eğer ki Muhammet transferinde 2 oyuncu verirsek ve ara dönemde kullanmadığımız,yıllık ücreti de yüksek olan oyunculardan kurtulursak Muhammet için bahsedilen bonservis bir nebze mazur görülebilir.Sonuçta bonservis ücreti peşin ödenmez,vadeye bağlanır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başkanın takasla alabileceğimiz dediği solbek kim acaba? İnşallah Güray değildir ama başka bir yerli olmaz gibi geliyor bana. Belki Uğur Çiftçi olabilir...En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 22.01.2016, 01:49.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol bek adayımız Eren de olabilir."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencedeTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Şuan takımda mevcut yabancılar arasından en uzun soluklu Trabzonspor'da oynayan Oscar Cardozo.
Ağustos 2014'te takıma katıldı.
Geçirdiği 17.5 aylık süre zarfında 5 Teknik Direktör değiştirdi Trabzonspor. Bu da 3.5 ayda bir teknik direktör değişimi demek.
Trabzonspor'dan önce oynadığı Benfica'da 2009'dan beri bir hocayla çalıştı. 6 senede bir teknik direktör değişimi demek.
Yabancı oyuncuların gözlerinde öyle kötü izlenimler bırakıyoruz ki, bu en basit örneklerinden bir tanesi sadece. Bizim için yabancı oyuncu transfer etmek giderek daha da zor hale gelecek..
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglas Marin Soner Sefa Deniz Ishak Musa bu arkadaslardan 3 tanesi gitisin yetim sevindirecegim serefsizim...
Yorum
-
IHO geldikten sonra;
- 50 küsür futbolcu transfer etmisiz.
- Bunlara 50 milyon 170 bin € para harcamisiz. (oyuncularin yillik gelirleri ve mac basilari haric, bunlarla 100 milyon € yu bulur)
- 24 milyon 800 bin € degerinde de oyuncu göndermisiz.
- Ve sirasiyla M. Resit Akcay, Vahid Halilhodzic, Hami Mandirali, Ersun Yanal ve Shota Arveladze gibi 5 farkli hoca ile calismisiz.
Biz de bu tabloda saf gibi sampiyonluk umudu beslemisiz. Yazik vallahi harcanan zamana da paraya da.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
Yorum