Bu saatden sonra ndiyae yi filan alamayiz...adamlar vermez...kupayi alamaz bu kadro..kimse kimseyi kandirmasin...kanat yok..mbia nin yerine oynicak adam yok..3 günde bitmez bukadar transfer
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Kasimpasa neden en iyi oyuncusunu versinki bana sacma geliyor?
Yorum
-
İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Mbianın yerini doldurmak yerine transfer yapılacaksa kanat alınsın Aytaç ve Okay ön libero mevki için yeterli ama takımda kanat yokAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim de aklıma bjk'li ferrari gelmişti.diyorum ya alınganlık sorunumuz var
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldik demedim gorusuyoruz... neden vermesin sampiyonmu olacaklar....Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Attamah'ın Trabzonspor'a yetebileceğine emin misiniz? Hiç izlemedim şahsen. 2. lig performansına göre konuşacaksak abdulkadir özemir, gökhan alsan da gayet iyilerdi.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi saygım sana sonsuz ama ereni alamayiz...adamlar en iyi oyuncusunu vermez 3 gün kala..ndiaye de gelmez...attamah olabilir...süpriz transfer olabilir mi..kanat için mesela
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl kanat yok? güray, yusuf, erkan, sefa.. hatta marin ve özer.. yetmez mi bunlar? eğer orta saha oyuncusu alınmazsa her maç elek oluruz..Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
Yorum