Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu saatden sonra ndiyae yi filan alamayiz...adamlar vermez...kupayi alamaz bu kadro..kimse kimseyi kandirmasin...kanat yok..mbia nin yerine oynicak adam yok..3 günde bitmez bukadar transfer
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ndiaye gelse cok iyi olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi Kasimpasa neden en iyi oyuncusunu versinki bana sacma geliyor?
          Aldik demedim gorusuyoruz... neden vermesin sampiyonmu olacaklar....

Yorum

• Altuğ Atalay'a kulübün resmi transfer görüşmelerini fakslayan şerefsiz kim??

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence Mbianın yerini doldurmak yerine transfer yapılacaksa kanat alınsın Aytaç ve Okay ön libero mevki için yeterli ama takımda kanat yok
              nasıl kanat yok? güray, yusuf, erkan, sefa.. hatta marin ve özer.. yetmez mi bunlar? eğer orta saha oyuncusu alınmazsa her maç elek oluruz..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• [MENTION=29183]olgun[/MENTION] abi mbianin bonservisi ne kadar dün 6 falan demiştin?
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benim de aklıma bjk'li ferrari gelmişti.diyorum ya alınganlık sorunumuz var
                  Oo o Ferrari efsane adam gittikten 2 sene sonra filan hala alacaklarını almaya devam ediyordu

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aldik demedim gorusuyoruz... neden vermesin sampiyonmu olacaklar....
                    abi saygım sana sonsuz ama ereni alamayiz...adamlar en iyi oyuncusunu vermez 3 gün kala..ndiaye de gelmez...attamah olabilir...süpriz transfer olabilir mi..kanat için mesela

Yorum

• Attamah'ın Trabzonspor'a yetebileceğine emin misiniz? Hiç izlemedim şahsen. 2. lig performansına göre konuşacaksak abdulkadir özemir, gökhan alsan da gayet iyilerdi.
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• MRA'ın bizim takımda oğlu gibi sevdiği kimse yok mu ?

Ndiaye'yi alırız inşallah
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• 4 civari veren vardi yuksek 6 7 arasi veren vardi dunde yazdim kendisi kimle amlasti sanki soz edilenle anlasmadi gibi...ilk teklif yapana gitti gibi ona gittiyse 6 7 arasi...

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi saygım sana sonsuz ama ereni alamayiz...adamlar en iyi oyuncusunu vermez 3 gün kala..ndiaye de gelmez...attamah olabilir...süpriz transfer olabilir mi..kanat için mesela
                            Yurt disi transfer olmayacak...ulke icinden

Yorum

• mbiayı 6 ya sattıysak bu başarıdır.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nasıl kanat yok? güray, yusuf, erkan, sefa.. hatta marin ve özer.. yetmez mi bunlar? eğer orta saha oyuncusu alınmazsa her maç elek oluruz..
                                güray sol bek...Dünyanin en yavaş oyuncusu erkan kanatda iş yapmıyor..ve yapmayacak...Marin ve özer kanat değil....b7r yusuf var elimizde hızlı seri...öbürleri hep aynı tip oyuncu... gol koşusu yapabilecek tek oyuncumuz yusuf

Yorum

Yükleniyor...
                                X