Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aldik demedim gorusuyoruz... neden vermesin sampiyonmu olacaklar....
    Ndiaye ne oldu sence olacak mi en onemli transfer bence
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ferrari demeyin Allah aşkına direk penaltı+kırmızı kart geliyor aklıma ...
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Attamah'ın Trabzonspor'a yetebileceğine emin misiniz? Hiç izlemedim şahsen. 2. lig performansına göre konuşacaksak abdulkadir özemir, gökhan alsan da gayet iyilerdi.
        Yeter de artar iyi oyuncu ama stoper için isterim ben

Yorum

• Badou Ndiaye LOAD - 61 %
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Iyi de neden Kap bildirimi gelmedi hala, adam formayla poz vermiş ne bekleniliyor ki daha..

Yorum

• Ortada 2 çin klup var kimse bilmiyor... o nedenle tam olarak fiyat yazamiyor...

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Badou Ndiaye LOAD - 61 %
                Pardon 75 yap sen onu...

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yarım dönem için hiç para almamış olsa bile o kadar alacağı olmaz hocam
                  Yok 4 M€ bonservis bedeli artı birde alacaklarından vazgeçmiş diye haber. Olgun bey bu konuyu biliyorsa cevaplayabilir.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Yurt disi transfer olmayacak...ulke icinden
                    takımda okadar eksik varki..Bu yarım sene birsey beklemiyorum...sezon sonu olsun bakalim...başkana güveniyorum....
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Saolasin abi.eğer 6-7 falansa çok iyi para bu adama biz 3 yıllık 10 milyon euro ya yakın para verecektik.ondan yirttik bir de 6 milyon euro hepsi toplam 15-16 milyon euro civarı yapıyor tl ye çevirince 50 milyon tl ye yakın para çok müthiş tebrikler usta
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Olgun kardes baskana duyurabilirsen ne güzel olur ndiaye jaja etkisi yaratir trabzonsporumuzda kesinlikle
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nasıl kanat yok? güray, yusuf, erkan, sefa.. hatta marin ve özer.. yetmez mi bunlar? eğer orta saha oyuncusu alınmazsa her maç elek oluruz..

Sizce Okay/Aytaç-Mehmet ki bence doğru yeri 8 numaradır önlerinde 10 numara Marin bazen de Özer mi daha eksik duruyor Güray ki gelirse sol beke çekilir sol kanat için Yusuf Erkan Sağ kanat için Sefa Özer bu mu daha eksik duruyor.Bana göre Yusuf oynar Erkan keşke gitse kalsada yedek olarak kalmalı sağ kanat yok evet yok diyorum Marin Özer bunlar on numarada oynar

Aytaç/Okay Mehmet
                          ? Marin Yusuf
                          Muhammet/Cardozo bana göre budur
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• mbia sene başında çine gitmek istese giderdi. demek ki biz bu adamı futboldan soğuttuk ve çine gitmek zorunda kaldı.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olgun kardes baskana duyurabilirsen ne güzel olur ndiaye jaja etkisi yaratir trabzonsporumuzda kesinlikle
                              Kendiside begeniyor....

Yorum

Pardon 75 yap sen onu...

yapma renktasim yapma saka degil dimi cok sevindim ya cok yarina 99% olur insallah
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

Yükleniyor...
                                X