Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer ki Muhammet transferinde 2 oyuncu verirsek ve ara dönemde kullanmadığımız,yıllık ücreti de yüksek olan oyunculardan kurtulursak Muhammet için bahsedilen bonservis bir nebze mazur görülebilir.Sonuçta bonservis ücreti peşin ödenmez,vadeye bağlanır.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Holebas'ı falan yarım sezonluğuna kiralayamaz mıyız Watford Ake'yi oynatıyor dünya gözüyle sol bek görürüz Abdullah Ercan varmış ama hatırlamıyorum Trabzon'da bir sol bek vardı diyeceğim bir bekimiz olmadı abi

Yorum

• M.demir takasla gelecekse gerekirse 4 oyuncu teklif edelim kurtulalim su kazma ordularindan
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Başkanın takasla alabileceğimiz dediği solbek kim acaba? İnşallah Güray değildir ama başka bir yerli olmaz gibi geliyor bana. Belki Uğur Çiftçi olabilir...
          En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 22.01.2016, 01:49.
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Marin giderse sezon sonuna kadar Erkan Zengin Y.K. (yurtseven kardesler) ile nasil gecer. Allahtan hali sahada kazaniyorumda az biraz stresim azalmis oluyor

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• TS Kadro.jpg
              Listede yer almayan Marko Marin ve Salih Dursun gönderilecek.

Yorum

• Akhisar cephesi Güray için Trabzonspor ile ciddi görüşmedik dedi. Öyle kalır inşallah.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Hiç transfer yapmamak bu tasarruf tedbirleri furyasına uygun olabilir ama sol beksiz ,stopersiz nasıl yapacağız bilmiyorum.
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Sol bek adayımız Eren de olabilir.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sol bek adayımız Eren de olabilir.
                      bencede
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bencede
                        Aslında en mantıklı olan da o ama bizimkiler niye Güray'la uğraşıyor anlamadım. Eren'in de sözleşmesi bitiyor bildiğim kadarıyla ve sol bekte daha çok oynamışlığı vardır.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Şuan takımda mevcut yabancılar arasından en uzun soluklu Trabzonspor'da oynayan Oscar Cardozo.

Ağustos 2014'te takıma katıldı.
                          Geçirdiği 17.5 aylık süre zarfında 5 Teknik Direktör değiştirdi Trabzonspor. Bu da 3.5 ayda bir teknik direktör değişimi demek.

Trabzonspor'dan önce oynadığı Benfica'da 2009'dan beri bir hocayla çalıştı. 6 senede bir teknik direktör değişimi demek.
                          Yabancı oyuncuların gözlerinde öyle kötü izlenimler bırakıyoruz ki, bu en basit örneklerinden bir tanesi sadece. Bizim için yabancı oyuncu transfer etmek giderek daha da zor hale gelecek..

Yorum

• Douglas Marin Soner Sefa Deniz Ishak Musa bu arkadaslardan 3 tanesi gitisin yetim sevindirecegim serefsizim..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Douglas Marin Soner Sefa Deniz Ishak Musa bu arkadaslardan 3 tanesi gitisin yetim sevindirecegim serefsizim..
                              Bir hayra vesile olurlar en azından
                              .

Yorum

• IHO geldikten sonra;

- 50 küsür futbolcu transfer etmisiz.
                                - Bunlara 50 milyon 170 bin € para harcamisiz. (oyuncularin yillik gelirleri ve mac basilari haric, bunlarla 100 milyon € yu bulur)
                                - 24 milyon 800 bin € degerinde de oyuncu göndermisiz.
                                - Ve sirasiyla M. Resit Akcay, Vahid Halilhodzic, Hami Mandirali, Ersun Yanal ve Shota Arveladze gibi 5 farkli hoca ile calismisiz.

Biz de bu tabloda saf gibi sampiyonluk umudu beslemisiz. Yazik vallahi harcanan zamana da paraya da.
                                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

Çalışıyor...
                                X