Lawal Osmanlıspor'la imzalıyormuş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sefa yilmaz denen almanya 3.lig futbolcusu 1.3 milyon euro aliyor . Derhal gönderilmesi gereken ilk oyuncu . daha sonra deniz yilmaz gibiler.
Muhammet Demir disinda Türkiyeden Transfere gerek yok . Sol bek yok.sezon sonu bulabiliriz.tabi simdi gürayi alip sol bek facialarimiza eklemezsek.
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Çil â€@trabzondan 12 sa.12 saat önce
Gözler şimdi başkanımızın Twitter adresindeTakipte kalalım
Ali Çil â€@trabzondan 13 sa.13 saat önce
Bu arada Muharrem Usta'ya seçimi kazandıran Lucescu benzetmesi değil, İbrahim başkanın seçim çalışması yapmamasıdır.
Bu adam gazeteci öyle mi?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOmar iyi bir oyuncu ama şuan Trabzon'da yok olur bu adam
Sebebi seni oyuncuların ve oyun anlayışın .Trabzon'da bu adamdan ara pası beklemek hayalcilik
senin ne forvetlerin nede kanatların önüne top isteyen adamlar değil zaten bu yüzden oyunu yavaş oynuyoruz ve ben bundan nefret ediyorum. Kanatların erkan ve Özer olduğu yerde ve hareketli forvetinin olmadığı yerde omar iş yapmaz.
Mesela sen Yusuf u sola ileriye m.demir i koy al omar ı ve hızlı oyun oynatan bir hoca bak neler oluyor, net konuşuyorum Yusuf'a küfür eden adamlar özür diler net.
Mesela Akçay hızlı oyun oynatıyordu ama arkaya yaslanarak ve Adrian Olcan hentique gibi adamları bu sayede pazarladık şuan Osmanlı hızlı oyun oynayan takım ve bu ndiaye konusunda bizim arkadaşları yanıltabilir.
Omar ve eleny gibi Topçular bulmalıyız.
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOmar iyi bir oyuncu ama şuan Trabzon'da yok olur bu adam
Sebebi seni oyuncuların ve oyun anlayışın .Trabzon'da bu adamdan ara pası beklemek hayalcilik
senin ne forvetlerin nede kanatların önüne top isteyen adamlar değil zaten bu yüzden oyunu yavaş oynuyoruz ve ben bundan nefret ediyorum. Kanatların erkan ve Özer olduğu yerde ve hareketli forvetinin olmadığı yerde omar iş yapmaz.
Mesela sen Yusuf u sola ileriye m.demir i koy al omar ı ve hızlı oyun oynatan bir hoca bak neler oluyor, net konuşuyorum Yusuf'a küfür eden adamlar özür diler net.
Mesela Akçay hızlı oyun oynatıyordu ama arkaya yaslanarak ve Adrian Olcan hentique gibi adamları bu sayede pazarladık şuan Osmanlı hızlı oyun oynayan takım ve bu ndiaye konusunda bizim arkadaşları yanıltabilir.
etmem müdür özür dilemem o adam orta açmayı bilmiyor bunu sen benden daha iyi bilirsin bu adama kanat topçusu demek çok yanlış ..
Yorum
-
İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleetmem müdür özür dilemem o adam orta açmayı bilmiyor bunu sen benden daha iyi bilirsin bu adama kanat topçusu demek çok yanlış ..En son kyodou tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 14:51.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoneri yollamis olsak Lawal riskini alabilirdik.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonerin sansina dolarda durmadan cikiyor 4 sene önceki kurla simdiki kur nerdeyse ikiye katladi, adam senede 2-3 kupa maci oynayarak dünyalari kazaniyor, bonservisini eline verip gönderseler keske.
Yorum
-
9 10 tane çöp hala elimizde. En büyük proje şimdilik bu. Soner'i görünce deli oluyorum dediğiniz gibi dolar da arttı gelsin paralar tam şam şeytanı. Ama istediği kadar sözleşmesi olsun ortadaki ahlak sorunu büyük. Herif parayı alıp yatmayı yeğliyor arada 1-2 maça çıkarsa çıkar yoksa yan gel yat Osman.
Sefa da ayrı bir hikaye. 3.5 m euroluk büyük bir kazık; ya para yendi ya başka bir durum var Sefa gibi vasat altı hız, teknik vb hibçir özelliği olmayan bir topçuya Avrupadan orta düzey oyuncu getirilebilecek parayı verdiler. Şu an satsan 1 mio vermezler takasta falan gider kaldı ki bu maaşı kimse ödemez.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleetmem müdür özür dilemem o adam orta açmayı bilmiyor bunu sen benden daha iyi bilirsin bu adama kanat topçusu demek çok yanlış ..
Yusuf'un duzelmeyecegi en büyük problemi hilekarligidir. Kendini yere atmalar, haksız penaltı alma çabaları, adam geçtiğinde bile belki sarı kart aldiririm mantığıyla dusmeler en büyük yanlışları...
Haklı ve karakterli, onurlu durumumuza en büyük engel Yusuf'tur. Birazda Ekici ve Yumlu...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Seneye transfer cezası almamak için yapilmiyor herhalde transfer başkan yüksek ihtimal alacağız demişti...En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 15:57.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
Yorum