menisküsünden 2 yıl forma giyemedi .
Bursaspor altyapısında en çok sükse yapan oyuncu olmuştu.
2011/12 sezonun ( 18-19 yaşındayken ) ligin en çok gol atan 10. futbolcusu 23 yaş altı ise 1. futbolcuydu.
2012/13 sezonunun tamamını sakat geçirdi.
2013/14 sezonunundan 20 maç kaçırdı.
2014/15 sezonu Mami için rejenerasyon yılı oldu. 10 gol 4 asist.
Bu sezon ise oyun olarak , top alışverişi , pas dağıtımı hava hakimiyeti ile iyiden iyiye Fatih Tekke'ye öykünüyor. Sezonu da böyle giderse 20 gol+asist gibi bir istatistik ile bitirecek.
Devre arasında 1,5-2 milyon€ avrupadan alıp geleceğin adamın Mami'den iyi çıkma olasılığı belki %10. Trabzonspor şartlarında % 0 . Ne zaman uyum sağlayacak ne zaman alışacak muamma... Mami idmandan çıkınca ekmek alacağı fırın babaocağının karşısı... Şehrin çocuğu yani...
İşin asıl güzel tarafı şurası , yurt içi transferinde takas opsiyonlarını devreye sokabilirsin.Bu yolla ligin ikinci yarısı için 2 maç oynatmayacağın adama vereceğin bir kontrattan kurtulursun.#TRABZONSPOR#
Yorum
Yorum