Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi halt anlamadım ben. 3.2 nerden çıktı arkadaş ? Hani 2.5 idi ? Ne bonusu ya.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bi halt anlamadım ben. 3.2 nerden çıktı arkadaş ? Hani 2.5 idi ? Ne bonusu ya.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      neyse ne düzeltilmiş işte,
      isterse 100 milyon euro olsun...

Yorum

• Yılda 40 küsür maça çıktığı da hesaba katılıyor demek ki.

Revize edilen sözleşmede maç başı kalkmış mı acaba ?
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Hala Onur'un aldığı parayı tartışanlar var. Bu adam O sözleşmeleri zorla yaptırtmadı , silah zoruyla...

Bu adam İzmirli , Çocuğunun kimliğinde Trabzon yazsın diye , eşini Trabzona getiren bi adam...

1 milyon Dolardan vazgeçmiş. Öz evlat dedikleriniz , Onur'un yerinde olsaydı bakalım kaç tanesi böyle yapabilirdi.

Başkan Başta Onur olmak üzere indirim isteyecek denildiğinde başta Trabzonsporluyum diyen sahışlar ve İstanbul ezikleri el ovuşturdu,

Onur indirime gitmeyecek , takımdan ayrılacak diye beklentiye girdiler, ki bu forumda da bu kişilerden mevcuttur.

Yine Kaptan Kapak yapmaya devam ediyor.

Onur bu hareketiyle , Ben TRABZONSPORLUYUM demiştir.
          Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hep 1 hata kolluyorsunuz gozunuzden dusurmek icin . Sanki hep sallantida gibi baskan . Yaptigini elestirirsin . Kendine gore sebepleri vardir belki . Ben de istemiyorum Yumluyu ama istemeyen kadar isteyen de var .Taraftar bu forumdan ibaret degil .

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            yumluyu takımda tutmak bir hata değildir. o kadar basit değil.
            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Soner gibiler takımda olduğu sürece indirimlerin hiç bir önemi yok
              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
              HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                neyse ne düzeltilmiş işte,
                isterse 100 milyon euro olsun...
                Iho dönemini sorguluyorum ben.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Trabzonspor'un transfer politikası; vasat ve vasat altı futbolculara yüksek ya da normal seviyede ücret vermek olmamalı. Gerçek kalitede futbolculara makul ücretler vermek olmalı
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Oyuncularla yeni yapılacak sözleşmelerde garanti miktarları düşük tutup maç başıları yüksek tutmak gerekiyor.

Onurun yeni sözleşmesi bu anlamda bir başlangıç olabilir mi düşüncesiyle maç başısının kalkıp kalkmadığını merak ettim.
                    Oscar CARDOZO
                    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• hala mac satti muhabbeti.kimin neyi sattigini acikca gorduk. bu iftirayi atanlardan destegimi cektigim gundur antep macinin oldugu gun. ne kadar ise yaramaz olduklarini o gun acikca gosterdiler.cogu kisi isine geldigi icin atilan iftiraya inandilar. herkesin kendi bilecegi is tabi.

Yorum

• arkadaslar taktiniz mustaya özere ... önce fatihatik ishakdogan soneraydogdu musanizam ndoye alper gitsinler ..

kim gelecek kim Uygun olur kim sonuca etki edebilir bunlari düsünelim ..

sonra mustafayi özeri düsünürüz ..
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Sefa nerede yaşıyor mu? İlk gönderilmesi gereken adam o bence.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sefa nerede yaşıyor mu? İlk gönderilmesi gereken adam o bence.
                            son gördügümde hac a gidiyordu
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sefa nerede yaşıyor mu? İlk gönderilmesi gereken adam o bence.
                              Ilk gönderilen isim Soner olmali, 4 senedir yatiyor bu şahis..
                              Sonrasinda da Sefa dahil 10-11 kişi gönderilmeli, ama gözüken hepsi elde kalacak gene..

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hala mac satti muhabbeti.kimin neyi sattigini acikca gorduk. bu iftirayi atanlardan destegimi cektigim gundur antep macinin oldugu gun. ne kadar ise yaramaz olduklarini o gun acikca gosterdiler.cogu kisi isine geldigi icin atilan iftiraya inandilar. herkesin kendi bilecegi is tabi.
                                Maçın ertesi günü kadro dışı kalıyorsun,bizzat kulübün yönetici maçı sattığını ima ediyor.Çıkıp tek kelime etmemesi Trabzonspor sevgisi dimi?
                                Senin işine de bu geliyor o zaman kusura bakma

Yorum

Yükleniyor...
                                X