Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 yıldır bu takımda kaç arapası hatırlayan var ? Bir elin parmaklarını mümkün değil geçmez. İçleracısı bir durum. Ligde baştan sona hiçbir takımda böylesine kötü bir istatistik yoktur. İşte bu yüzden aradığımız adam Omar Abdulrahman.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kime ara pası atacak
    cardozo, Ndoye, deniz
    Bu forvetlere istediğin kadar ara pası at kaleye yakın değillerse birşey bekleme
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kime ara pası atacak
      cardozo, Ndoye, deniz
      Bu forvetlere istediğin kadar ara pası at kaleye yakın değillerse birşey bekleme
      Omar yederli demedim. Forvetler kötü diye Özer' e katlanmak zorunda da değiliz.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• [MENTION=948]SDanışmaz[/MENTION]

[MENTION=1573]MDanışmaz[/MENTION]

İki üyeden biri Muhammet Demir'in akrabasıydı, ikisi birden de olabilir. Eskiler hatırlayacaktır.
        En son Tayfun tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 13:33.
        .

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben en son adrianin yusufa attığı arapasini hatırlıyorum. Avrupa maçında o da gol olmuştu..
          Omar futsaldan gelme galiba. Omar a kimse hayır demez. Ümit abiye söyledim geçen sene bu sene ama para bakımında transfermark te 15 m diye hatırlıyorum. Alınırsa çok çok iyi transfer olur. Sol ayaklı ve estetik te. Taraftarı tribüne çeker. Bir zmanalar yattaranin yaptığı gibi..
          15 milyon değil bir oyuncuya tüm transfer butcemiz bile değildir.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @SDanışmaz

@MDanışmaz

İki üyeden biri Muhammet'in akrabasıydı, ikisi birden de olabilir. Eskiler hatırlayacaktır.
            küstürmüştük diye hatırlıyorum Muhammed tartışmalarından.
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Ozerde indirime gidilmiş.

Yorum

• Türk futbolunda savunmalar sert kabul. Buna karşılık forvetin de çok güçlü olması gerekiyor algısı yaratıyor. Halbuki çok saçma. Güreş değilki bu ayakta kalan kazansın. Ofansa her çıkışında pozisyona giren bir Medjani örneği yaşadık. Fizik gücü üstün bir N'Doye nin gol atamadan koca devreyi birirmesine şahit olduk. Fiziki müdalesi hiç olmayan Cardozo' nun sistemsiz bir takımda 17 gol atışına şahit olduk. Serdar hocamın da dediği gibi fizik de olsa iyi olur ama sırf fizikli diye yisyiri siyahi forvetlerden gına geldi artık. Muhammet Demir' i ilk olarak birkaç yıl önce 4-2 biten Antep- Gs maçında izleyip hayran kalmıştım. O günden beri takip ediyorum. Burak' dan sonra en iyi yerli forvet olacağı aşikar. Olmayacaksa zaten hiçkimse olmaz demektir.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                En son kyodou tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 13:23.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ozerde indirime gidilmiş.
                  Yine takımda kalmayı garantiledi gibi. Kurtulamayacağız şu heriften.

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    küstürmüştük diye hatırlıyorum Muhammed tartışmalarından.
                    Doğrudur hocam, ikisi de uğramıyor uzun zamandır.
                    .

Yorum

• Bir daha tekrarlayalım öncelik kadronun şişkinliğini azaltmak ama illa ki yerli oyuncu alacaksak : Serdar Taşcı ve Eren Derdiyok.
                      Diğer yerliler bizde ancak alternatif olur.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Yine takımda kalmayı garantiledi gibi. Kurtulamayacağız şu heriften.
                        Başka şansı yok kimse o kadar para vermez.

Yorum

• Ali Çil ‏@trabzondan 12 sa.12 saat önce
                          Gözler şimdi başkanımızın Twitter adresinde Takipte kalalım

Ali Çil ‏@trabzondan 13 sa.13 saat önce
                          Bu arada Muharrem Usta'ya seçimi kazandıran Lucescu benzetmesi değil, İbrahim başkanın seçim çalışması yapmamasıdır.

Bu adam gazeteci öyle mi?

Yorum

• Trabzonspor'dan açıklama: "2. kaptanımız Özer Hurmacı ile yapılan yeni sözleşmede yıllık ücretinde %35’lik indirime gidildi."

Yorum

Omar yederli demedim. Forvetler kötü diye Özer' e katlanmak zorunda da değiliz.
                              Omar iyi bir oyuncu ama şuan Trabzon'da yok olur bu adam
                              Sebebi seni oyuncuların ve oyun anlayışın .Trabzon'da bu adamdan ara pası beklemek hayalcilik
                              senin ne forvetlerin nede kanatların önüne top isteyen adamlar değil zaten bu yüzden oyunu yavaş oynuyoruz ve ben bundan nefret ediyorum. Kanatların erkan ve Özer olduğu yerde ve hareketli forvetinin olmadığı yerde omar iş yapmaz.

Mesela sen Yusuf u sola ileriye m.demir i koy al omar ı ve hızlı oyun oynatan bir hoca bak neler oluyor, net konuşuyorum Yusuf'a küfür eden adamlar özür diler net.

Mesela Akçay hızlı oyun oynatıyordu ama arkaya yaslanarak ve Adrian Olcan hentique gibi adamları bu sayede pazarladık şuan Osmanlı hızlı oyun oynayan takım ve bu ndiaye konusunda bizim arkadaşları yanıltabilir.
                              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                              HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Omar iyi bir oyuncu ama şuan Trabzon'da yok olur bu adam
                                Sebebi seni oyuncuların ve oyun anlayışın .Trabzon'da bu adamdan ara pası beklemek hayalcilik
                                senin ne forvetlerin nede kanatların önüne top isteyen adamlar değil zaten bu yüzden oyunu yavaş oynuyoruz ve ben bundan nefret ediyorum. Kanatların erkan ve Özer olduğu yerde ve hareketli forvetinin olmadığı yerde omar iş yapmaz.

Mesela sen Yusuf u sola ileriye m.demir i koy al omar ı ve hızlı oyun oynatan bir hoca bak neler oluyor, net konuşuyorum Yusuf'a küfür eden adamlar özür diler net.

Mesela Akçay hızlı oyun oynatıyordu ama arkaya yaslanarak ve Adrian Olcan hentique gibi adamları bu sayede pazarladık şuan Osmanlı hızlı oyun oynayan takım ve bu ndiaye konusunda bizim arkadaşları yanıltabilir.
                                Aynı şeyi konuştuğumuzu farketmen kaç mesajımı alacak çok merak ediyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X