Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi
    SON DAKİKA

Belki biraz garip gelecek ama Mahmut efendi Hazretlerine gidilecek ve beddua varsa beddua kaldırılacakmış
    Yko

Bu nasıl haberdir la
    Ama varya şu beddua işine ben de takmış vaziyetteyim 2010-11 den beri. Bi kalksa kimse duramaz karşımızda
    öyle bi efsane haline geldi ki bu işlere inanmayanın da kafasında acabalar oluştu

bela guttman'ın benfica bedduası gibi... insanın içine kurt düşmüyor degil
    There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      öyle bi efsane haline geldi ki bu işlere inanmayanın da kafasında acabalar oluştu

bela guttman'ın benfica bedduası gibi... insanın içine kurt düşmüyor degil
      Özellikle diğer rakiplerin kaybettiği ve bizim kesin kazanmamız gereken hafta yıllardır kazanamıyoruz. Kırılma anlarında kaybediyoruz goller kaçıyor direklerden dönüyor. Vanspor maçından tut da erkanının kaçırdığı Gs maçına kadar. Yani bu efsane midir bilmem ama takıntı haline gelmek üzere [emoji3] en azından hoca çıksın desin affettim geri aldım psikolojik olarak rahatlarız

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özellikle diğer rakiplerin kaybettiği ve bizim kesin kazanmamız gereken hafta yıllardır kazanamıyoruz. Kırılma anlarında kaybediyoruz goller kaçıyor direklerden dönüyor. Vanspor maçından tut da erkanının kaçırdığı Gs maçına kadar. Yani bu efsane midir bilmem ama takıntı haline gelmek üzere [emoji3] en azından hoca çıksın desin affettim geri aldım psikolojik olarak rahatlarız
        yasiyormiki daha
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bosingwa oynayacak durumdaysa müthiş olur,çok özledik

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yasiyormiki daha
            1929 doğumlu. Google dan baktım. Yaşıyor galiba 87 yaşında falan öldüğüne dair bişe bulamadım. Yaşıyor galiba

Yorum

• Mbia foto atmış instagramdan
              "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

1929 doğumlu. Google dan baktım. Yaşıyor galiba 87 yaşında falan öldüğüne dair bişe bulamadım. Yaşıyor galiba
                masallah
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yaşıyor ama çok sıkıntılı konuşmakta filan zorlanıyo

Yorum

• iyi de takımın yarısı ismailağa cemaatinden gibi.. çember sakalllar falan.. gerçi cübbeli azizle kodes arkadaşı.. ona çok dua etmiş falan ama mahmut hocanın bizi tutması lazım.. oflilerden yana pek menfaatimiz yok ama olsun
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iyi de takımın yarısı ismailağa cemaatinden gibi.. çember sakalllar falan.. gerçi cübbeli azizle kodes arkadaşı.. ona çok dua etmiş falan ama mahmut hocanın bizi tutması lazım.. oflilerden yana pek menfaatimiz yok ama olsun
                      Cübbeliye sordular zaten Mahmut Efendi.böyle bisey yaptıysa memleketlerine dua etmiş beddua değil dedi

Yorum

• Deniz Yılmaz İBB durumları var diyorlar. Çok iyi olur.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Deniz Yılmaz İBB durumları var diyorlar. Çok iyi olur.
                          Olabilir mi öyle bişey olsun lütfen çünkü.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mbia foto atmış instagramdan
                            her zamanki gibi küfüler eşliğinde tabi
                            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• deniz yılmazı gençlerbirliği istemiyor muydu? hacıcavcav mezara mı götürecek paraları.. muhtemelen denizi ikna edememişlerdir..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• kaldi son 3 gün transferin kapanmasina
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Çalışıyor...
                                X