Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Guray bursaya gitsin, biz bursadan emre tasdemiri alalim.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence güray'da eren'de ihtiyacımızı görecek sol bek'ler değil...sadece güray transferi gereksiz oyunculardan kurtulunulacak diye yararlı olur.
      Altına imzamı atarım. Lakin illa ki ikisinden birisi alınacaksa bence bu isim Eren olmalı. Güray'ın performans açısından abartıldığını düşünüyorum. Zaten mevkii olarak da bekten ziyade ofansa yatkın bir oyuncu izlenimi yarattı bende.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence bu çok güzel birşey. İho denen adamın dönemindeki gibi her gelene milyonlar saçılmıyor. Sayın Usta kesenin ağzını sıkı tutuyor ve tok alıcıyı oynuyor. Yöneticilik tam olarak budur.
        kesinlikle haklisin yönetime baskana bisey demiyorum ..duyumcular vardi onlar icin diyorum
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Altına imzamı atarım. Lakin illa ki ikisinden birisi alınacaksa bence bu isim Eren olmalı. Güray'ın performans açısından abartıldığını düşünüyorum. Zaten mevkii olarak da bekten ziyade ofansa yatkın bir oyuncu izlenimi yarattı bende.
          bence Güray daha hareketli erenden iyi bir oyuncu tabiki bu görüs meselesi..
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence Güray daha hareketli erenden iyi bir oyuncu tabiki bu görüs meselesi..
            Aynen öyle, görüşlere saygı duyabildiğimiz için bu forumdayız zaten
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              M'Bia 'nın talibi var mı ve yönetim kendisi ile çalışmak istemediğini söyledi mi ?

Bu arada merhabalar.
              Merhaba...talip ciddi bi talip yok..henuz ispanyadan oldugunu kendi soyluyor...cinliler bi fiyat sordu devami suan yok...hareketlenme olabilir...

Yorum

• muhammed neden antep ile sözleşmesini uzattı, ekmek yediği yere para kazandırmak ise amacı saygılar kendisine

Yorum

• güray olmuyorsa eren ilede anlaşırız soneri rizede ister ne fark var akhisar rize aynı bence

erene yönelmeliyiz bence bir an önce

ben güray taraftarıyım ancak kararını versin

benim anlamadığım biz iki oyuncu veriyoruz ya
                  bursa ne veriyor akhisara

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merhaba...talip ciddi bi talip yok..henuz ispanyadan oldugunu kendi soyluyor...cinliler bi fiyat sordu devami suan yok...hareketlenme olabilir...
                    Abi olayları komple bi özet gecsen.Güray'da sorun çıkmış diyorlar doğru mu ? Ndiaye transferi olursa nasıl olcak şartlar nedir ?

Yorum

• Güray da Eren de şampiyonluk kadrosunun as solbeki olamaz. Yedek yerli solbek alacağız kısacası. İşimizi görecek, gerektiğinde gönderebileceğimiz biri olmalı. O yüzden asla Güray olmamalı. Hele konuşulan paralara... Yedek için 700-800 Bin € veremeyiz. Eren gelsin 300-400 Bine oynasın. Sene sonu adam gibi solbek alırız. Güray başımıza bela olacak söyleyeyim...

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Attamah o kadar iyi mi gerçekten? cidden hiç izlemediğimden soruyorum. forumda çok övülüyor oyuncu. yaşı da genç epey.
                        İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende önyargılıydım. Bugün önce scout raporunu izledim. Sonra bütün videolarını. Beğenince birde netten bir maçınıizledim 90 dakika. Mbia yı aratmaz gibi.
                        İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Attamahyi bende hic izlemedim

dostlar

PTT 1.lig maçlarını son 2-3 senedir hem yayın yapılan maç sayısı arttığından hem de oyunda kalite arttığından takip ediyorum. Ayrıca Türkiye liglerinin sadece 5 büyük takımı'na mahsusmuş gibi görünen ama birçok şehirde belki daha ateşli yaşanan derbiler de izletiyor kendini.

Bu sene Adana Demir'in 2-3 maçını izledim. Attamah öyle M'Bia'nın boşluğunu dolduracak (yani şu etkisiz halini baz alıyorum yoksa tam kapasite haline TSL'den yaklaşacak oyuncu yok) bir oyuncu olmasa da fizik gücü ,topsuz oyunda alanını savunurken aldığı pozisyon ve cesurca ileri çıkışlarıyla en azından karavana olan bir transfer olmaz bunu kesin söyleyebilirim.

Osmanlısporun N'Diayesi arkasında daha statik oynayan Attamah -Aytaç ikilisine güvenerek daha fazla koşularla hücum etkinliğini arttırır. Ortasahadan oyunu rakip bölgeye yıkacak adamınızın geride kafası rahat olsun,gücünü savunmada harcamasın diyorsanız Attamah işinizi görür velhasıl.Aldığı topu çabucak önündeki adama ulaştıracak kadar ayağı düzgün.

Ama dediğim bütün şeyler PTT 1.lig maç ortamında yapıp ettikleri. Bir üst düzey ligde ne olur bilemiyorum ama G.Birliği Oftaştan alınan acemi bir sağ bek şu anda ligin en iyisi (gökhan gönül) bunu unutmamak lazım.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi olayları komple bi özet gecsen.Güray'da sorun çıkmış diyorlar doğru mu ? Ndiaye transferi olursa nasıl olcak şartlar nedir ?
                          1 oyuncu takas 3 milyon....biz 2 oyuncu 1.75 diyoruz duydugum o yonde...

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Attamah o kadar iyi mi gerçekten? cidden hiç izlemediğimden soruyorum. forumda çok övülüyor oyuncu. yaşı da genç epey.
                            Donk un önlibero da beğenildiği bir ligde Attamah her türlü iş yapar
                            Genç ve aç

attamah ve batu ya önlibero emanet eder ısrar ederim
                            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• Güray la ereni aynı kefeye koymaya bile değmez, Güray sağ açık, sol açık, sol bek gibi 3 alternatif ile oynuyor, ayrıca ayağına çok hakim hasan ali bile fenerde döktürüyor ise Güray bizde caner etkisi oluşturabilir, o da sol açık orjinalini. Forumda Güray abu denli tepki alınmasının sebebini de sürü psikolojisine bağlıyorum başka da bir anlamı olamaz.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1 oyuncu takas 3 milyon....biz 2 oyuncu 1.75 diyoruz duydugum o yonde...
                                Hep diyorum kendi Ndiayelerimizi bulup getirelim. Adamlara bak hem aldıkları fiyatın 10 katı para istiyorlar hemde üstüne topçu ne güzel memleket.
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X