Mbia: " Paramı aldım ama mutlu değilim" demiş İspanya medyasına ( 2 gün önce )
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Defolup gitsin Sevilla'sına mı hangi cehenneme gidecekse niyetsiz, baydı artık her gün gitmek istiyorum. Ama Katar vs dışında para verip alan fazla olmaz.En son Erkin tarafından düzenlendi; 22.01.2016, 10:33.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia: " Paramı aldım ama mutlu değilim" demiş İspanya medyasına ( 2 gün önce )
http://www.estadiodeportivo.com/sevi...liz/60491.htmlTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedense ben Mbia'nın hiç gitmek istediğini sanmıyorum. Hele ki bizde aldığı paranın daha azını alıp ve vergiye takılmış halini kabul edeceğini sanmıyorum. Sözleşmesinin sonuna kadar oynar, biz göndermediğimiz sürece bence.
A.F.R.İ.K.A.L.I. oyuncu Trabzonsporda oynamaz. İş ahlakları eksiktir
Mbia şerefsizce bir duruş sergiliyor ve zaten takımın bu kötü durumunda en kötülerden birisinin de o olduğu aşikar, Tıpkı Zokora gibi kaçak dövüşüyor ce takıma sahiplik yapmıyor
Almayacaksın,Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülembia iyi futbolcu olabilir ama oynamıyor çok uyanık iki hareket edip sıyırıyor kendini maçlarda..biran önce giderse çok mutlu olacagım Batuhan onun yaptıgını yapar..Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur mu Mbia dünya yıldızı. Böyle transferler prestij transferi, sen adamın adına para veriyorsun, sahada madara olsa da seni rezil etse de katlanmak zorundasın.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur mu Mbia dünya yıldızı. Böyle transferler prestij transferi, sen adamın adına para veriyorsun, sahada madara olsa da seni rezil etse de katlanmak zorundasın.
Yorum
-
Denys Boyko'nun transferi ile ilgili olarak Kulübü FC Dnipro ve oyuncu ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre FC Dnipro kulübüne 3.300.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.
Oyuncu ile 4,5 yıllık anlaşmaya varılmış olup,
2015-2016 sezonunda 350.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
2016-2017 sezonunda 900.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
2017-2018 sezonunda 1.000.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
2018-2019 sezonunda 1.000.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
2019-2020 sezonunda 950.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
**
Bizden bir iki yöneticiyi Beşiktaş'a staja gönderelim.
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenys Boyko'nun transferi ile ilgili olarak Kulübü FC Dnipro ve oyuncu ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre FC Dnipro kulübüne 3.300.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.
Oyuncu ile 4,5 yıllık anlaşmaya varılmış olup,
2015-2016 sezonunda 350.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
2016-2017 sezonunda 900.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
2017-2018 sezonunda 1.000.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
2018-2019 sezonunda 1.000.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
2019-2020 sezonunda 950.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
**
Bizden bir iki yöneticiyi Beşiktaş'a staja gönderelim.
Yorum
-
Bizim taraftar kimi getirsen beğenmeyecek nasıl olsa onun için en hayırlısı Uefanın transfer yasağı getirmesi bize..Yusuf bizim taraftara göre futboldan para kazanması hayret edilecek bir adam,diğer takımları tutan arkadaşlar öve öve bitiremiyor attığı goller konuşuluyor..belki ceza alırsak destek vermek zorunda kalırız gençlermize
Yorum
-
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir hayra vesile olurlar en azından
Yorum
Yorum