Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lawal Osmanlıspor'la imzalıyormuş

Yorum

• sefa yilmaz denen almanya 3.lig futbolcusu 1.3 milyon euro aliyor . Derhal gönderilmesi gereken ilk oyuncu . daha sonra deniz yilmaz gibiler.
      Muhammet Demir disinda Türkiyeden Transfere gerek yok . Sol bek yok.sezon sonu bulabiliriz.tabi simdi gürayi alip sol bek facialarimiza eklemezsek.

Yorum

• Vagner Love Monaco'ya gitmis 1.5m

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Çil ‏@trabzondan 12 sa.12 saat önce
          Gözler şimdi başkanımızın Twitter adresinde Takipte kalalım

Ali Çil ‏@trabzondan 13 sa.13 saat önce
          Bu arada Muharrem Usta'ya seçimi kazandıran Lucescu benzetmesi değil, İbrahim başkanın seçim çalışması yapmamasıdır.

Bu adam gazeteci öyle mi?
          Boş adamın teki twitlerini kopyalamaya bile gerek yok.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Omar iyi bir oyuncu ama şuan Trabzon'da yok olur bu adam
            Sebebi seni oyuncuların ve oyun anlayışın .Trabzon'da bu adamdan ara pası beklemek hayalcilik
            senin ne forvetlerin nede kanatların önüne top isteyen adamlar değil zaten bu yüzden oyunu yavaş oynuyoruz ve ben bundan nefret ediyorum. Kanatların erkan ve Özer olduğu yerde ve hareketli forvetinin olmadığı yerde omar iş yapmaz.

Mesela sen Yusuf u sola ileriye m.demir i koy al omar ı ve hızlı oyun oynatan bir hoca bak neler oluyor, net konuşuyorum Yusuf'a küfür eden adamlar özür diler net.

Mesela Akçay hızlı oyun oynatıyordu ama arkaya yaslanarak ve Adrian Olcan hentique gibi adamları bu sayede pazarladık şuan Osmanlı hızlı oyun oynayan takım ve bu ndiaye konusunda bizim arkadaşları yanıltabilir.
            Yusuf konusun da Size katılıyorum. Adrian olduğun da da farklı bir yapısı vardi. yusufun oyun şansı var yakalıyor. Vuruyor bi şekilde ve golde atıyor.
            Omar ve eleny gibi Topçular bulmalıyız.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Omar iyi bir oyuncu ama şuan Trabzon'da yok olur bu adam
              Sebebi seni oyuncuların ve oyun anlayışın .Trabzon'da bu adamdan ara pası beklemek hayalcilik
              senin ne forvetlerin nede kanatların önüne top isteyen adamlar değil zaten bu yüzden oyunu yavaş oynuyoruz ve ben bundan nefret ediyorum. Kanatların erkan ve Özer olduğu yerde ve hareketli forvetinin olmadığı yerde omar iş yapmaz.

Mesela sen Yusuf u sola ileriye m.demir i koy al omar ı ve hızlı oyun oynatan bir hoca bak neler oluyor, net konuşuyorum Yusuf'a küfür eden adamlar özür diler net.

Mesela Akçay hızlı oyun oynatıyordu ama arkaya yaslanarak ve Adrian Olcan hentique gibi adamları bu sayede pazarladık şuan Osmanlı hızlı oyun oynayan takım ve bu ndiaye konusunda bizim arkadaşları yanıltabilir.

etmem müdür özür dilemem o adam orta açmayı bilmiyor bunu sen benden daha iyi bilirsin bu adama kanat topçusu demek çok yanlış ..

Yorum

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                etmem müdür özür dilemem o adam orta açmayı bilmiyor bunu sen benden daha iyi bilirsin bu adama kanat topçusu demek çok yanlış ..
                Ben o kısmı görmemişim. Katılıyorum. Yusuf' u Barça' ya koy yönetim düşer. Hatta vatandaşı diye Arda' yı bile geri yollarlar.
                En son kyodou tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 14:51.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Soneri yollamis olsak Lawal riskini alabilirdik.

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Soneri yollamis olsak Lawal riskini alabilirdik.
                    Sonerin sansina dolarda durmadan cikiyor 4 sene önceki kurla simdiki kur nerdeyse ikiye katladi, adam senede 2-3 kupa maci oynayarak dünyalari kazaniyor, bonservisini eline verip gönderseler keske.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sonerin sansina dolarda durmadan cikiyor 4 sene önceki kurla simdiki kur nerdeyse ikiye katladi, adam senede 2-3 kupa maci oynayarak dünyalari kazaniyor, bonservisini eline verip gönderseler keske.
                      Senede 4.5 trilyon 3 senede 13.5 biraz hami döneminde öne çıktı onun dışında yok.

Yorum

• 9 10 tane çöp hala elimizde. En büyük proje şimdilik bu. Soner'i görünce deli oluyorum dediğiniz gibi dolar da arttı gelsin paralar tam şam şeytanı. Ama istediği kadar sözleşmesi olsun ortadaki ahlak sorunu büyük. Herif parayı alıp yatmayı yeğliyor arada 1-2 maça çıkarsa çıkar yoksa yan gel yat Osman.
                        Sefa da ayrı bir hikaye. 3.5 m euroluk büyük bir kazık; ya para yendi ya başka bir durum var Sefa gibi vasat altı hız, teknik vb hibçir özelliği olmayan bir topçuya Avrupadan orta düzey oyuncu getirilebilecek parayı verdiler. Şu an satsan 1 mio vermezler takasta falan gider kaldı ki bu maaşı kimse ödemez.
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Soner sefa deniz 3 unun maaşı 10 trilyon faydalanılmaya camda gönderilmelidir ama nasıl orasida ayrı sıkıntı.

Yorum

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yusuf'un yeteneklerinin kısıtlı olduğu konusuna katılıyorum. Mesela Salih'te yetenek fakiri bir arkadaş ama Yusuf gibi sahtekar ve emek hırsızı değil.

Yusuf'un duzelmeyecegi en büyük problemi hilekarligidir. Kendini yere atmalar, haksız penaltı alma çabaları, adam geçtiğinde bile belki sarı kart aldiririm mantığıyla dusmeler en büyük yanlışları...

Haklı ve karakterli, onurlu durumumuza en büyük engel Yusuf'tur. Birazda Ekici ve Yumlu...
                            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Saponjic 3 milyon euro ya Benfica ya gitmiş.boyle adamlar lazim genç başarıya AC.

Yorum

• Seneye transfer cezası almamak için yapilmiyor herhalde transfer başkan yüksek ihtimal alacağız demişti...
                                En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 15:57.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Çalışıyor...
                                X